sobota, 24. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Navigacija [5] - Forum

TUNČEK

Evo po reseteranji mi tipkovnica dela. Hteja sen še rečti, da sen negi čüja, da do Hrvoti hejali updejterati Adriaroute, se zej že Evropa dela dobre korte, posel pa je za Hrvote in tüdi Slovence kak sofinancere predrogi. Če je to resen sen pa ne 100 procenten.

:jaaa:

MHA

AR mislin ka dvakrat na leto posodobijo, neke se je gučalo ka bi nej hejali, san jas sen zodje informacije doba ka do hejali proizvajati AR, posodoblali pa še pre bodo.

iTux

Ta mesec je izsla posodobitev Navigona iz 1.8.2 na 2.0, novosti:
- Fully refined and even easyer to use UI
- Free map map update for all
- MyMaps: Install only the maps you need*
- Fresh maps XL: quartely map data update (in app purchase).

TUNČEK

iTux, Garmin je zokon, zamejaj svojo škotlo !

iTux

TUNČEK je napisal/a:

iTux, Garmin je zokon, zamejaj svojo škotlo !

Uporablan iGO, Navigon je plan b

MHA

Garmin je res stroj :jaaa: Sen zadovolen z jin. Ze bi tak ze mogla priti nova AR vün. :mislec:

iTux

glovno ka dela kak more, pa ka te pripela to kon ces ite. Pa na vsake teko more vün prite apdejt

MHA

Kak pa se te ke tvoj obnese?

<u>iGo vs. Navigon </u>

iTux

uporablan tak samo iGo, pa se ful vredi obnese. Navigon sem samo proba vace ga ne uporablan, man ga v primeri ka bi mi ovi zatrokira.

MHA

Pokritost cest, številk, znamenitosti pa fsega ostalega je vrede? Meni je Garmin eno 3x zatrokera pa zmrzna, ka sen ga moga reseterati. In to se je skos zgodilo v Lotmerki f krožnen kak je vodomet.

iTux

zgodlo se mi je parkrat v ljubljani na celovske ka me neje direkt pred vhod bloka pripelalo, ka me do kaksega drügega, kakseh 20m fkraj. Drugace pa ostalo dela odlicno po moje osebne ocene
Zatrokira pa se mi je ne nikoli.

MHA

iTux je napisal/a:

zgodlo se mi je parkrat v ljubljani na celovske ka me neje direkt pred vhod bloka pripelalo, ka me do kaksega drügega, kakseh 20m fkraj.

Ja ja k sosidi ne :hahaha:

iTux

bojse k soside kak pa ka te na drugo stron, ka te nucas se deset minut ka prides na drugo stron se posebno ob prometnih konicah to

MHA

iTux je napisal/a:

bojse k soside kak pa ka te na drugo stron, ka te nucas se deset minut ka prides na drugo stron se posebno ob prometnih konicah to

E, to to :jaaa: :toja:

iTux

pred leti pa si tak samo meja papirnate korte brez hisnih stevilk te pa isce kak jünec ki je kdo :P

TUNČEK

MHA je napisal/a:

Garmin je res stroj :jaaa: Sen zadovolen z jin. Ze bi tak ze mogla priti nova AR vün. :mislec:

Se je letos že enkrat bila posodoblena, ke jo bojo še enkrat ?

TUNČEK

MHA je napisal/a:

Pokritost cest, številk, znamenitosti pa fsega ostalega je vrede? Meni je Garmin eno 3x zatrokera pa zmrzna, ka sen ga moga reseterati. In to se je skos zgodilo v Lotmerki f krožnen kak je vodomet.

To se je meni dogojalo, potli so mi pa rekli na Garmini, da je treba prinas uporoblati ali AR ali Evropsko korto, ne pa obe naenkrat. Zej to upoštevlen in je fse OK. :jaaa:

MHA

Meni je v 5-ih letih 3x zatrokera, pa sen vedno nüca ali eno, ali pa drügo korto. Neven edino, zake je skos pri toten vodometi zatrokera, pa skos ko sen se z Lotmerka vün pela Či obe uporoblaš, te tak pride do motenj, da te fsakša korta f svojo stron tera.

iTux

zaradi temperaturne razlike ti je zablokiralo

MHA

Bi znalo biti :jaaa: da mi je skos v zimsken cejti zatrokera. :zebeme:

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.