Jernej torek, 11. julij 2006 ob 19:50

Slisao san ka dobimo nove Finske oklepnike "Patria". Tak je odloco nas obrambni minister Karl Erjavec. Meni se zdi ka 136 vozil ci se ne motim.

Zvončica torek, 11. julij 2006 ob 22:52

ČE SE SAMO TOGA SPOTIN MI LASJE V LUFT SKOČIJO. KA PA TREBAMO TOTO ŽELEZJE PA ZA TAKŠE GROMOZANSKE PENEZE!!!Pa nasplošno se za toto smer preveč penez potroši (ka venda niti ovi ki ga trošijo ne vejo gda do na podni)...rajši bi se naj toti pnezi dali za donacijo operacijskih miz, pa za onkološkega, pa za porodnišnico v Soboti, pa za.........

MHA sreda, 12. julij 2006 ob 13:43

Men se vidi ka je toti posel tezki 65 mrd??!! za tote peneze bi trebalo posloncon pamet kupiti ostale peneze pa rastolati, takak je zvoncica rekla!!!!

Dejan sreda, 12. julij 2006 ob 15:46

Ja tak je to. Zej plačüvlemo davek za to kej smo v Nato stopili.

Jernej sreda, 12. julij 2006 ob 19:21

Polska baje narocüvle 400 oklepnikov, pa Ceska, pa Makedonija...Anglija pa hoce vse kvüp 7000 Steyr-Tovornjakov za vojsko. Te si pa nasi mislijo ka ci drügi lejko ...lejko mi tüdi!

Meni se zdi ka je tak se kak te da je hladno vojna bila met Sovetsko Zvezo (Warschauer Pakt) pa ZDA (NATO) .

....spotite se S.F.R. Jugoslavija je proti kunci se prek 50% ot drzavnega pro racuna vojsko vlosila.

Zvončica sreda, 12. julij 2006 ob 23:05

Vrag je, gda se enkrat začnemo z železjon baviti.Tega nega ne konca pa ne kraja...pa to samo zato ka hronimo debele riti lastnikov ki toto orožje delajo, pa odovlejo...pa dovlemo biznis onon ki ga sprobovlejo.GROZNO!!!!Amerika je cela na toten biznisi, tak ka komaj čokajo ki do lehko kakšo novo stvor sprobali pa storo ponucali....pa se dolarčki vrtijo skoz v enen pa isten krogi, pa se lastniki napihovlejo in virtijo v beli kuči...SRANJE PA TAKŠA DRŽOVA v keri moreš s pištolo pod vajnkišon spati..KI PA NAN TEGA TREBA!!!!Vuuhuu Vuuhuu Vuuhuu

Pepek z brega petek, 14. julij 2006 ob 21:43

Dobro bi bilo, či bi se naša "gospoda" malo zamislila nad ten za kej vün dovlejo naše peneze.
- Keko let že čokamo na novo pedijatrično kliniko v Loblani?
- Kakšo storo opremo mojo enen naše bolnice?
- Kakše so naše ceste?
- Keko lidi živi v revščini?
- Keko šol je nujno potrebnih obnove?
-
Či Slovenija resen nüca takšo vojsko? Pred por leti so toti isti pametjakoviči lagali narodi, kak Slovenija nede mela vojske, zej pa si to poglente.

Spravili so nas v NATO, zej pa plačüvli drogi državlon.

Zvončica sobota, 15. julij 2006 ob 01:15

Meni se vidi ka je razmerje prinas takšo kak v fevdalizmi (samo v drgačni preobleki)Lačen (to smo mi mali pa "kao"nepomembni)sitega(držovo)hroni. Pa ve bi še to v miri prenoša če nebi okolik pogledna pa vida ka je držova čeduže bole potratna, lidje pa čeduže bole v riti (po domoče povedano).Namesto ka bi se delalo za nos vse, ka bi blo enok bojše.Slabo

Pepek z brega sobota, 15. julij 2006 ob 06:02

Resen ne znon k čemi küpüvlejo fso toto orožje, či pa smo takši hašeki, ka nikomi ne vüpamo nnejč nič proti rečti, ne ka bi še se mo redno gor postavili. Fsi nas pomalen je...., naša špolitika pa še jin rit nastovla.
- Hrvoti tak na celi črti (Piranski zalif, vikendi, Lovrečica, Hotiza...
- Taljoni čejo svoje fašiste napraviti za žrtve vojne
- Avstrijci nejč enih osranih tobel v sloveščini nečejo postaviti, mi pa si čemo fsi jezike spotreti, dere keri pride k nan na deci slatine
- Maðari delajo z našoj manjšinoj kak svija z melnatin žoklon, jihova narodna manjšina pa ma prinas več pravic kak Slovenci sami

