Nela
torek, 16. januar 2007 ob 15:03:vuuhuu: :vuuhuu: :vuuhuu: Zveza potrošnikov Slovenije je danes predstavila dopolnjeno črno listo nesorazmernih podražitev izdelkov in storitev. ZPS je od začetka novoletnih praznikov prejela več sto obvestil potrošnikov o zaznanih podražitvah izdelkov in storitev. Tako kot prvo dopolnitev so tudi tokratno pripravili s pomočjo potrošnikov, ki jim prek brezplačnega Potrošnikovega evrotelefona, spletne strani in elektronske pošte posredujejo informacije o opaženih podražitvah, v posameznih primerih pa pripnejo tudi stari in novi račun ali cenik. :mislec:
Potrošniki ZPS obveščajo o zaznanih podražitvah v picerijah, hotelih in termah, avtopralnicah, avtošolah, trgovinah, pekarnah, podražile naj bi se tudi malice in kosila, kava in čaj, hitra hrana, športne storitve, časopisi, mobilna telefonija, kino vstopnice, parkiranje.
Tepa smo lahko srečni...:haa:
Nela
torek, 16. januar 2007 ob 15:04Kaj vse je dražje????
Najvišja podražitev, kar 140-odstotna, je v ljubljanski diskoteki Global, kjer je potrebno za garderobo po novem plačati en evro. Za 60 odstotkov sta se podražili izposoja drsalk na zunanjem drsališču v Tivoliju ter letna članarina v mariborskem društvu Bodifit - prva stane 2 evra, druga pa 10,02 evra. Za polovico je dražji plačilni nalog po spletu banke Volksbank, sedaj stane 30 centov. Za skoraj 20 odstotkov se je podražilo dvourno parkiranje v garažni hiši Glazija v Celju, po novem je treba odšteti evro in pol. Na črni listi so se znašle tudi cene kosil, kav in drugih pijač, ki so dražje v povprečju od 10 do 30 odstotkov, navaja ZPS.
Nela
torek, 16. januar 2007 ob 15:07Glavno sporočilo Zveze potrošnikov Slovenije v evrokampanji Evrokovanci niso drobiž se je med potrošniki dobro prijelo, saj se pogosto sliši pritoževanja natakarjev, da so se napitnine drastično zmanjšale.
:vuuhuu: :vuuhuu: :vuuhuu:
Jernej
sreda, 17. januar 2007 ob 21:32Zdaj zacetki je tak.. bode se narod navado telko valute je nasa drzava skoz dala ujuj pa bode to tüdi! Cas gre..stalno se kaj spremeni! :mislec:
Jernej
sreda, 24. januar 2007 ob 19:44In ste se navadile na €??? :gor: ali :dol:
Zvončica
nedelja, 28. januar 2007 ob 00:52Samo dve ploči bon zavirtila te pa bon že pomalen vse finte znola
Jernej
ponedeljek, 29. januar 2007 ob 21:17Cü dosti lidje so se tezko na nove cifre na placilni listi navaditi....ker so eni sigdar obcütek za novo valuto nej meli...ah to je malo...ja mala cifra...te pa ploca ja pa nej pa jo vec nej blo! :khmm:
Zvončica
nedelja, 4. februar 2007 ob 01:41Zaj po noven moren hoditi v štacüno spočijena ka mi te moj kalkulator v glovi lepše preračünovle pa sew ne pregreje polek....no na kasi pa mi je že pret prtisk zdigovalo
Jernej
torek, 6. marec 2007 ob 19:46In Lidje kak van gre z novami €vrami?
Nela
sreda, 7. marec 2007 ob 11:43Naja jaz še vedno preračunovlen vse v tolare, nesem se še glih navodila.....:haa:
Zvončica
nedelja, 11. marec 2007 ob 00:02Če bi mela EURO pločo bi se t¸Udi na tote nove peneze včasik navodila, tak pa.....še duuuuuuuuugo ne.:haa:
Jernej
sreda, 4. julij 2007 ob 22:39Ka mene svadi je ka eni recejo ...
\"Slovenija ma Evropske cene te naj tüdi dajo Evropske place\"!
Place so bog me nej ot Evropske skupnosti otvisne!
..samo cene pa se!
Ci frizer za frizuro racuna primer 5€ Sloveniji nemre isto placo meti kak Avstrijski frizer ka racuna 25€ za isto delo! :mislec:
MHA
četrtek, 23. avgust 2007 ob 12:23Ke je te zej! :hud: Fse gre gor, fse ke človik nejbol nüca se draži :hud: :zid:
Prvo je ša bencin gor, zaten elektrika, zej pa še krüh, mleko pa meso, sodje pa zelejova :hud: Ke pa ploče!?
Kak je te to lehko tak! :mislec: Že zej si eni nemrejo privoščiti, kak do še le po podražitvah :dol:
http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=4&c_id=150291
Banda lopofska!
:zid: :zid: :zid:
Zvončica
sobota, 25. avgust 2007 ob 01:42Ja, resen do z nos zombije naredli...lehko je to tüdi namen.Bole si okupirani z bojon za osnovno preživetje meje maš prilike pa cejta ka bi si možgone razvija...vse vlode pa mojo rade če so lidje čimbole hepjeni ka te lehko delajo kej čejo...Amerika je lep primer ke je več kak pol populacije intelektualno na podni...pa se lepo vidi kakše takši volijo pa kej te na položajih za gluposti delajo:zloba:
MHA
torek, 4. september 2007 ob 20:07Tak, zütra pa te bo! Cene grejo za 10 do 15 procentof gor, mela pa makaroni pa za cilo več :hud: :dol:
Banda lopofska!
MHA
torek, 4. september 2007 ob 20:16Kakšo izjavo sen zej čüja :hjooj: Zej či bi me trufilo, bi me ziher bujlo. Rekli so po poročilih, ka se ploče nesmijo zdignoti, ker bi te lidje pre več kipüvali in bi za to mogli po cene gor zdignoti! :hjooj: :hjooj: :hjooj:
Taka smo si te sami krivi, ka grejo cene gor, ka pa teko kipüvlemo :hjooj: :zid:
Nela
torek, 4. september 2007 ob 21:21MHA je napisal/a:
Tak, zütra pa te bo! Cene grejo za 10 do 15 procentof gor, mela pa makaroni pa za cilo več :hud: :dol:
Banda lopofska!
Pa naj grejo v rit :khmm: zej mo se te le po tuhtali kaj kupiti pa v keri trgovini, ki de ceneje, tepa se teko kak jih he v Lotmerki :hjooj: :hjooj: :hjooj:
Nela
torek, 4. september 2007 ob 21:24MHA je napisal/a:
Kakšo izjavo sen zej čüja :hjooj: Zej či bi me trufilo, bi me ziher bujlo. Rekli so po poročilih, ka se ploče nesmijo zdignoti, ker bi te lidje pre več kipüvali in bi za to mogli po cene gor zdignoti! :hjooj: :hjooj: :hjooj:
Taka smo si te sami krivi, ka grejo cene gor, ka pa teko kipüvlemo :hjooj: :zid:
Keri satan pa si je te po to zmislo??????????Naj se rejsi :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: aha pa tak se tudi lahko :hjooj: :hjooj: :hjooj: :hjooj:
Jernej
torek, 4. september 2007 ob 22:22Nela je napisal/a:
Naja jaz še vedno preračunovlen vse v tolare, nesem se še glih navodila.....:haa:
Ka pa zdaj???:vprasaj:
Nela
sreda, 5. september 2007 ob 12:33Eh se vedno preracunan keko bi to v tolarih blo