sobota, 24. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

MHA

Dejan, kak kda. Fčosih mojo takše kombinacije eno za ovo, ko pa narod začne takše kombinacije špilati, te pa žrebajo san razmetane številke.

MHA

Loto opet ne ša vün, dvo sta blo joko blüzi sedmice.

Izzrebane stevilke LOTO: 9 16 18 22 23 32 39 - 25

iTux

eh po sem ne doba, brezveze. Vec srece prohodnjic

Dejan

Glede na to, keko kaserajo v vsakšnen krogi, bi lehko tüdi kakšega jürja vložili v svojo spletno stron oz. strežnik, ker je vsako sredo pa nedelo večer po žrebanji stron nedosegliva zaradi gužve :hjooj:

MHA

To pa bi res lehko naredli :jaaa: Oviden je po dnevniki reka, ka je nejveč fplačil lota v celi SLO v Pomurji.

iTux

internet mojo redno slab, kot da bi meli server na MCP- ji, taksa linija je :d

MHA

Ze pa so že dosadni s totin loton :hjooj:

zobl

totega majstra bi trebalo pripelati ka nan trufi številke ) tak kak je v angliji trufova

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1212370/How-did-THAT-Derren-Brown-predicts-winning-lottery-numbers--hell-reveal-method-Friday.html

iTux

ze po so priredile!

MHA

Mogoče do tote številke še prinas izžrebane

pravični

Kaj, še vedno ne pojenja ta LOTO mrzlica. :hjooj: :hihihi: :mislec:

Dejan

Še nede kunec s toto norijo

Ivek

Neke me vleče na misel, ka je to nekša naša narodna navoda (folklora).

Nikak nemremo zebrati provih numer za LOTO.
Pa smo küpüvali kcoj nove. Pa je ne šlo. Fsi se veselijo, ka lehko devlejo kcoj, dokič eden nede gvinja, ki de veseli zato ki je gvinja, drugi pa do veseli, ki so lehko fošni. Sürmak, ki je gvinja de se zagutja s preveko pogačo, mi pa mo veselo küpuvali novi loto.
PO MO VESELI.

Nikak neso mogli zebrati zadosti strank za VLODO.
Pa so küpuvali kcoj nove. Po je ne šlo. Kda so jih küpili zadosti, je grotalo, dokič je ne Eden gvinja, ki je zavolo tega ne preveč veseli. Zato, ki je un ne veseli, mu drügi nemajo zake biti fošni. Nihče se ne smeji, zato ki ne ve kda de se Eden zagutja, pa še keko žjin. Te mo po veselo küpüvali nove stranke.
PO MO VESELI.

MHA

Sedmica ja ze vredna že 4.9 mio €

Dejan

Merca še pride nekši Eurojackpot, ge bode sküpni loto z Italijo, Nemčijo, Finsko, Nizozemsko pa Dansko :jaaa:

TUNČEK

MHA je napisal/a:

Zej v nedelo de sigurno že 6 miljonov.
:vuuhuu:

iTux

TUNČEK je napisal/a:

MHA je napisal/a:

Zej v nedelo de sigurno že 6 miljonov.
:vuuhuu:

eh nede 6 , niti ce v nedelo pa sredo nede sedmice nede prvo nedelo v feb 6.

zobl

7 | 1 | 4.872.229,44 | MARIBOR
6+1 | 3 | 28.142,59 | VELENJE, LJUBLJANA, MARIBOR

Nekdo je fsekal sedmico v MB

:jaaa: :toja:

iTux

tak ka de caga v mb.

Dejan

Zanimivo, ka je loto bija žrebani že negda ob osmih al gda, na rtvslo pa so pisali ka bode ob 21.05 v živo :mislec: :hjooj:

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.