petek, 23. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

€uro ste za ali proti??? [2] - Forum

Dejan

Jaz sen pa zej doli v Grčiji tote evre tak razsipova. Vržeš por železjokof vün, pa si misliš ka si se drobiža rešja, potli pa malo preračünaš, pa vidiš ka si za por Prešernof doj zaguna :S
De se trebalo malo navaditi na to, vači mo hitro bankroterali

Zvončica

Ve nede preveč problemov s ten,ka pločo mo tüdi dobili takšo kak če bi dobili malo več drobiža....te pa mo s ten virtili.Ve negda smo bili vsi pomalen milijonari (v stari Jugi)pa si da za krÜh pa mleko celega boga(bor tak se je čülo na kasi).:postrani:

Jernej

http://de.wikipedia.org/wiki/Slowenische_Eurom%C3%BCnzen

lükna met revnim pa bogatim de vecja gratala!

Navadite se na lidi ka bojo klecali pred Sparom pa do prosili za denar!

To bojo spremenbe ka nas sloveniji cakajo! Tü na Dunaji to se duze je! Idnog san enemi reko \"ja geh hakln!\"(\"ja delat se spravi\"!
Un pa je me pito \"kama\"? \"Ci pa nega dela!\" :hm:

MHA

Še dvo mesca...

Dejan

Ja zej treba hitro tote železjoke vküp nabrati pa zamejati to. Jaz to vedno duma vün s priftošla fsipovlen, tak ka se mi je totega šodra za 50 jürjof nobralo Zej gda pa de evro, te pa mo tak samo šoder vločili po priftošlih, da do tistih večjih papirnatih segnoli nemo... :S

MHA

Či boš nüca kakši prevoz tvojega šodra, ki ga moš za 50 jürjov, te san reči :gor:

Dejan

Eh, da de me te prevoz več priša, kak je totega šodra...

Pepek z brega

Boš pač kakši tolar fcoj da, ka boš foringo ploča. Kej bi to bija tak hoklik.:zloba:

MHA

Točno tak Pepek.

Dejan, na obroke se tüdi do zmeniti

Pepek z brega

Samo te nas more biti malo več polek, ka boš meja priče, ka si ze fsakšo foringo rundo ploča.

Dejan

Vi bi po samo tan poleg bili, ge se kej dobi
Nede nič, da sen že odpela! :vuuhuu:

MHA

Ne ven či so gnes ne €vri prišli v NLB v Lotmerk :mislec: trije kombiji + 7 varnostnikof, da so nekšo puno škotel pred vrota djali :haa:

Dejan

Na levi stroni čisto spodej sen van nareda evrokalkulator, ka te si lehko vün račünali keko ojrof je en Prešeren :aplavz: :gor:

Zvončica

V trgovinah že na veko odovlejo priftošle za drobižaste evreke, tak ka si jih lehko te lepo sortiraš po vrednosti samo meni se nekšo grozno malički vidijo:mislec:

MHA

Mene toti ojrokalkulator okrog nosi :P

Jaja, f trgovinah na veko odovlejo priftošle, pa cene tüdi na veko zaokrožüvlejo gor :khmm:

Nela

http://search.ebay.at/search/search.dll?sofocus=bs&sbrftog=1&from=R10&satitle=eurom%FCnzen+slowenien&sacat=-1%26catref%3DC6&sargn=-1%26saslc%3D3&sadis=200&fpos=1120&ftrt=1&ftrv=1&saprclo=&saprchi=&fsop=17%26fsoo%3D1&coaction=compare&copagenum=1&coentrypage=search&fgtp=

Nela

:vuuhuu: niti še evre v roke nesmo dobili, pa jih na internetni stroni že odovlejo :mislec: :mislec: :mislec:

Jernej

http://cgi.ebay.at/ORIGINAL-EURO-Starterkit-SLOWENIEN-44-Muenzen_W0QQitemZ270065472820QQihZ017QQcategoryZ68587QQrdZ1QQcmdZViewItem
Naja tak nasi slovenski € kovanci ka so vse skupaj 3,88€ vredni na prek 22€ vrednost skocijo :mislec:

MHA

Tak pa sen zodje tolare püsta na banki. V vrsti za plehnotipenezmašin sen čaka 1 vüro ka sen na vrsto priša, potli pa še 20 min ka sen do penez priša na tisten okni pa položjo. Enega hipa sen že mislo ka bon koreje tan spüsta.

Zvončica

Prav ti bodi, ka pa si do zodjega čaka:zloba: Jaz pa sen gnes mela zodji letošji šoping,pa sen se od tolarof drobižkastih dostojanstveno poslovila z enin kapučinekon...nekaj pa sen jih pistila za vsak slučaj če mo jih po gda meli:jezik:

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.