Jernej sreda, 14. marec 2007 ob 20:59

Si.mobil uvaja UMTS in HSDPA
Si.mobil je oznanil, da so z nakupom frekvenc UMTS začeli uresničevati njihov načrt, po katerem naj bi jeseni tega leta prebivalci Ljubljani in Maribora že lahko uporabljali UMTS s hitrostjo 3,6Mb/s (preko tehnologije HSDPA), postopno pa bi storitev postala dostopna celi Sloveniji.

http://www.pcformatslo.net/

Gor Aplavz brez zicni internet Aplavz
Jaz ga man pa je ful vredi! Brez zicni internet preko HSDAP
je tak hiter kak da bi z kablom meja. Gor

Jernej četrtek, 15. marec 2007 ob 22:01

No te bom sloveniji tüdi brez zicni internet meja! Gor

MILAN sobota, 17. marec 2007 ob 09:30

Jezik
PA TE "NELO "BOŠ BOL HITRO POSLUŠA.Jok

Jernej torek, 27. marec 2007 ob 20:59

MILAN je napisal/a:
Jezik
PA TE "NELO "BOŠ BOL HITRO POSLUŠA.Jok


Naja odvisno kak se Nela zdere ..vecina fejst! Stisk

erof sreda, 23. december 2009 ob 11:05



Če želite preveriti serijsko številko svojega mobitela, odtipkajte naslednji niz: *#06# - na zaslonu mobitela se bo pojavila 15 mestna serijska številka. Ta številka je edinstvena za naš mobitel. Zapišite jo in shranite na varno mesto. Če vam slučajno kdaj ukradejo mobitel, to številko sporočite svojemu mobilnemu operaterju. S to številko operater lahko blokira aparat, kar pomeni, da bo mobitel tudi po menjavi SIM kartice popolnoma neuporaben. To vam ne bo vrnilo vašega mobitela nazaj, prepričani pa boste vsaj, da ga lopov ne bo mogel uporabljati ali celo prodati naprej. Če bi vsi tako naredili ne bi bilo več smiselno krasti mobitelov!!!


Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.