MHA četrtek, 14. avgust 2008 ob 17:55

Ala mo vera! Se vidi ka je polek Prlekije gor rosa.

MHA petek, 22. avgust 2008 ob 12:31

Zaradi šentviške blamaže bi SCT-ju lahko za tri leta prepovedali gradnjo predorov. "Država nas želi uničiti, to pa je prevelika cena za volilni uspeh," so zapisali v podjetju. Žerjav ostaja minister.

Vlada se je tudi odločila, da bo od SCT, izvajalca del v šentviškem predoru, zahtevala pokritje vseh posrednih in neposrednih stroškov, ki so nastali zaradi neobratovanja avtocestnega odseka Šentvid – Koseze. Če se družba ne bo odzvala, nameravajo vnovčiti garancijo, za dokončno sanacijo predora pa izbrati drugega izvajalca. V tem primeru bi razmišljali tudi o tožbi proti SCT, je dejal Žerjav.

Tako SCT-ju kot družbi ZIL, ki je izvajala nadzor, pa grozi, da naslednja tri leta ne bosta mogli sodelovati pri gradnji predorov in galerij v Sloveniji niti kot izvajalca niti kot podizvajalca. To se bo zgodilo, če jima dokažajo veliko strokovno napako, pri čemer so spet na potezi supernadzorniki iz tujine. Kar pa ne pomeni, dodaja minister, da Slovenija dobiva črno listo gradbenih podjetij.


vir: klik

Namesto ka bi novi omet gor napravili, pa nej čin pret odperejo tunel, ne pa do se še zej tožili, pa še SCT-ji grozi 3 letna prepoved gradnje tunelof v Sloveniji.

stajerc13 petek, 22. avgust 2008 ob 15:55

V nekem slovenskem predoru se podre strop. Sodišče na zagovor pokliče
železo, pesek in cement.

Najprej odgovarja železo: gospod sodnik, jaz ne
vem nič, mene so samo pripeljali na gradbišče in me posadili na strop,
jaz nisem nič kriv.

Nato na zatožno klop sede pesek: jaz nisem nič kriv,
tovornjak me je pripeljal, zmešali so me z vodo in dali na strop, nič ne
vem za kaj gre.

Zadnji je na vrsti cement, ki pa slabe volje zavpije
na sodnika: A VESTE KAJ? ČE ME PREJ NISTE MEŠAL ZRAVN, ME PA TUDI ZDAJ
NI TREBA!!

Mislec

MILAN petek, 22. avgust 2008 ob 21:56

To ja
aha te je SCT tak dela ka zej ne štima

MHA petek, 29. avgust 2008 ob 17:02

Policija išče kršilce iz trojanskih predorov

Ljubljana - MMC RTV SLO

Policija očividce zastojev v trojanskih predorih, ki so nastali ob neurju s točo, prosi, da morebitne informacije posredujejo policistom.

Zaradi močnega dežja s točo so vozniki osebnih avtomobilov 22. avgusta v strahu pred poškodbami avtomobilov svoja vozila ustavili kar v trojanskih predorih. Nekateri vozniki so svoja vozila celo obračali, vozili v nasprotno smer, vozili vzratno v predor in svoja vozila v predoru zapuščali, kar je povzročalo zastoje.

Zastoji so nastali zaradi neodgovornega ravnanja nekaterih voznikov, je v sporočilu za javnost zapisala policija. Morebitne priče pozivajo, da policiji na številki 113 ali 080 1200 sporočijo podatke o okoliščinah in kršilcih.


Res je neodgovorno pa nevarno, to ke so začijali šoferi f tuneli, ko je bila vüni toča. Totin bi resen trebalo kazni napisati, vidi pa se mi čüdno ka ze policija fehta ka nej očividci na telefonske številke policije, sporočijo kršitele. Butl Takak da bi si keri zapuna toblice od avtof, keri so bli te f tuneli. Hjooj

Zvončica sobota, 30. avgust 2008 ob 00:42

Hja, toto stovlaje je bilo resen fčistar po slovensko naštimano....vrag po ostalih glovno ka de moj avto zaščiteni....smotanci resen....ka so ne pomislili ka bi lehko vse bilo če bi se malo eden bole notri pritira....duplirati bi trebalo kazni za toto glupost....dvomin pa. ka de se keri "prostovolno javja" za raport policejon...Angel

Nela sobota, 30. avgust 2008 ob 01:05

Zej mocno dvomin ka do tote lidi nejsli, ker si res nihce neje moga toble zapuniti, niti neje na to stendero ka bi si jih zapiso. Lidje pa so v tisten momenti res samo na svoje avte mislili, nepa na to kej se lehko zgodi, kaksna katastrofa bi lehko s tega se grotala. Butl

Samo ce nega tan kamer v tuneli? Se te to nic ne do razbrati?

