sobota, 24. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

TUNČEK

Se ne ven več, ke je na raspologo. Javi mi ke je možno dobiti !
:ploskac:

Dejan

Navijaški šal od kakšnega kluba

MHA

Tunček, či neš reka NK Lotmerk, te bojše ka ne hodiš več v Prlekijo :hihihi: :hahaha:

Dejan

Lotmerk sploh ne ven, če mojo šale :hihihi:

MHA

Od ze napre do jih mele :hihihi:

đoužek

TUNČEK je napisal/a:

Jovlan se na komando ! Zlo sen grota "zaposleni", se sen kumer priša s Filipinof pa gren že drügi tjeden v Ameriko malo k sini na obisk in poglejat nacionalne parke. Če mi Džoužek pokloja nagrodo jo pač vzemen in se mu zahvolin za jo. Pri ten pa bi rat enkrat stopa žjin f kontakt se je zlo vredi čeh kak mi rečemo. Zato Džoužek jovi se ! Samo tan enkrat v juliji se me zej nede v Evropi.

Nagrodo priden iskat k tebi Dejan, se mo v avgusti po šli v enen dnevi s pecikli is Gorice v Mursko in mo potli duma f Prleški držovi kakšnih deset dni.

Fsen lep pozdrof !

Tunček, vračam nagrado za nagrado (majici oa šal).
Če san vredi čeh lahko rečem bok loni. Za srečanje se pa leiko zmenva enkrat, ko se vrneš it tote vegaške puščave.

TUNČEK

Sen že duma in avgusta priden v rodno Prlekijo.

TUNČEK

Miha mo praf ot Lotmerka šol de najbojši !
:ploskac:

Dejan

Nič se nesi zglosa

MHA

Coki, malo se mo cejta, mal avgusta se je ostalo :hihihi:

Dejan

Še por vür ma cejta ja :hihihi:

Še de keri sploh špila toto stavnico? Ka ven, če se mi sploča to letos vpišovati

MHA

Tak, Tunča ne blo, uzela magla. Jas tak večinoma pozoben staviti. Edino či bi vün da za celo kolo, ka enkrat stovin pa je vün :hihihi:

Dejan

Sej za en krog maš vedno vse tekme za napre staviti Edino če bi da za vseh šest krogov že na začetki, ka te vse poklikaš pa maš mir do novega leta

MHA

Tak bi nejbojse blo :hihihi: Te bi van lehko kume konkurencen bija :hahaha:

Dejan

Zej že lehko stoviš na tekme prvega kroga

Evo direkten link:
http://www.prlekija-on.net/stavnica/16/liga-prvakov-v-nogometu-2015-2016.html

Pa še ena slika za motivacijo :hihihi: :hejho: Lehko namesto, kak se žoga kotali, to glejaš :hihihi:

MHA

Toto mi rejsi v stavnici nastavi,te bon veckrot stavnico gleja in te nen krogof zamudja :hejho:

Dejan

Či bi toto tan napopa bi pa samo to gleja pa zamüda začetek tekem :hihihi:

TUNČEK

MHA je napisal/a:

Tak, Tunča ne blo, uzela magla. Jas tak večinoma pozoben staviti. Edino či bi vün da za celo kolo, ka enkrat stovin pa je vün :hihihi:

Tunček še opstoja pa tudi stava sen že. Bija sen en tjeden f Prlekiji samo sen ne meja cejta se zglasiti, ke smo meli dosta dela na travniki in jivi.
Zej mo priša kunec oktobra in se zglasin pr Dejani in tudi pr Mihi, či de duma.
Bote fsi fajn ! :hehe:

TUNČEK

Dejan je napisal/a:

Zej že lehko stoviš na tekme prvega kroga

Evo direkten link:
http://www.prlekija-on.net/stavnica/16/liga-prvakov-v-nogometu-2015-2016.html

Pa še ena slika za motivacijo :hihihi: :hejho: Lehko namesto, kak se žoga kotali, to glejaš :hihihi:

Mogoče tota špila pr Lotmerki ? A je gor na šoli ot kluba ?
:veselko:

TUNČEK

Miha, sen pogleja lestvico in te nega gor - STAVI !!!
:vuuhuu:

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.