TUNČEK ponedeljek, 22. november 2010 ob 15:49

če kaj vun pove de hudič, bor pri tistih, ke so više ot jega. Vuuhuu

Ivek ponedeljek, 22. november 2010 ob 17:52

Bote vidli! is totega sojenja nede nič, zato ki je fse fkuper samo megla za vekše stvari. Tožilstvo je za to tüdi dalo tožbo. Mislite, ka bi BB to pistila, či bi lehko kaj grotalo.

Tak pa de Janša reka: No zaj vidite, ka je tota praska okoli Patrij samo za volo mene. Toti dvo nesta nič dobila zato, ki je nič tüdi ne bilo. Kaj van celi cajt gućin, Golobič, Kresalka pa otzajah Kučan so krivi. Aufbix, gremo na volitve no referendume, Pahor pa de son spotekna. Lütstvi pan pomalen že dopoveda, ka naj do glos, najbojši sen jas.

SlovenianDevil ponedeljek, 22. november 2010 ob 18:31

Ivek in od kod tebi ideja, ka je Kučan polek? Keko jaz ven je un že nekej časa ne na nobeni funkciji, ki bi lehko tu polek bijo, pret pa je tudi predsednik bijo, to pa je tudi ne nekej, ki se lehko odloča o takih zadevah.
Ne boj se, enkrat bode Janšo pa vse tote bivše komuniste doletela kazen ki si jo zaslužijo...

TUNČEK ponedeljek, 22. november 2010 ob 19:03

Ivek je napisal/a:
Bote vidli! is totega sojenja nede nič, zato ki je fse fkuper samo megla za vekše stvari. Tožilstvo je za to tüdi dalo tožbo. Mislite, ka bi BB to pistila, či bi lehko kaj grotalo.

Tak pa de Janša reka: No zaj vidite, ka je tota praska okoli Patrij samo za volo mene. Toti dvo nesta nič dobila zato, ki je nič tüdi ne bilo. Kaj van celi cajt gućin, Golobič, Kresalka pa otzajah Kučan so krivi. Aufbix, gremo na volitve no referendume, Pahor pa de son spotekna. Lütstvi pan pomalen že dopoveda, ka naj do glos, najbojši sen jas.Ne ven, ge si vse tote naštete doba, se je Janša bija na oblosti, gda se je küpivalo oklepnike, za lodjo pa ne ven, gdo je potpisa. Jaaa

TUNČEK ponedeljek, 22. november 2010 ob 19:06

SlovenianDevil je napisal/a:
.
Ne boj se, enkrat bode Janšo pa vse tote bivše komuniste doletela kazen ki si jo zaslužijo...


Malo jih je f parlamenti, ke so ne bifši komunisti, če de jih doletela kozen pa resen ne ven, se se drügi drügega ščitijo. BB pa jin izdatno asistera. Žalosten

Ivek ponedeljek, 22. november 2010 ob 20:12

S.Vrak pa Tunček. Či bi malo bole preštinderala kaj sen napisa bi morti, provin morti razmila kaj sen poveda. No, neje vredno reči.

Legionar ponedeljek, 22. november 2010 ob 21:10

Jaz ne ven zakej je trebalo Patrije kipüvati prek nevenkeko posrednikov. Verjetno zato, ka je enih 10 ali 15 lidi še dobro zaslüžilo tü polek. Keko pa ven, so bli poleg sami takši, kerin penezi ne smrdijo, pa keri majo zadosti masla na glovi. Walter Wolf je že bija na hrvašken sodišči obsojeni v odsotnosti zavolo korupcije, se mi zdi. Hehe Sami asi so bli poleg, nimaš kej. Mogli bi nan račüne polagati že zavolo tega, ka so se Patrije zavolo totih 'posrednikov' podražile za več kak za enkrat, pa ka smo za takše peneze, za kere bi prvotno mogli dobiti opremlene, dobili neopremljene oklepnike, pa potli zavolo toga od Izraelcov še opremo kipüvali - pa so zavolo toga opet dražji bili. Mislec V glovnen, na veko se je zaprovlalo naše peneze, pa nišče zgleja za nič nede odgovorja. Takak skoz. Hudi

kobreti torek, 23. november 2010 ob 07:36

..zaj pa je ena patrija po vodi priplavala v Koper Hahaha , reden tank za toto Slovensko lužico,gor na toti Triglavovi ladji bodo še zaj lehko večje piknike prirejali,tak ka nedo samo ožji družinski člani vojokof vableni,na krov ampak mogoče tudi kakšna dalna žlahta ali pa celo sosid Haha

Dejan sreda, 23. marec 2011 ob 17:47

Keko še je to dodatnih stroškov pa penez, dere se vojoki grejo indijance pa kavbojce Mislec

Med vojaško aktivnostjo na Počku zagorelo 250 hektarjev

MHA sreda, 23. marec 2011 ob 23:11

Negi morejo vaditi, res pa tüdi ka dere je tak süho pa veter, ka te glih nebi trebali.Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.