Zvončica četrtek, 29. oktober 2009 ob 22:45

Samo še toga nan je trebalo.....gde de igrica republike Prlekije bon ziher špilala Princ Pionir Supermen

Legionar petek, 30. oktober 2009 ob 12:37

SlovenianDevil je napisal/a:
glej opet bon napiso, to je ne travian in ji je niti ne podobna.

podobnosti vsej za moje pojme nega. Finta je v tem da je travian delani tak da moreš non stop biti polek, če te kdo napada organizirati obrambo pa tako sranje, erepublik pagreš enkrat ne den gor, greš delat, trenirat pa lehko greš dol. V erepubliki tudi nega napadov na posameznega igralca, se provi či že kdo koga napodne je ena držova drugo, to pa more meti vojno napoved.
Finta igre je čim bolj upodobiti navodnega človeka, ki dela, lehko ustanovi podjetje, kandidira v kongres al pa za predsednika, piše novinarske članke, v glovnen kej pač lidje delajo.


Po moje pa je kar preci podobnosti in sicer v samen smisli igre. V obeh primerih moreš hoditi redno gor (ali dnevno ali tedensko je ne tak važno). Pri traviani pač eno pleme napoda drügega, tü pa držova držovo - veke razlike med ten nega, se mi zdi. Se mi zdi ka gre za eno mešanco Second Life-a pa Traviana.

SlovenianDevil petek, 30. oktober 2009 ob 13:28

eh, moreš probati obe ka vidiš kej mata istega pa kej ne, meni sta ne podobni niti malo...

Legionar petek, 30. oktober 2009 ob 13:32

Ke ti čen povedati je to, ka sta si obe podobni po ten, ka moš nekšo skrb okoli tega. Za toto si isto tak reka kak moreš enkrat na den gor ka vidiš kej so godi. Evo, to je to. Pri traviani je isto. Redno moreš hoditi gor kontrolerat situacijo.

SlovenianDevil petek, 30. oktober 2009 ob 13:42

Pri traviani moreš večino dneva gori biti, ker te lehko kdokoli napodnejo, tu vsej totih problemov nimaš...zej či je skrb ali ne to je odvisno od posameznika, lehko greš stisneš tudi samo enkrat na teden, samo te pač meje zaslužiš...

Legionar petek, 30. oktober 2009 ob 21:09

Eh, kak je govora o zaslüžki , je že to tak, ka nič več nemre minoti, ka se ne bi vrtelo okrog penez. Takak da še je samo to na sveti.

SlovenianDevil sobota, 31. oktober 2009 ob 04:44

Tu je sicer mišljeno o ingame zaslužki, ki si ga nemreš vun prenesti oz. izpločati, s ten se pač veča kapital slovenije, oz. države v keri si...

Je pa res da lidje na račun tote igre služijo, ker si je možno kupiti določene wellness packe itd...

se pa stinjam ka je svet še samo okoli penez, pa okoli tega kdo bode ki kej zaslužjo...

SlovenianDevil nedelja, 1. november 2009 ob 15:17

Evo, čez 4 vure se kunča glasuvaje za vojno s hrvaško in trenutno je 29 ZA in 2 PROTI, tak da bomo vidli kak bo, jaz ali mislim da je to zlo slaba ideja, ampak bomo vidli... Zloba

Aja, Slovenija se je odločila za manjšo propagandno potezo, ki so jo razposlali našim časopisnim portalom (24ur, žurnal, itd.)

