TUNČEK
ponedeljek, 22. junij 2015 ob 12:41Se ne ven več, ke je na raspologo. Javi mi ke je možno dobiti !
:ploskac:
Dejan
torek, 23. junij 2015 ob 13:41Navijaški šal od kakšnega kluba 
MHA
torek, 23. junij 2015 ob 23:40Tunček, či neš reka NK Lotmerk, te bojše ka ne hodiš več v Prlekijo :hihihi: :hahaha:
Dejan
petek, 26. junij 2015 ob 00:27Lotmerk sploh ne ven, če mojo šale :hihihi:
MHA
petek, 26. junij 2015 ob 22:45Od ze napre do jih mele :hihihi:
đoužek
petek, 3. julij 2015 ob 11:33TUNČEK je napisal/a:
Jovlan se na komando ! Zlo sen grota "zaposleni", se sen kumer priša s Filipinof pa gren že drügi tjeden v Ameriko malo k sini na obisk in poglejat nacionalne parke. Če mi Džoužek pokloja nagrodo jo pač vzemen in se mu zahvolin za jo. Pri ten pa bi rat enkrat stopa žjin f kontakt se je zlo vredi čeh kak mi rečemo. Zato Džoužek jovi se ! Samo tan enkrat v juliji se me zej nede v Evropi.
Nagrodo priden iskat k tebi Dejan, se mo v avgusti po šli v enen dnevi s pecikli is Gorice v Mursko in mo potli duma f Prleški držovi kakšnih deset dni.
Fsen lep pozdrof !
Tunček, vračam nagrado za nagrado (majici oa šal).
Če san vredi čeh lahko rečem bok loni. Za srečanje se pa leiko zmenva enkrat, ko se vrneš it tote vegaške puščave.
TUNČEK
nedelja, 12. julij 2015 ob 15:11Sen že duma in avgusta priden v rodno Prlekijo.
TUNČEK
četrtek, 16. julij 2015 ob 08:24Miha mo praf ot Lotmerka šol de najbojši !
:ploskac:
Dejan
torek, 25. avgust 2015 ob 22:17Nič se nesi zglosa 
MHA
torek, 25. avgust 2015 ob 23:40Coki, malo se mo cejta, mal avgusta se je ostalo :hihihi:
Dejan
ponedeljek, 31. avgust 2015 ob 11:22Še por vür ma cejta ja :hihihi:
Še de keri sploh špila toto stavnico? Ka ven, če se mi sploča to letos vpišovati 
MHA
sreda, 2. september 2015 ob 19:04Tak, Tunča ne blo, uzela magla. Jas tak večinoma pozoben staviti. Edino či bi vün da za celo kolo, ka enkrat stovin pa je vün :hihihi:
Dejan
ponedeljek, 7. september 2015 ob 18:26Sej za en krog maš vedno vse tekme za napre staviti
Edino če bi da za vseh šest krogov že na začetki, ka te vse poklikaš pa maš mir do novega leta 
MHA
petek, 11. september 2015 ob 10:17Tak bi nejbojse blo :hihihi: Te bi van lehko kume konkurencen bija :hahaha:
Dejan
petek, 11. september 2015 ob 13:17Zej že lehko stoviš na tekme prvega kroga 
Evo direkten link:
http://www.prlekija-on.net/stavnica/16/liga-prvakov-v-nogometu-2015-2016.html
Pa še ena slika za motivacijo :hihihi: :hejho: Lehko namesto, kak se žoga kotali, to glejaš :hihihi:

MHA
nedelja, 13. september 2015 ob 23:50Toto mi rejsi v stavnici nastavi,te bon veckrot stavnico gleja in te nen krogof zamudja :hejho:
Dejan
ponedeljek, 14. september 2015 ob 12:50Či bi toto tan napopa bi pa samo to gleja pa zamüda začetek tekem :hihihi:
TUNČEK
ponedeljek, 14. september 2015 ob 19:28MHA je napisal/a:
Tak, Tunča ne blo, uzela magla. Jas tak večinoma pozoben staviti. Edino či bi vün da za celo kolo, ka enkrat stovin pa je vün :hihihi:
Tunček še opstoja pa tudi stava sen že. Bija sen en tjeden f Prlekiji samo sen ne meja cejta se zglasiti, ke smo meli dosta dela na travniki in jivi.
Zej mo priša kunec oktobra in se zglasin pr Dejani in tudi pr Mihi, či de duma.
Bote fsi fajn ! :hehe:
TUNČEK
ponedeljek, 14. september 2015 ob 19:30Dejan je napisal/a:
Zej že lehko stoviš na tekme prvega kroga
Evo direkten link:
http://www.prlekija-on.net/stavnica/16/liga-prvakov-v-nogometu-2015-2016.html
Pa še ena slika za motivacijo :hihihi: :hejho: Lehko namesto, kak se žoga kotali, to glejaš :hihihi:
Mogoče tota špila pr Lotmerki ? A je gor na šoli ot kluba ?
:veselko:
TUNČEK
ponedeljek, 14. september 2015 ob 19:33Miha, sen pogleja lestvico in te nega gor - STAVI !!!
:vuuhuu: