nedelja, 25. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

TUNČEK

Dejan, zake je tekma Valencia : Bate Borisov še skozi v teku - tan bi jas moga dobiti 3 točke ?!

Dejan

Tan še se podalški špilajo :hihihi:

Pozoba sen jo zaklučiti, zej je kumej lestvica cela. Sicer smo tü venda vsi 3 točke dobili, tak ka veke razlike nega.

driver

še skoz vodin he he

TUNČEK

Bravo Driver, dober si !!! :ploskac: :hehe:

Dejan

Zej jaz iz ozadja priletin :hihihi:

MHA

Kak stric iz ozadja? :hihihi:

đoužek

:skakec:

Ja tudi meni so strici povedali, kako naj stavim, pa sem že 9.
:punk:

TUNČEK

Jas sen pa za sredo očitno pozoba staviti. Ojoj ! :vuuhuu:

Dejan

MHA je napisal/a:

Kak stric iz ozadja? :hihihi:

Kak teta

TUNČEK

Lehko bi tüdi rekli kak boter.

driver

no sen zna ka de se mi zgoda enkrat debakl he he,,sen pozobja gnes staviti

TUNČEK

\"Bravo\" Driver, tüdi jas sen že drügič pozoba staviti.

MHA

Jas sploh vec ne stovlan, sej niti ne ven kak so tekme.

đoužek

V soboto se zaključuje letošnja Liga prvakov.
Za vse, ki še niste stavili na zmagovalca - od četrtka dalje bo možnost.

Da ne bi preveč posegal v nagrade sem letos izpustil celotni prvi krog :hihihi: , saj imam že preveč nagrad od zadnjih tekmovanj ( :mislec: no, še en dres čakam že eno leto :slovenia: )

Glede na to, kdo igra v finalu, boste tisti, ki ste stavili na FC Bayern München (13 točk) ali Borussio Dortmund (41 točk) dobili kar nekaj prednosti, pred tistimi, ki smo stavili na FCB :zid: :zid: :zid: :zid:

Srčno upam, da znmaga Borussia Dortmund, saj tistemu EDINEMU, ki je stavil nanjo privoščim teh 41 dodatnih točk.
:nogomet: :nogomet: :tut: :tut: :tut: :tut: :tut: :tut: :tut: :tut: :tut:

TUNČEK

Lepe želje Džoužek, jas sen tak negi odzeja se sen nekekrot pozoba staviti. Čudno ke si ne doba majce, se jih Dejan redno pošle. :jaaa: :ploskac:

đoužek

majic mam od zadnjih let puno, pa šal od FBC.
Dresa pa Dejan ne more dobit že eno leto. Verjetno je klub že šel v stečaj :hahaha:

Dejan

Ja ene zadeve je včosih težko dobiti. Boš pa doba đoužek v vsaken primeri.

Tisti en, ki pa je stava na Borussio pa bode zmaga, če bodo prvaki. Če pa de Bayern pa je malo bolj zapleteno.

Jaz sen tüdi spüsta dosti tekem pa sen celo prvi zej. Samo nesen stava na nobenega od dveh finalistov, ka de prvak.

Dejan

Bayern je zmaga, pri nas pa je zmagovalec karantanija, sledita pa joze24 in Narog. Na ZS mi pošlite podatke.

đoužek

:mislec:
a za košarkaše bomo kaj stavili???

Dejan

Bomo. Kunec tedna bo gor zadeva.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.