Predsednik Slovenije je napovedal vojno Hrvaški

Ja pravilno ste prebrali, predsednik Slovenije je odprl „južno fronto“. Vendar to ni bil Türk ali Pahor, ampak predsednik virtualne Slovenije, Janez Grozni. V socialno strateški masovni spletni igri eRepublik, se je zgodil dolgo pričakovani epski premik. Slovenija je NAPADLA Hrvaško!! Vendar potrebujemo pomoč vseh vas. Trenutno smo v manjšini, a dobro oboroženi, obstaja pa zelo realna možnost, da to ne bo zadostovalo. Že nekaj časa se krešejo iskre med nami in našo južno sosedo, tako v igri, kot v resničnem življenju. Seveda pa imamo sedaj možnost, vsaj v virtualno fikcijskem svetu pokazati zobe, izvleči svoja orožja in pokazati kaj je čigavo.
Vsi, ki ste pripravljeni pomagati naši virtualni domovini Sloveniji se prijavite na http://www.erepublik.com. Izberite Slovenijo in začnite igrati. Sam princip igranja igre je preprost, saj vsaj v začetku od vas zahteva le nekaj klikov na dan, ki jih lahko storite med prebiranjem časopisa in pitjem jutranje kavice. Ves čas vam bodo ob strani stali naši delavni in zvesti mentorji, ki pripavljajo novopečene Slovenske erepublikance na življenje v igri. Prav tako bo Slovenska vlada poskrbela za orožje in vse kar je potrebno za vojno. V kratkem času bo vsak od vas pripravljen na bitko za obrambo naše domovine.
Še na kratko opis same igre. eRepublik je socialno strateška masovna spletna igra, ki poskuša z nekaj omejenimi pravili simulirati življenje, predvsem socialni del naše družbe. Kot v vsaki družbi, si morate tudi v igri poiskati službo, delati in si služiti vsakdanji kruh. Poleg tega je zaželeno, da tudi trenirate svoje vojaške sposobnosti, saj je vojna gonilo igre, ki poganja celotno ekonomijo (tako kot v resničnem svetu). Pacifisti se lahko osredotočite na ekonomski del igre, postanete lastniki enega ali več podjetij, skrbite za zaposlene, njihove plače, surovine za vaše izdelke, cene na trgu, izvozne licence in podobno. Kogar zanima politika, se lahko včlani v stranko, kandidira za kongresniško mesto in pomaga pri oblikovanju politike virtualne države. Vojaško nastrojeni pa lahko potujejo po svetu in se udeležujejo različnih bitk na strani ene izmed dveh vojaških velesil, okoli katerih je polariziran celoten virtualni svet. Vsak lahko najde nekaj, kar ga zanima.
Virtualna slovenska skupnost je dobro organizirana, imamo šolstvo, ki pomaga novincem, socialno službo, ki skrbi za dobro zdravje državljanov (od zdravja je odvisna njihova produktivnost), različna ministrstva, ki skrbijo za različne aspekte naše virtualne družbe, tako kot tudi v pravem svetu.
Vsi, ki bi radi pomagali virtualni Sloveniji postati velesila (trenutno nas je okoli 1.000, Hrvatov in Srbov čez 15.000), ste vljudno vabljeni, da se nam pridružite in registrirate na spletnem naslovu http://www.erepublik.com, naša skupnost pa se nahaja tudi na naslovu http://www.erepublik.si. Več nas bo, bolje se bomo odrezali proti Hrvaški!


Še vedno stoji moja ponudba, da če se kdo prijavi z mojim linkom da dobi zastonj hrano do 6. levela, ampak mi mora sporočiti da se je prijavil.

Dejan nedelja, 1. november 2009 ob 16:53

Koja bedarija je te to Hjooj V čen je te fora, ka nekših por geekov, ki sedijo za računalnikon napove nekšo virtualno vojno sosednji državi. Tudi či gre samo za igro, je to ne nekej dobrega pa koristnega za medsebojne odnose, ki so itak ne nikši. Pa či je tak, kak piše 1000 proti 15000, te so venda šli samomora delat.
Pa po vseh forumih spamajo s ten pa popajo svoje referal linke.

