Lipek nedelja, 14. september 2014 ob 16:24

Smo airsoft ekipa iz Pomurja, natančneje iz Prlekije in iščemo resne člane, lahko tudi mladoletne v kolikor obstaja neka meja zrelosti in resnosti. Imamo tudi organiziran poligon v Prekmurju za zelo nizko ceno (v najem vzamemo le poligon za en dan, saj imamo svojo opremo) drugače pa tudi nekaj svojih gozdov.

Udeležujemo se mednarodnih spopadov in večjih dogodkov (za katere pa morate biti 18+, ker se gre tudi v tujino, v Sloveniji se včasih še da kaj dogovoriti z organizatorji).

V ekipi si med sabo veliko pomagamo, skupaj naročujemo iz tujine, novim članom organiziramo dobavo ekipne opreme, stalni člani si servisiramo puške pri ekipnem mehaniku Nasmeh in si izposojamo opremo med sabo brezplačno.

Imamo tudi organiziran sistem prevozov do dogodkov in vedno sta vsaj 2 avta na razpolago.

Ekipna oprema za začetek ni pomembna, dovolj je zaščita, replika po želji in lastna municija ter baterije. V kolikor vam je sodelovanje z nami všeč, si nabavite ekipno opremo. Ob velikih dogodkih je zelo zaželjeno, da smo enaki in da izgledamo kot ekipa.

ČLANARINE NI in vsak se financira sam. Tudi oprema ni strogo predpisana - predpisan je le vzorec uniforme ter osnovna pravila kot so omejitve FPS in da so zaželjeni Mid-Capi (vendar za domače spopade niso obvezni).

Resni nas lahko najdete na Facebooku: Airsoft BC SLO ali pa nas kontaktirate preko tega oglasa.

http://www.bolha.com/rekreacija-sport/airsoft-paintball/ostala-oprema/airsoft-ekipa-iz-pomurja-isce-resne-clane-prlekija-prekmurje-1295018202.html?aclct=1410703161

Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.