sobota, 24. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Nela

Ovo drugo mi se bole vidi....tak da cakam... :mislec:

TUNČEK

Ja nič, moremo špilati. Jas že celi december špilan, doba pa sen 1 €.
:hahaha: :hahaha: :hahaha:

iTux

zej je ze prek dve milje, to pa je vec ne samo tak :p

MHA

Prvo sen doba 0€, v naslednen krogi 5€, v naslednen 8€, včera 10€, v nedelo pa te sedmico

Dejan

Loto špilati pa kej zadeti je takša mala možnost, ka se mi to ne do več špilati :hihihi: Rejši kakše športne stave, tan lehko mafneš :jaaa:

MHA

Ja, ve de nekši takši doba, keri mo že prek preveč. Keri se razmite v šport, tiste lehko mafnete. Moj sodelavec, ovi je zna tüdi po 900€ na mesec dobiti od stav.

iTux

MHA ce bos doba sedmico te bomo v lj cakale ka ti listek vzememo fkrej

TUNČEK

MHA je napisal/a:

Prvo sen doba 0€, v naslednen krogi 5€, v naslednen 8€, včera 10€, v nedelo pa te sedmico

Keko pa te je totih sedmic, se mo jo doba tüdi jas !!! :hehe:

TUNČEK

MHA je napisal/a:

Ja, ve de nekši takši doba, keri mo že prek preveč. Keri se razmite v šport, tiste lehko mafnete. Moj sodelavec, ovi je zna tüdi po 900€ na mesec dobiti od stav.

Totemi pa je ne treba hoditi f slüžbo.

MHA

iTux je napisal/a:

MHA ce bos doba sedmico te bomo v lj cakale ka ti listek vzememo fkrej

Jas nen hoda v LJ, ovi do k meni prišli :figo:

pravični

Ja, 2.000.000,00 € vežeš na banki in imaš za dobro \"menedžersko\" plačo obresti. :toja:

Pa seveda tega ne delati v Sloveniji, ker od te države ne moreš kaj dobrega pričakovati in te lahko še bolj obdavčijo. :jaaa:

In se \"odseliti\" v eno od davčnih oaz in tam imeti državljanstvo. :toja:

V Slovenijo pa priti, kot turist, če že želiš koga obiskati. :jaaa:

TUNČEK

Lepe sanje, samo najpret moreš dobiti tota dvo miljona. :hehe:

Progress

Četrtina bi bila čisto zadosti, se mi je sanjalo, da bom enkrat doba...

MHA

Nekome de se gnes živleje spremenilo :jaaa:

iTux

ziher de po prenos, razen ovega lota ki se deli gnes al kak, na konce pa de nesce gnes kao doba pa se nede nic delilo. Dokler je zrebanje ne v zivo, je za mene prirejeno.

MHA

Ovi super se tola gnes :jaaa: Navodnega pa bi še znali za en krok potegnoti.

Ivek

Meni pa se zodje cajte vidi, ka se eni grejo še enega LOTA. Mislin na dovaje pik za ugled, po tisten \" an pan pet podgani, štiri miši, v .... me piši, vija, vaja - Všeč mi je! al pa Ni mi všeč.

sen proba napisati f forbah, pa mi je ne grotalo!

iTux

zato ki se vploca bom tüde doba, nekej :d

Dejan

Sedmice ne blo gnes. Tak ka do še lidje malo noreli s ten.

TUNČEK

Ivek je napisal/a:

Meni pa se zodje cajte vidi, ka se eni grejo še enega LOTA. Mislin na dovaje pik za ugled, po tisten \" an pan pet podgani, štiri miši, v .... me piši, vija, vaja - Všeč mi je! al pa Ni mi všeč.

sen proba napisati f forbah, pa mi je ne grotalo!

Meni je tüdi čüdno, da nan pri LOTI dovlejo minuse.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.