SlovenianDevil nedelja, 1. november 2009 ob 17:00

Amm sej neje samomor...Srbi pa Madžari so z nami....Haha v bistvi je dosti več kak 15000 lidi proti jin.
Dobro za medsebojne odnose....veš kej, ka tudi či bi nejbošji bili nebi pomogalo nič k odnoson, ker je dokaj jasno vsen ka je igra ne resničnost, vojna pa je zato ker se je enih 100 Hrvotov vpisalo pod Slovenski erepublik, z namenom da dobijo večino ljudi v kongres, z namenom prevzema vlade, tak so že naredili v Italiji, te pa se lehko posloviš.

Tak ka igra nima veze z resničnostjo, vojna je samo zaradi stvari v igri, ker mi smo jin pomogali takoj kak so uni lastno držovo dobili, meli pakt o nenapadanji, oni pa so probali tak zahrbtno nos zaštihati...

Glede linkov pa je tak, jaz sen to samo napiso kak informativno, ker je pač že bila tema nareta o ten či pa je kej narobe pa pač zbriši temo.

Dejan nedelja, 1. november 2009 ob 17:16

Ma ja no, ne ven kak se to gre v toti igri. Fsakši ma pač svojo veselje Nasmeh
Ka pa veš ke je tü vse ozaja pa keri lidje to špilajo. Morti de toti "Janez Grozni" za 30 let resnični predsednik Slovenije pa de kakše bedarije dela Hehe

Na enen drügen forumi, ki ga mon, fsakši den eden odpre isto temo pa isto notri napiše, napopa pa svoje referal linke. To sen misla, ka spamajo, tü pa je samo ena tema pa nej bo tota pa se nej piše notri kej če.

mucek19 nedelja, 1. november 2009 ob 21:45

samo da igraš tu šport
Ploskač Ploskač Je pa Slovenska stran, Slovenski igralci in Slovenska revija Kul

http://

MHA ponedeljek, 2. november 2009 ob 17:19

Hijooj vojno hrvaški. Kdej pa bi se te nejk začela vojna? kak to ka so Mađari z vami oziroma z nami?

SlovenianDevil ponedeljek, 2. november 2009 ob 17:42

Prva bitka za Liko and Gorski Kotar bode gotova čez 3 vure, drgači vojna se je začela včeraj, zej je odvisno kak bode vojna potekala, vseskup je lehko gotovo v nekej dnevih ali pa se lehko zavleče.

Madžari so z nami v PEACE zavezništvi pa še nekej držov polek. Važno je samo ka se zavzame čim več regij, ne pa važno kdo zavzame te pa da smo to mi, Srbi al pa Madžari.

Legionar ponedeljek, 2. november 2009 ob 18:39

Jaz se na vašen mesti nebi s Srbi bratja preveč. Pa tüdi z Madžari ne, s totimi še meje. Hehe

SlovenianDevil ponedeljek, 2. november 2009 ob 19:22

Ja te pa nan hrvoti ostonejo...

mi smo na stroni rusov, pa srbi pa madžari tudi, hrvoti pa jihova kompanija pa na stroni amerikancov

Legionar ponedeljek, 2. november 2009 ob 19:28

rojši bote sami za sebe, zake bi mogli biti na kerikoli stroni? Mislec

SlovenianDevil ponedeljek, 2. november 2009 ob 23:13

Slučejno zato ker je nos 1000, madzarov je okoli 15000, srbov tudi negi tu, americanov pa se vec...pa slovenija je ze od negda v zaveznistvi z rusi pa kompanijo, pa bojse je meti nekej zaveznikov kak pa same sovraznike

aja sorry za sumnike, mam manjse probleme

Zvončica ponedeljek, 2. november 2009 ob 23:20

Mislin ka je vojne pa sovroštva pa vsega podobnega bednega sranja na sveti prekzadosti. Ne vidin smisla v ten ka bi še v prosten cejti to za kao zabavo negüva...

Legionar torek, 3. november 2009 ob 08:04

Zvončica je napisal/a:
Mislin ka je vojne pa sovroštva pa vsega podobnega bednega sranja na sveti prekzadosti. Ne vidin smisla v ten ka bi še v prosten cejti to za kao zabavo negüva...

Se strinjan.



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.