četrtek, 22. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Avtomobili [3] - Forum

Dejan

S ten niti vün na glovno cesto ne bi priša. S takšin avton se samo gi po letališči lehko voziš :jajks:

Legionar

Dejan je napisal/a:

Zej že je ke je, da sen pol avta zameja. Neke dugo pa ga tak venda nen več meja. Zej sen mestni človik grota, treba nekši bojši avto nabaviti :hihihi: Recimo neke takšega:

:vuuhuu:

Jas ti za Lotmerk priporočan to:

Dejan

Heh. Sen si küpa novi pecikl pred dvema letoma pa sen se enkrat pela :hihihi: Morti bon se v Lotmerki večkrot, ki je bole ravnica :hehe:

tota

Pa še parkerati nede noben problem!:hehe:

MHA

Dejan je napisal/a:

S ten niti vün na glovno cesto ne bi priša. S takšin avton se samo gi po letališči lehko voziš :jajks:

Sej pa moš ze Ormoško zrihtano, pa bi lehko tak kroge risa z totin avton. :hihihi:

Jernej

Kak menjati altenator?...

Gnes den malo popravlajo altenator. Navitje, dijode, ščetke..
Gnes den je menjava staro za novo. Samo to so te nej vec mehaniki nego monteri!

MHA

Jernej je napisal/a:

Kak menjati altenator?...

Počokaš ka Jernej z Dunaja pride. :hihihi:

Jernej

...ta pravi mojstri še altenator pa anlaser popravlajo

Jernej

zaganjač, štarter, anlaser

Jernej

Klimatska naprava

Nela

:vprasaj: :vprasaj: :vprasaj: ...kak se vam vidi ta avto marka????
Dacia by Renault

Ima keri osebno taj avto od vas? Napišite pohvale in kritiko, prosim!

Na zadnje urejal: Nela, dne: sreda, 11. marec 2009 ob 23:07

tota

Na oko je ne viditi slab... Jas osebno pa seveda navijan za Hondo. Či bi kipüvala novi meši avto, bi küpila Jazza... Rejši rablenega, kakši dve leti starega, kak pa novo Dacio:jaaa:

Nela

Eh jaz kak baba Dacie nebi mela, mi se ne vidi, to je moj objavo napiso, ka je mislo, da je on prijovleni. :hehe:

tota

Nela je napisal/a:

Eh jaz kak baba Dacie nebi mela, mi se ne vidi, to je moj objavo napiso, ka je mislo, da je on prijovleni. :hehe:

Se mi je zdelo, ka nesi bila ti...

Nela

Hehehehe seveda, ki pa mene to zanima. Pa ze drgaci pisen kak moj prekmarec. :poljub: :hihihi:

tota

Po stili pisaja sen si glih mislila, ka je bija on...Ma zanimif dialekt...prekmursko-prleško-nemški...

Nela

Cela mesanca je toti moj mozek ja. Hehe! Ponavodi se soma moren smejati, ke vkup spoha. Se pa dobro pise, magari se nikoli neje slovensko vicija pisati, to ga moren pohvoliti. :respekt:

tota

Bor ti neje nigdor dugi cejt. Pa či se kej skregata, pa kej hecnega fküp naklonfa, ka se mo moreš smejati, vajdva hitro mine vila do kregaja:hehe:

MHA

Eh, Dacia to so jejca. :kozlam:

Jernej

video posnetek od bratov Ludolf in njihov avto odpad

:naprej: http://www.dieludolfs.de/

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.