petek, 16. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

edip
čestitke obema dobitnikoma nagrade... :ploskac:

Dejan
Ja nič, gremo dale z Ligo prvakov :nogomet:

https://www.prlekija-on.net/stavnica/21/liga-prvakov-v-nogometu-2018-2019.html
Matevž
Fino, da obstaja ta možnost zabave. Do sedaj sem vedel za Nostradamusa na RTV, ki sem ga spoznal ob SP v nogometu, potem videl, da je bil lani tudi za Ligo prvakov, a je letos zatajil, pa sem potem prebral komentar, da je ta stavnica kar dobra alternativa. Super je.

Me pa zanima, kako je za stavo za prvaka. To sem jaz boj kot ne za hec nekaj kliknil, sedaj pa ne vidim možnosti, da bi se premislil. Pri tekmah se lahko posodabljajo/spreminjajo napovedi vse do začetka tekme, kajne? Kako pa je s prvaki? Ko nekaj klikneš, se ne moreš več premisliti? Do kdaj pa je možno staviti za prvaka?

Hvala in lep pozdrav.
Dejan
Na prvaka gre staviti samo enkrat, izbire pa ne gre več spreminjati. Na skupnega zmagovalca lahko stavite do konca tretjega kroga predtekmovanja, kot piše v opisu stavnice.

Če ste po pomoti kliknili, lahko resetiram pa se ponovno lahko stavi. Glede na to, da je komaj bil prvi krog, ne bo takšnega problema.

lp
Matevž
Ja, prosim, če se mi lahko resetira stavo na prvaka. Hvala.

đoužek
Pa imamo še enega člana v klubo 3000+.

Bravo TUNČEK. :ploskac: :ploskac: :ploskac: :zmaga: :zmaga:
Dejan
To je tisoč tekem prav, to je ne samo tak
đoužek
Čestitke tudi maži-ju.
Novi član v klubu 3000+ :ploskac: :ploskac:
TUNČEK
Hvala lepa Džoužek, samo sen ne glih strokovjok za fuzbol, pa nekek že ide.
:ploskac:

Matevž
Kdaj bo možno staviti za povratne tekme osmine finala?
đoužek
:mislec:
4 predstavniki Anglije (ki bo šla iz EU?)
po 1 predstavnik Španije, Italija, Portugalske in Nizozemske

Se pravi, da bo letošnji prvak lige eden, ki ne bo več v EU? :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Dejan
Prvak bode tvoj ljubljenec Ronaldo :hihihi:

Meni pa dobro kože, zmaga bon :vuuhuu:
đoužek
Dejan je napisal/a:
Prvak bode tvoj ljubljenec Ronaldo

Meni pa dobro kože, zmaga bon

:hahaha: :hahaha: Ne barbika ne Lesi ne bosta prvaka.

Žoga je okrogla, upam na Ajax - bodo "počistili" z vso evropsko nogometno "nesnago".
podviz
Če bo za finale Vrtnar stavil na Liverpool, ga lahko prehitita le še Alamunja in Dejan, če sta slučajno ravno onadva stavila na Liverpool za prvaka.
Dejan
đoužek je napisal/a:
Dejan je napisal/a:
Prvak bode tvoj ljubljenec Ronaldo

Meni pa dobro kože, zmaga bon

Ne barbika ne Lesi ne bosta prvaka.

Žoga je okrogla, upam na Ajax - bodo "počistili" z vso evropsko nogometno "nesnago".

Na žalost nič ne bo s tega... Bode pa Skomina kakšen penal sodja :hihihi:
Dejan
podviz je napisal/a:
Če bo za finale Vrtnar stavil na Liverpool, ga lahko prehitita le še Alamunja in Dejan, če sta slučajno ravno onadva stavila na Liverpool za prvaka.

Ja to je zdaj vprašanje, kdo je stava na Liverpool 2 sta bila ja :nogomet:
đoužek
Dejan je napisal/a:
podviz je napisal/a:

Ja to je zdaj vprašanje, kdo je stava na Liverpool 2 sta bila ja

:ploskac: :ploskac: :ploskac: :ploskac: gremo Maribor :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
đoužek
:ploskac: :ploskac: čestitke vrtnar_1 :respekt: :zmaga: :zmaga:

bravo Liverpool, bravo vsi, ki smo uživali tudi v letošnji LP in še enkrat več spoznali, da je žoga okrogla.

Mene je žal 10 tekem, ki sem jih pozabil staviti pokopalo :pipko:
Dejan
No, pa je kunec. Čestitke vrtnar.
Naslednjo sezono pa opet z Mariboron v LP :hihihi:
vrtnar_1
Hvala za čestitke, letos vas je pokoril en k je skorajda žabar.
Drugo leto oz.v jeseni pa v nov boj za čim višja mesta. Tudi sam upam, da v Evropi pridejo vsi naši čim dlje. Po možnosti v LP ali vsaj kdo v EL, pri nas pa, vsi za Olimpijo, ok? :ploskac:
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.