mucek19 ponedeljek, 23. september 2013 ob 18:06

V Slovenijo prihaja povsem nova in menda do zdaj najboljša poslovna priložnost današnjega časa! Pozabite Stiforp, SiteTalk, HerbaLife in ostale mrežne marketinge (MLM).
Tukaj je FlexKom! Skupek najnovejše tehnologije, (manjših) lokalnih tgovin (pekarn, restavracij, kavarn, bencinskih črpalk,…), spletne trgovine in kartice ugodnosti.

Nemško podjetje FlexKom, ki prihaja na slovensko tržišče išče koordinatorje prodaje za Slovenijo. Lahko boste začeli delati kot koordinator, se pravi lahko boste iskali trgovine, restavracije, storitvene dejavnosti, delavnice,… ki bodo ponujale FlexKom kartico ali stranke, ki bodo to kartico uporabljale. FlexKom kartice ne moremo enačiti z karticami zvestobe, ki jo ponujajo raznorazne trgovske verige, saj bo ta kartica delovala v posebnem FlexPOS omrežju (vsak trgovec bo dobil svoj FlexPOS terminal), preko katerega bo vaša kartica povezana z celim svetom. Se pravi, kjerkoli na svetu boste videli FlexKom logo, boste lahko unovčili svoj dobropis, ki ste ga pridobili pri kateremkoli FlexKom partnerju kjerkoli na svetu!

Kako deluje FlexKom?
Predstavljajte si, da vaša pekarna “Kruhek” izda 1000 FlexKom kartic ugodnosti, nato vseh svojih 1000 kupcev (imetnikov FlexKom kartice ugodnosti) preko mobilne in spletne aplikacije obvesti, da danes nudi 20% popusta na vse izdelke v obliki denarja na FlexKom kartico. Miha se odzove na vabilo, ter kupi kruh in pecivo za sebe in še za sosedo, ki ne more sama v trgovino za 20€. Miha je istočasno pridobil 4€ na svojo FlexKom kartico, ki jih lahko porabi pri kateremkoli FlexKom partnerju (kavarna, drogerija, supermarket, okrepčevalnica,…), se pravi lahko povabi prijateljico na kavo ali gresta na manjši prigrizek.
Še ena prednost sistema FlexKom je, da lahko vsi franšizni partnerji (trgovine) istočasno prodajajo svoje izdelke v FlexShopu – spletnem nakupovalnem centru! Brez postavitve drage spletne trgovine ali spletne strani, ter si tako še dodatno povečajo prodajo!

Sistem FlexKom je namenjen predvsem reševanju problema (manjših) lokalnih trgovin, ki jim že leta upada promet zaradi velikih nakupovalnih centrov.

Več na [spam]


Vem, da boste vsi pljuvali po meni ampak jaz rečem tako, dajmo jim priložnost, da pridejo v Slovenijo in se pokažejo. Sam sem zelo podrobno preučil kaj nudijo in lahko rečem pohvale vredno, da si je nekdo upal iti po stopinjah Lyoness zato
poslovanje lahko še najlažje primerjamo z z njim , vendar kaj, ko ponuja samo 1% bonusa, FlexKom je drugačen, saj ponuja ogromno vrst zaslužka in kar je najpomembnejše popust določa PRODAJALEC in ne FlexKom.

Še nekaj osnovnih podatkov:
Preko 4 milijone strank v prvih 8 mesecih
Prodanih preko 13 000 POS sistemov
Preko 50 000 partnerjev v 10 državah
Nagrada: najinovativnejše & najhitreje rastoče podjetje 2011

mucek19 torek, 24. september 2013 ob 17:10

Na spletni strani [spam] imate tudi Slovensko predstavitev in video predstavitve.
Zgrabite to edinstveno priložnost in se pridružite kot koordinator.

Bom dodal še svoje mnenje:
Vsak ima kakšno kartico zvezstobe v denarnici mogoče več kartic pa ste se kdaj vprašali če ste kdaj dosegli bonus?
Verjetno niste dosegli bonusa in tudi sam ne dosežem v nobeni trgovini bonusa za porabo in vidite zato podpiram Flexkom, da pride v Slovenijo. Da se združijo mali podjetniki in da zato obstaja ena kartica in ne več kartic.
Tudi zelo zanimivo je to dejstvo, da veliko majhnih trgovinic si ne more privoščit drage spletne trgovine,dragega oglaševanja in vse to jim Flexkom nudi v paketu.

