četrtek, 22. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Premikaje vüre [7] - Forum

TUNČEK

Jas sen za premikanje vüre samo na jesen bi jo mogli premekniti kunec septembra kak so to delali na začetki. To pa zato ke momo temo gda gremo f slüžbo. :jaaa:

Legionar

MHA je napisal/a:

Poletni cejt je vrede kak je, zimski pa tude nebe skodilo ci podneve duze svetlo ostalo.

Fora je v ten, ka je glih zimski tisti taprovi. Se provi GMT+1. Mene ne moti, či je vzimi eno vüro pred tema, vseeno se mi zdi, ka ma toti cejt pa toti dugi večeri nekši čar pa nekši smisel. Kda je fest zima, itak pupudne nimaš kej vüni, zaron pa je vseeno pred svetlo, kda včosik gremo zaron v tisten mrazi pa snegi v slüžbe pa šole, je vseeno malo bojše pa leži iti, če je že bole svetlo.

MHA

:jaaa: san jas bi pac rejsi bija, ci bi odvecera duze svetlo ostalo Zaron op 5 pa fsikak f temi odiden

TUNČEK

Še dober mesec počokaj, pa de se den začeja dukšati. :hehe:

Dejan

Mene to ne moti, pa mi je v bistvi vseeno kak bi bilo. Je pa naša mali dvo letos to čist iz tira vrglo Več kak en teden sta se prehitro zbüjala :hihihi:

TUNČEK

Ja ene lidi zlo vrže s tira, še bole pa živino provijo Švicari, se mojo krave en cajt meje zvore kak normalno. :jaaa:

Ivek

Sen že napisa, ka naj vüre ostonejo ge so.

Meni se vidi, ka ot totega štimaja vür nega nikšega haska.

Kanada je to to pistila, neke držove pa ne naštimovlejo cajta, tak kak paše tistin, ki bi radi ka človek po dnevi dela, po temi pa naj spi, al pa gre zaprovlat..

Bog vari, ka bi kaj fuša, al pa sebi okoli kuče lehko dosti naredja.

Jas mon dve vüri. Ena kože letno, druga pa zimsko vüro, Cajt pa je tak al tak sploh ide vednoko. Tü nibena vüra ne pomoga.

Dejan

Gnes ponoči ka opet ne pozobite :hihihi:

TUNČEK

Jan sen f slüžbi - mo dela eno vüro meje : tralala... !

MHA

Brezveze. Jas pa ponavodi delan dere se vüra nazej pomekne

TUNČEK

Na žalost tüdi jas fsokič, le letos sen bija zej spomlodi na vrsti. :hehe:

Dejan

MHA je napisal/a:

Brezveze. Jas pa ponavodi delan dere se vüra nazej pomekne

Te pa nimaš pločane tiste dodatne vüre? :hihihi:

MHA

Seveda ne, pločajo pa ti tisto vüro, ke jona jesen ne oddelaš. :hjooj:

Dejan

Ka je keri ne pozoba prestaviti nazej :hihihi:

Rusi pa več nedo premikali.

http://www.rtvslo.si/zabava/zanimivosti/adijo-poletje-rusi-samo-se-z-zimskim-casom/349598

MHA

Pa praf tak. Negi sen že bra, ka so Nemci tüde proti premikaji vüre. Mogoče še bodo kdej ukinili v EU tüde :tako:

TUNČEK

Lehko bi to ukinili, se najbrš nič več ne prnese k šparanji in še posebno je čüdno hoditi oktobra f temi f slüžbo zaron. :jaaa:

MHA

TUNČEK je napisal/a:

Lehko bi to ukinili, se najbrš nič več ne prnese k šparanji in še posebno je čüdno hoditi oktobra f temi f slüžbo zaron. :jaaa:

...pa f temi iz slüzbe :hjooj:

Dejan

Ka nete pozobili gnes ponoči :hihihi:

MHA

Jas sen pozoba ka se vüra že toti vikend spremeni, dobro ka si telefon son spreveksla ka sen zaron f slüžbo ne zamüda :hihihi:

Dejan

Zej ne bi zamüda, zej bi eno vüro pret f slüžbo priša :hihihi:

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.