MHA sobota, 30. avgust 2008 ob 23:43

Mojo mojo kamere f tuneli, san vendar mojo kamere iz Neckermana küplene zato nemrejo razbrati toblic na avtih, zato pa zej sprašüvlejo či si je keri kakšo toblico zapuna.

MHA ponedeljek, 6. oktober 2008 ob 18:33

Ovadena Nemec in Rigler?

Glede odpadanja ometa v šentviškem predoru so ljubljanski kriminalisti ovadili dva člana uprave Darsa. Neuradno naj bi šlo za predsednika uprave Nemca in člana uprave Riglerja.

Več o ten -> klik

Mislec

Zvončica torek, 7. oktober 2008 ob 00:45

Bogi Nemec....teko so ga to zvobili ka de zej za grešnega kozla....ali pa de po prleško nazej vseka?

optix torek, 7. oktober 2008 ob 00:54

v vsaki normalni drzavi, bi nekdo za taksno svinjarijo kot je bila tista s tunelom odgovarjal, in to kazensko.
bomo vidli, kaj bo s tega na koncu...

MHA torek, 7. oktober 2008 ob 17:55

Eden na ovego do krivdo valili tak dugo dočik se nede fse sküp spozobilo.

Dejan torek, 7. oktober 2008 ob 19:44

optix je napisal/a:
v vsaki normalni drzavi, bi nekdo za taksno svinjarijo kot je bila tista s tunelom odgovarjal, in to kazensko.
bomo vidli, kaj bo s tega na koncu...


V fsakši normalni državi naredijo tunel kak treba pa ka se ne fsipovle omet doj Hehe

MHA torek, 7. oktober 2008 ob 19:49

Dejan je napisal/a:V fsakši normalni državi naredijo tunel kak treba pa ka se ne fsipovle omet doj Hehe

V Sloveniji je zej že tak, ka si morejo delafci zagotoviti ka bres dela nedo ostali. Avtocestni kriš se gradi proti kunci...

prlek1825 torek, 7. oktober 2008 ob 22:58

Dejan je napisal/a:
optix je napisal/a:
v vsaki normalni drzavi, bi nekdo za taksno svinjarijo kot je bila tista s tunelom odgovarjal, in to kazensko.
bomo vidli, kaj bo s tega na koncu...


V fsakši normalni državi naredijo tunel kak treba pa ka se ne fsipovle omet doj Hehe



to je resen ke se gradi proti konci, samo kda do naredli avto cesto do ormoža pa še vse ostale dele ki mislijo, de že teko prometa ke do mogli delati 4pasovnice pa de opet vse trebalo iti od začetka!

MHA četrtek, 11. december 2008 ob 06:00

Ovi den je blo po poročilih za Šentviški predor. Izvajalec obnove protipožarnega sloja nede treba pločati, sodišče je odločilo ka mo mogli kar davkoplačevalci sami pločati. Hjooj Butl Či je to pravično, sen jas pecikl. Buum

MILAN četrtek, 11. december 2008 ob 09:08

Hjooj na kunci bomo si še sami tote predore kopali

kobreti četrtek, 11. december 2008 ob 13:56

najbole ka tote vse kaj so pri toten predori poleg pa se štukajo s totin mordon lepo v tunel pozovejo pa z obeh strani doj zaprejo, lepo notri zakurijo te pa mo vidli keri de najduže zdrža.Potlan pa lepo vse skup doj zagrebejo, pa naj se toti močvirniki lepo okoli cijazijo. Kak dugo pa smo mi na toto prok**** "avto"cesto čakali!Klejen

MHA četrtek, 11. december 2008 ob 18:15

Ja ne ven ge je tü logika. Sej pa je tunel vendar v garanciji, pa nej to reklamerajo. Drügo bi blo či bi omet po 20-ih letih fkre opa, ne pa na isti den kak so tunel odprli. Hjooj

MILAN četrtek, 11. december 2008 ob 19:06

Alooo to je bilo nareto samo za snemaje te pa če doj opodne pa je več ne važno



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.