Zvončica sobota, 15. julij 2006 ob 22:58

Doli na jugi bi rekli:"Dimitrije crni sine što to radiš?"Zloba

MHA nedelja, 16. julij 2006 ob 17:54

Pepek z brega je napisal/a:
Dobro bi bilo, či bi se naša "gospoda" malo zamislila nad ten za kej vün dovlejo naše peneze.
- Keko let že čokamo na novo pedijatrično kliniko v Loblani?
- Kakšo storo opremo mojo enen naše bolnice?
- Kakše so naše ceste?
- Keko lidi živi v revščini?
- Keko šol je nujno potrebnih obnove?
-
Či Slovenija resen nüca takšo vojsko? Pred por leti so toti isti pametjakoviči lagali narodi, kak Slovenija nede mela vojske, zej pa si to poglente.

Spravili so nas v NATO, zej pa plačüvli drogi državlon.


Tocno tak! Toto pismo bi ze moga v parlament spraviti.

MHA nedelja, 16. julij 2006 ob 18:02

Pa jaz ne ven ke je s totimi politiki, ci so resen tak slepi pa glühi ali se delajo slepe pa glühe. Vse drzove, ne samo madari delajo z nami kak svije z melnatim zoklon! Nasi pa kak Huh tak se scoj sprovlajo kak lacen srat!

Pepek z brega ponedeljek, 17. julij 2006 ob 12:50

Serejo pa gor po svojen narodi in še drüge napelovlejo k temi.

Jernej ponedeljek, 17. julij 2006 ob 22:34

Firma Steyr Avstriji dela Fincam naj bole konkoreco. Meli so tüdi predstavitev...pa so se pac nasi za Finsko Oklepno vozilo "Patrio" odlocili!

Zvončica torek, 18. julij 2006 ob 00:34

Meni je še vse sküper skoz zgüba penez...mojih glih takSlabo Slabo Slabo

Pepek z brega torek, 18. julij 2006 ob 01:17

O ten bi se dalo na dugo pa šüroko rasprovlati, či so toti penezi tvoji , ali so držovni.
Ven je resen, ka si jih ti zaslüžila. Samo v rokah pa si jih ne nigdor mela, da se je držova provi cejt pobrigala za to, ka se nebi preveč navodila na je, te pa bi se žmetno ločila od jih.

Za tisto stvor, kere prafzapraf nemaš, pa je joko žmetno rečti, ka je tvoja. Po takšen bi skoro lehko rekli, ka so to držovni penezi, kere smo mi samo zaslüžili, držova (tistih por bistrih glof) pa vrti z jimi in plac dela za drüge.Jezik Žalosten

Jernej torek, 18. julij 2006 ob 20:04

Meli smo svojo industrijo...TAM tovarna avtomobilov in motorjev Maribor. Delala je tovarna za celo Jugoslavijo Tovornjake, Avtobuse, Oklepnike in Tanke.

Zdaj so TAM-a zaprli pa tujo tehniko kipüvlejo. TAM je mejo preko 7000 lidi zaposelne. Ka pa zdaj?Slabo

Jernej torek, 18. julij 2006 ob 23:05

Ot nemce smo dobli licenco ot Magirus-Deutz (zato pa sracno hlajenje motora) to je bila za nas izplacilo za smagano 2.sv. vojno.. pa to so zapravili.

Dobre Tovornjake so tovarni TAM-mi Maribori delali = TAM 4500, TAM 5000, TAM T7 110 , TAM T11 150

Pepek z brega sreda, 19. julij 2006 ob 02:41

Či si ti tüdi dela v TAM-i ka se tak razmiš na jihovo proizvodnjo?

Jernej sreda, 19. julij 2006 ob 21:48

Ne ne san tovarni TAM delo! Samo tej vsi modele ka san omejno san jaz vozo! Bilo kerega voznika kamijona ka je TAM 5000 vozo pitaj ci je zdrzlivi pa de ti reko ka je bole zdrzlivi kak tej novi gnes den! Poznam ene ka so TAMi delali! Se Avto Radgona je delala za TAM. Zdaj tan contenare pa garazna vrata pa okna delajo. (ARCONT)



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.