Zato postanite še Vi koordinator brezplačno in ko se bo čez nekaj mesecev Slovenija odprla, kot ena izmed FlexKom držav imaš zaslužek zagotovljen! Če boš pa želel pa boš lahko kupil licenco, ter predstavil FlexKom trgovinam, lokalom, drogerijam, supermarketom,… v svoji okolici, ter tako zaslužil še mnogo več!

TUNČEK torek, 24. september 2013 ob 19:25

Mujcek, še ena pandola bi rekli Primorci in nič drügega. Sicer pa naprovi fsoki tisto ke mu paše.
Ne delan ti antireklome in niti ne ven či je portol za toke pretstavitve. Pomežik

To je zlo podobno Amwayu ali Net 21 , ka pa je katastrofa . Nič ne zaslüžiš samo zgüblaš.

Dejan torek, 24. september 2013 ob 20:00

To je opet ena nategancija. Prvi verjetno mojo kej malega od tega, potlan naslednji pa dosti nič. Opet en piramidni sistem brezvezen. Lidje si več nič novega ne vejo zmisliti Nasmeh

mucek19 torek, 24. september 2013 ob 21:07

Takole bom rekel strinjam se z Dejanom strinjam se z Tunčekom in vsak ima možnost, da pove svoje mnenje.

Bom pa še reklel to Flexkom išče samo 1000 koordinatorjev in ko se doseže cilj 1000 koordinatorjev se (upam,da imam pravi podatek) začne naslednja faza in potem še ena faza. Tak, da bo za Slovenijo navoljo samo 1000 mest. Potem pa je na tebi če sodeluješ ali ne!Koliko sem pa sam poiskal na spletu in porabil veliko časa za raziskavo je Flexkom v Turčiji dosegel lep uspeh in sicer 43.000 koordinatorjev & ca. 3 Mil. strank (kartic) in 7000 točk kjer je mogoče pridobiti in vnovčiti bonus!


Jaz sem zelo podrobno preučil Flexkom in bom rekel tako da največja nategancija je Lyoness ker dobiš samo 1% oz. 2% na kartico in se ti je res ne splača imeti in imajo zelo zapletena pravila. Kar se pa tiče Flexkoma pa je situacija drugačna saj popust določa prodajalec.

Tak, da se vsak odloči če verjame v to ali ne. Bom pa rekel to, da teh "piramidnih" sistemov v Sloveniji je veliko a jim ljudje verjamejo/mo. Zato zakaj še ne bi verjeli Flexkomu.


Ivek sreda, 25. september 2013 ob 08:41

Tunček in Dejan imata prav. To je piramida, kar je potrdil Mujcek. Razlika je samo v tem, da je stopničasta.

Torej res gre za piramido. Ne Keopsovo, temveč Imhotepova.

Razlike ni. Tisti, ki so ju gradili so najebali.

PS
Dejan, če se ne motim, oglaševanje v forumu ni dovoljeno. Posebej, če gre za domnevno prevaro.

Nela sreda, 25. september 2013 ob 14:24

In keko bi te nej toti koordinatori sluzili?

mucek19 sreda, 25. september 2013 ob 15:26

Ivek s tabo se ne strinjam!
Piramida ne vem če je 100% ker potem so vse kartice, ki jih uporabljamo grajene na piramidni sistem.
Ta sistem pa ni nobena domnevna prevara ampak je pomoč za lastnike trgovin, lokalov...
Zakaj?
Zato ker oni si potem sami iščejo stranke, ki bodo uporabljali kartico in od tega dobijo nek % vstran isto koordinator. Na tak način deluje Flexkom . Zato zamene ni piramidni sistem če pomagam podjetju, da ne rabi plačevati dragega oglaševanja in postavitve drage trgovine. Spletna trgovina pa je itak velik finančni zalogaj isto postavitev same spletne strani kje pa je še potem domena, gostovanje spletne strani.
Tu pa kupi franšizoin dobi vso potrebno pomoč na prodajalcu pa je da stranki ponudi kartico in če stranka potem uporablja kartico jo nagradi npr.: z 5% popustom na celoten nakup. Stranka pa potem pri njem ali pa bodisi pri kom drugem zapravi ta bonus na kartici!

Nela zneska ne vem ampak zaslužek je odvisen koliko trgovin, pekarn... boš dobila v svoji okolici in koliko kartic je potem izdanih pa še potem dodatne nagrade...

