sobota, 24. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Slovenska vojska pa novi Oklepniki [13] - Forum

MHA

Unija povečuje denar za vojsko, Slovenija z njo

Bruselj - MMC RTV SLO/STA

Slovenija je podpisala pristop k pobudi za boljšo zaščito vojakov, ki jo bo tudi finančno podprla s 500.000 evri, je dejal obrambni minister v odhodu Karl Erjavec.

V pobudi sodeluje enajst držav, gre pa za to, da se zagotovi večja zaščita vojakov z razvojem nove tehnologije, pojasnjuje Erjavec ob robu zasedanja EU-ja, ki je bilo osredotočeno na krepitev obrambnih zmogljivosti EU-ja, kar je Francija kot predsedujoča zastavila kot eno svojih petih prednostnih nalog.

Več si lehko preštejete tü -> <u>klik</u>

Či je keri misla ka de doba višjo pločo ali pa penzijo. :mislec: Malo še moremo za vojsko zapraviti, pa te mo mogoče dobili višje prihodke. :hjooj:

Zvončica

Toti orožarski tekmi nega ne konca pa ne kraja.....naj bi peneze dali ka bi liden po sveti bojše šlo pa se ne bi meli za kej klefati....:hjooj: To je čisti idiotizem.

prlek1825

keko je viditi še je slo vojska prišla v prlekijo gledat fašenka!
bijo sem notri pa poslušam ke vraga ruži, grem glejat na balkon pa čujen pa že malo vidin v ozadji helikoptere slo vojske!
letim notri po fotoaparat pa sem jih hitro sliko keko sem folgo!

prlek1825

slika 1

prlek1825

slika 2

prlek1825

slika 3

prlek1825

slika 4

Legionar

mater, zgleja ka je prišla cela flota, ke je premoremo.:hehe: :slovenija:

MILAN

:hjooj: VEN PA TO SO TRENERALI ZA ČETRTEK KA PRPELAJO
PAHORA PA SANADERA NA pokop fašenka v Železne Dveri ob štireh odvečara

Legionar

Te bi bojše blo ka bi jedva zakopali nekan, pa fašenka rojši püstili pr živleji.:vragsmejun:

prlek1825

morti pa mislijo tak narediti, še vadijo zej da bi jidva prepelali varno do pokopa!

Zvončica

Totidvo ta se samo pokopala.....:vragsmejun:

Dejan

Gnes pa zgleja na trgi lovijo nove vojoke

Nela

Ja ja radi bi nove pridobili, da mojo v petek tudi v hoteli obvezni sestanek toti, kej do ze punoletni grotali. :jaaa: Samo dvomin, da de se jih ke prijavilo, da gnes den nihce vec nede vojsko, se meni zdi. :mislec:

Jernej

...mislim ka či bi ges duma Sloveniji bijo, bi stopo rezervo to je 250€ brutto mesečno.
Za eden vikend mesečno vojaške vaje! Polek pa bi delat šao!

:naprej: Slovenska vojska pogodbeni rezervist

Na zadnje urejal: Jernej, dne: sreda, 15. april 2009 ob 19:14

prlek1825

to je zanimivo ja, kda si star 18 let dobiš domu poziv ke moreš iti ta, te pa te prepričovlejo ke bi ša v vojsko te pa še lepo dobiš vojaško malico pa tak dale!
fali ti v glovnem nič, z tem pa se dokože ke še držova ma peneze!

Nela

Ja samo vecina totih mlodih zej stendera o studiji, nepa glih o vojski.

prlek1825

mislim ke so toti cejti mimo!
o vojski glin ne štiderajo, mislijo pa resen o tem kak bi šli delat pa ke bi si neke zaslužli samo je problem v tem ke dela nega!

Legionar

Jaz ven kakši lidje v toti rezervni sestavni SV slüžijo, pa me dostikrot smeh popodne, kdo se spotin lidi ka so ne mogli prelaufali Coopera v pred kak 20 miutah (!!!), pa narediti več kak ene sklece.:hehe: Takšo mamo mi \'vojsko\'...Pa tüdi redna sestava je glih ne nekša elita, to ven pa vidin.

prlek1825

:gor:
tak kak si reko, man por kolegov ki so v vojski, pa sem jin že punokrot reko ke more držovo vrag vzeti pa se samo smejijo!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.