MHA torek, 26. avgust 2008 ob 17:12

Tunč je napisal/a:
Naj le pošilajo. Šans ka pridejo v parlament tak nimajo.Dol

Sploh ne ven ke se trüdijo. Mislec

Zvončica sreda, 27. avgust 2008 ob 00:30

Jaz man tüdi problem koga voliti....da še takša stranka ka bi se meni vidla nejč ne obstoja.....samo če čemo rušiti zejšjo garnituro te de pač trebalo Barbikino obkrožiti.....jaz sen na račün stroha lokalnih "kao" funcionarof bila degradirana v volilni komisiji....fala bogi bon mela zej meje dela...samo je vseeno zanimivo kak to eni mali lokalni strankarsko opredeljeni tipi za tote volitve nekej cvikajo...Butl

fargo torek, 2. september 2008 ob 11:17

Vir:24ur.com

http://24ur.com/novice/slovenija/hude-obtozbe-na-racun-janse.html

V Stranki mladih Slovenije (SMS) pričakujejo, da se bo premier Janez Janša nemudoma odzval na navedbe finskih novinarjev v oddaji na finski nacionalni televiziji z naslovom Resnica o Patrii, kjer so na podlagi dokumentacije, ki so jo neuradno dobili iz Patrie in iz tujine, transparentno pojasnil celotno situacijo o domnevnem podkupovanju v aferi Patria. Gre za hude obtožbe in domnevne posle, ki v sodobni, demokratični in pravni državi niso sprejemljivi, poudarjajo v SMS in dodajajo, da pričakujejo, da bo svojo vlogo pri nakupu patrij pojasnil tudi obrambni minister Karl Erjavec.



Vuuhuu

Priklon Stranka mladih Slovenije, verjamem, da bo z njihovo pomočjo Slovenski ljudski stranki uspelo prestopiti parlamentarni prag.Priklon

MHA petek, 5. september 2008 ob 16:22

Je gnes ena v slüžbi rekla ka treba JJ voliti. Hjooj Sen misla ka de me kap dere sen to čüja. Je rekla ka nan tak dobro več nede nikdor šlo, kak nan gre zej. Sen ji reka či ti zej dobro gre?! Sej pa je ne nič nareda, san še večjo refčino. Te pa je rekla ka je 4 leta premalo ka bi lehko ke nareda, zato še more biti 4 leta scoj. Buum Sicer volit tak nede šla, da tisto nedelo dela.

prlek1825 petek, 5. september 2008 ob 16:26

tota politika je provo sranje ja!

jaz sem reko ke bi mogo biti 2mesca pred volitvami volilni molk, ke se zej samo mrdajo eden drugega!

pred javnostjo se kregajo, v privat živleji pa itak vsi riti vkup držijo!gledijo samo kak do zajebovali narod, pa ke do čimveč penez skasirali!

Jernej petek, 5. september 2008 ob 18:34

http://www.wahlfieber.at/Mindex/forum_thread?lang=de_sie&id=1179864460&posting=1179864460

http://www.angus-reid.com/polls/view/31467/social_democratic_parties_lead_in_slovenia

http://slovenia.suite101.com/article.cfm/slovenia_parliamentary_election

Zvončica sobota, 6. september 2008 ob 00:31

Meni gre cela toda garnitura politikov pošteno na jetra....trebalo bi celi komplet mejati...pa še volilni sistem je totalno smotani...mogli bi voliti našega poslanca ekstra, pa ostalo vse ekstra....ne pa ka se ti zej npr. vidi kandidat za poslanca, pa avtomatski podpiraš jegovo stranko ke se ti niti mrtvemi nebi vidla...vrag pa takša demokracija....Bomba

MHA sobota, 6. september 2008 ob 15:18

Zvončica je napisal/a:
pa še volilni sistem je totalno smotani...mogli bi voliti našega poslanca ekstra, pa ostalo vse ekstra....ne pa ka se ti zej npr. vidi kandidat za poslanca, pa avtomatski podpiraš jegovo stranko ke se ti niti mrtvemi nebi vidla...vrag pa takša demokracija....Bomba


V Lotmerki momo takši primer Pisk

MHA ponedeljek, 8. september 2008 ob 12:08

"Najlepši je Karl Erjavec!"