Nela prijavi se brezplačno in brez kakršne koli obveznosti kot koordinatorka počakaj da se doseže 1000 koordinatorjev še povabiš svoje prijatelje in se potem odločiš ali boš kupila kateri paket ali ne boš nadaljevala poti. Čist preprosto in brez obveznosti


Za mene je tudi zavarovalništvo piramidni posel saj ima korist od tega zavarovalnica in zavarovalni agent pa še za uspešnost so nagrajeni isto je pri Flexkomu. Za uspešnost si nagrajen!

Dejan sreda, 25. september 2013 ob 22:30

Ivek je napisal/a:

PS
Dejan, če se ne motim, oglaševanje v forumu ni dovoljeno. Posebej, če gre za domnevno prevaro.


Dokič si gučimo je ne nič narobe. S ten se zadeve malo razjasnijo pa de morti keri 2x premisla. Linke pa se briše.

Sicer je pa totih sisitemov keko češ. Ampak noben ne gre na dugi rok, ker se sistem enostavno prenasiči. Pa se opet kej novega pojavi.

pravični sreda, 25. september 2013 ob 22:57

To je enostavno to, kar smo se nekoč učili pri Psihologiji prodaje.

Prepričati kupca, da potrebuje nek izdelek, čeprav ga ne potrebuje.

Na tak in podoben način delujejo danes vsi oglasi, ki jih vsak teden dobimo en kup na dom.

Da je zadeva še bolj mamljiva so zadeve podkrepljene še z raznimi bonusi in dobropisi, da se potrošniku da občutek, da je nekaj dobil zelo poceni ali celo zastonj.

Kar ga potem psihološko še bolj spodbudi k nakupovanju oziroma trošenju denarja.

Pri zgoraj omenjeni zadevi gre za že dobro preizkušen model, da se kupca uporabi za oglaševanje, ko se mu za pridobitev stranke, nameni popust, ki ga pa ne dobi v denarju na roko, ampak ga mora porabiti pri določenem ponudniku.

Podobna fora je Spar kartica in še nekatere.

S tem se celo prične financiranje določenih trgovskih mrež, ker človek že da njim denar in pozneje porabi dobro imetje.

V glavnem je za majhno porabo v trgovini najboljša stara preizkušena metoda.

V trgovino NIKOLI lačen ampak sit in strogo discipliniran z listkom po najnujnejše stvari.

NAKUPUJ Z GLAVO IN NE S SRCEM !


Nela četrtek, 26. september 2013 ob 15:34

Nesen jaz tuhtala o prijavi, mon jaz svojo sluzbo, samo me zanimalo keko bi te bila ploca. Ne zanime mene to..





MHA četrtek, 26. september 2013 ob 19:22

Haha opet ena amway finta.... Hihihi In opet do se nejsli naivnezi kak skos Hjooj

mucek19 četrtek, 26. september 2013 ob 19:25

Dejan mislim, da takšnega sistema še ni kot ga razvija Flexkom.
Da imaš trgovino z oblačili pa obenem brez dodtanega stroška dobiš še spletno trgovino zraven! In prodajaš še na spletu in ne samo v Sloveniji ampak tudi v tuji. Nekaj podobnega kot Ebay!

Je pa res vsak ima svoje mnenje. Tudi v trgovini se sami odločimo ali bomo vzeli kartico ugodnosti ali ne. Ampak povedano drugače ne dosežeš v nobeni trgovini bonusa mogoče nekaj malega ker malo kupuješ tu malo tam.To predvsem velja za oblačila obutev.... In zato jaz vidim prednost tega sistema v tem, da se npr.: male trgovinice v mestu in na deželi združijo v en sistem in so potem konkurenčne velikim podjetjem.

Je pa tak tudi mene moti da bonusa ne moreš dvignit ampak ga moraš porabiti. Ampak če so v sistemu takšne trgovine, restavracije... v katere rad zahajam vsaj enkrat na mesec mi ni problem potrošiti tega bonusa.

Nela nikogar v nič ne silim vsak ve sam kaj dela!

Dejan četrtek, 26. september 2013 ob 22:02

Sej nesen misla, ka to že obstaja. Je pa puno nekej podobnega, vsak ma nekej novega kcoj, ampak v smisli so vsi negi na isten, razni sistemi, kon vobiš lidi itd. Vse delüvle po podobnen principi.

Nekak tak bi to nej delalo, kak je na spodji sliki.

mucek19 četrtek, 26. september 2013 ob 23:17

Dejan točno po tem ključu se deli:
50% uporabnik
30% koordinator
20% gre Flexkomu

In pa seveda tudi Franšizni partner dobi do 20 % od nakupov svojih strank v drugih FlexKom trgovinah in 20 % od nakupov svojih strank preko Mega Online Portala.