Tea Konrad, nekdanja manekenka, danes občinska svetnica in DeSUSova kandidatka za poslanko, je prepričana, da je najlepši slovenski politik njen prvak.

Video

Prvo je Karli reka ka je una lepotica, zej pa je una rekla ka je Karli lepotec. Morti ta se še toti dvo zalübila glih takak sta se JJ pa jegova doktorca Pisk

Bejba Kis na fris

Dejan ponedeljek, 8. september 2008 ob 12:17

Joj joj. Nesen moga totega videa do kunca pogledniti, ker nemren poslüšati tote novinarke. Ge so te to nejšli. Bere kak v prven razredi osnovne šole Hjooj

Tote volitve pa do pomalen tüdi že grotale nekša lepotna tekmovanja al ke. Vedno hüše je s ten.

Holli ponedeljek, 8. september 2008 ob 15:15

Ena zelo priročna spletna stran v tem obdobju. Poglejte, katera stranka razmišlja tako kot vi.

www.koganajvolim.si

Rezultati vas znajo presenetiti...Nasmeh

Dejan ponedeljek, 8. september 2008 ob 15:32

Na podlagi tote ankete, te zej ven, koga nej volin Hehe

prlek1825 ponedeljek, 8. september 2008 ob 15:40

kak bedno, kej si še nedo lidje vse zmislili! zodji cejt ke do volitve ke de konec totih štorij!

Dejan ponedeljek, 8. september 2008 ob 15:45

Hehe, sej to vedno gda so volitve z nekšnin podobnin programon vün pridejo, samo toti je zej nekši nobl. Pa kon koli toti cejngar za vprašanje obrnen pa pomembnost vprašanja določin, se mi zdi ka je SDS na prven mesti. Zej ne ven, či je SDS tak univerzalna za fse ali ma tü gdo prste vmes, ka rezultati nemrejo biti drgačni Jajks

prlek1825 ponedeljek, 8. september 2008 ob 15:49

to je ovokrot jelinčič reko, ke se on na ankete ne ozira, ke se gnešji den že da vse podkupiti, samo ke se volilce prepriča!

MHA ponedeljek, 8. september 2008 ob 16:22

Anketan je tak ne za vervati, da pa so brš že fse Janšove Pisk

Pepek z brega ponedeljek, 8. september 2008 ob 18:27

Zato pa drogi lidje - pamet v glavo!

Volmo nove lidi, keri nan ponüjajo spremembe. Edino tak bomo se rešili vladajoče politike, kera nan kože mesec v vodi soma pa si puni žepe z našimi penezi.

Jas osebno bon voča za Pahorove Socijalne demokrate. Vüpan ka de nan grotalo, in ka bode nazodjo oblost prevzela koalicija med:
SD, Zares in LDS.

MHA ponedeljek, 8. september 2008 ob 18:36

Pepek z brega je napisal/a:
Zato pa drogi lidje - pamet v glavo!

Volmo nove lidi, keri nan ponüjajo spremembe. Edino tak bomo se rešili vladajoče politike, kera nan kože mesec v vodi soma pa si puni žepe z našimi penezi.

Jas osebno bon voča za Pahorove Socijalne demokrate. Vüpan ka de nan grotalo, in ka bode nazodjo oblost prevzela koalicija med:
SD, Zares in LDS.


Respekt Pepek. Jaz bon tüdi za Pahora vola. SD mo nejveč možnosti ka prevzeme vlodo, fse ostale stranke mojo premalo podporo, zato keri čemo spremembo na vrhi, je nejbojše voliti SD JJ pa nej gre z Urško gliboj brot.

Dejan ponedeljek, 8. september 2008 ob 20:06

Ja tote raziskave pa ankete itak nimajo nekšega pametnega zaključka. lehko pa se s ten fest fplivle na lidi, ki so še neodločeni ali pa jin je fseeno.

Tote razne raziskave pa dojo rezultat v prid stranki, ki jo je naročila ali pa kero pač tisti favorizira, ki dela tote raziskave.

Jas še ne ven koga bon volja, še mon nekej cejta, ka se odločin Hejho

Gnes sen doba po pošti na naslov "Prlekija-on.net" nekšo vabilo na tiskovno konferenco za predstavitev kandidatov ene stranke Hihihi

Pepek z brega ponedeljek, 8. september 2008 ob 20:13

Nejpret jih pitej keko pločajo.



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.