Pa ne bom preveč razlagal, da ne bom kaj na robe napisal.
Stvar je še na začetku poti v Sloveniji in vas vabijo, da se brezlačno pridružite se mogoče informativno udeležite srečanja in Vas ne obvezuje k nakupu!

Vsak pa se sam odloči ali verjame ali ne ampak če ljudje verjamejo Lyoness imajo kartice zakaj še ne bi verjeli Flexkomu!

ronysterko petek, 1. november 2013 ob 19:29

Koordinator zasluži od novega koordinatorja, ali pa od tega ko dobi trgovino ko bo dala popust vsakemu uporabniku (5, 10 ,20%)... in dobi tudi 20 % od vseh nakupov ki jih opravijo njegovi kupci z njegovo kodo, katero jim da in obenem še dodatnioh 2 eura.... kdaj vam pa dane kje kaj ponudi in da zastonj.. tukaj dobite dve zadeve... kodo z katero boste povsod lahko koristili popuste, kodo z katero boste lahko klicali ceneje v druge države, se med seboj pogovarjali brezplačno in še to da dobite 2 eura na svoj račun... res je da je v slo že bilo veliko sistemov in MLM ampak nobedenm še podoben temu... lahko ga primerjamo z Lyones samo je čisto drugačen.. npr,,, v Lynesu dobite lahko 1 ali 2 % popusta tukaj pa jih dobite kolikor jih določi prodajalec in lahko jih koristite kje sami želite.. in nimate nobenih zahtev glede tega al karkoli da bi lahko to izkoristili... sktratka,, vsak se sam odloči kaj bo naredil z kodo ko ji prejme.. verjetno bo vsak koristil ogodonosti popustov tam kjer jih bo deležen..

ronysterko petek, 1. november 2013 ob 19:35

ta sistem nagrajevanja 50-30-20, je popolnoima napačen... ne vem od kje dobite takšne info, ali pa ste premalo informirani... od sistema flexkom ima vsak nekaj,, prodajalec ki da popust, kupec ki dobi popust, koordinator ki pripelje trgovino ki se dogovori za popust, flexkom podjetje ki je razvilo program.. in še in še...

če koga resnično zanima kaj in kako se delijo %%% se obrnite na osebo ki pozna zadevo in si oglejte predstavo o tem,, boste lahko potem imeli bolj jaSNO sliko... no to je moje mišljenje...

Dejan sobota, 2. november 2013 ob 12:08

@ronysterko
toto sliko 50-30-20 nejdeš na raznih blogih, ki pišejo o FlexKomi.

http://www.flexkomsurrey.com/the-flexkom-marketing-plan/
http://flexkomusa.blogspot.com/
http://bredabusiness.nl/flexkom.html
http://flexkom-work-from-home.blogspot.com/2013_07_01_archive.html

itd...

TUNČEK ponedeljek, 4. november 2013 ob 14:00

Fsefküp pa je še skos ena nategancija! Pomežik

Andy četrtek, 12. februar 2015 ob 10:08

mucek19 je napisal/a:
Na spletni strani [spam] imate tudi Slovensko predstavitev in video predstavitve.
Zgrabite to edinstveno priložnost in se pridružite kot koordinator.

Bom dodal še svoje mnenje:
Vsak ima kakšno kartico zvezstobe v denarnici mogoče več kartic pa ste se kdaj vprašali če ste kdaj dosegli bonus?
Verjetno niste dosegli bonusa in tudi sam ne dosežem v nobeni trgovini bonusa za porabo in vidite zato podpiram Flexkom, da pride v Slovenijo. Da se združijo mali podjetniki in da zato obstaja ena kartica in ne več kartic.
Tudi zelo zanimivo je to dejstvo, da veliko majhnih trgovinic si ne more privoščit drage spletne trgovine,dragega oglaševanja in vse to jim Flexkom nudi v paketu.

Zato postanite še Vi koordinator brezplačno in ko se bo čez nekaj mesecev Slovenija odprla, kot ena izmed FlexKom držav imaš zaslužek zagotovljen! Če boš pa želel pa boš lahko kupil licenco, ter predstavil FlexKom trgovinam, lokalom, drogerijam, supermarketom,… v svoji okolici, ter tako zaslužil še mnogo več!


Mene zadeva zanima, kje lahko najdem kakšnega zastopnika za Štajersko?
Lp



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.