MHA torek, 12. avgust 2008 ob 20:20

Ke si mislite o Zidoroven SCT-ji? Mislec

Onkološki inštitut so povali 10 let, po leto pa pol vselitvi v novo onkologijo, še vedno ne dela fse takak treba. Voda je kak dugo ne bila uporabna v novi stavbi, klima še je zej ne zrihtana.

Pediatrična klinika, temelni kamen so postavili leta 1998, klinika še je zej ne odprta. Zidor je zej obluba ka de klinika do 15. totega mesca odpreta, či nede, do mogli pločati penale za fsakši den zamüde. Me zanimle či de odprti do 15. pa či de nareto takak treba, ka se nede ponovja onkološki.

Tunel Šentvid, nejdražji tunel v Sloveniji, dela ga je SCT. Po 8 vürah odprtja je začna odpadati protipožarni omet. Ze ne dugo nazej je po doj opa omet. Tunel je zaprt. SCT ze ne prevzema odgovornosti, DARS je napoveda tožbo v višini miljon €.

SCT do nejcenejšo ponudbo, držova ga zbere na raspisi. Med gradnjo SCT zahtevle anekse, držova mu seveda podpiše. Na kunci je te cena nekekrot večja, kak jo je SCT na začetki ponüda, nareto pa je za en Prdec

Tunč sreda, 13. avgust 2008 ob 12:14

Dol Vsega skup je vlada krivaDolNa zadnje urejal: Tunč, dne: sreda, 13. avgust 2008 ob 11:24

Tunč sreda, 13. avgust 2008 ob 12:14

Kaj si naj mislim o SCT ?!? Da vejo peneze služiti za slabo opravljeno delo.

Mene bolj muči, kaj si naj mislim o totih naših bedokih, ki mu to omogočajo. In o naši vladi, ki dovoli podpise vseh totih aneksov.

Glede hitrosti gradnje je pa tak. Za zavlačevanje so krivi politiki nihče drugi. V to me nihče drugači ne prepriča. Če so si oni lahko vse vladne prostore in stavbe postavili v rokih, potem naj se ne izgovarjajo da so pri gradnji šetviškega predora, onkologije pediatrične klinike ipd., krivi javni razpisi in izvajalci.

Pri izgradnji dvorane na Brdu za namene predsedovamja EU nismo čuli za noben problem z javnimi naročili, izvajalci, kvaliteto ali papirologijo. Dvorana je bila postavljena v roku (1 leto) in brez večjih napak. In tota dvorana nije nekši mačji kašel. Je po moji oceni glih tak zahteven projekt kot pediatrična klinika.

V paralmentu moramo iskati kvivce ne pa v izvajalcih. Izvajalci si pač takšne blamaže privoščijo ker vejo, da nikomu ne bodo odgovarjali. In dokler ne bo nekdo( z malo hrabrosti) prekinja tega, se bo tako nadaljevalo.

Tisti, ki de si upa to prekiniti bo velki frajer in bi mu podpora med ljudmi zelo zrasla. To se mora prekiniti. Tudi če SCT propadne zaradi tega. Sem siguren, da bo takoj zraslo nekšno novo gradbeno podjetje ali se bodo pa druga razširila. Delavci na cesti nebodo ostali ker je pomankanje delovne sile v gradbeništvi.

Minister Žerjav si za to prizadeva, ampak sem iz zaupnih virov izvedel, da ga onemogočajo povsod kjer ga lahko. In mala je verjetnost, da bi še naprej ostal v aktivni politiki ko bo končal mandat, ker se misli vrniti nazaj v svoj posel. Meni se zdi dober minister čeprav je iz SLS.

Največja žalost pa je da ne verjamem, da se bo z volitvami kaj spremenilo tudi če se politični vrh menja. Ti problemi se vlečejo že skozi vse vlade, ki smo jih imeli in tudi po 21. septembru ne bodo izginile.

Ampak jaz sen optimist in kot Prleki rečemo, vsaka rit pride enkrat na svoj šekret.Na zadnje urejal: Tunč, dne: sreda, 13. avgust 2008 ob 11:17

fargo sreda, 13. avgust 2008 ob 15:00

Tunč je napisal/a:
Dol Vsega skup je vlada krivaDol[/u]

Tunč, tu se popolnoma strinjam s tabo Priklon

V bistvu je tako, od osamosvojitve naprej obvladuje gradbeno-cestni lobij stranka, ki je vedno v koaliciji.
Rumeno-modri člen koalicije je spoznal, da lahko pridobi lepo število glasov na račun oslabitve koalicijske partnerice.Ne more biti zgolj naključje, da so se ravno v času pred volitvami odločili priškrniti t.i. "tajkune", kar je za pozdraviti.

Vprašanje pa je kako bododo zadeve potekle naprej in ali si bo oslabljeni člen koalicije opomogel ter znal razložiti volilcem za kaj v bistvu gre.

Pozdrav

Res bo zanimivo videti ali bodo volilci septembra še vedno naklonjeni strankam (interesnim skupinam), ki se zaradi raznih interesov sprejemajo vsako koalicijo.
Vsak glas tem strankam,še posebno tistim,ki se označujejo za levo opcijo, po mojem osebnem prepričanju pomeni glas aktualni oblasti.Ne ne ne

Glede "tajkunov": Finančne policija, in stvar bo rešena...

Tunč sreda, 13. avgust 2008 ob 15:36

Fargo točno tak kak si reka. Ampak problem je, da ko se sestavlja vlada na koncu grata takšna koalicija, ki ima te iste ljudi spet v vladi. Začarani krog, ki se lahko reši samo tak da ljudje teh dotičnih oseb več ne volijo v njihovem okraju. Vendar ljudje še niso spregledali.

Glede finančne policije pa jaz mislim, da tudi če jo ustanovijo zaenkrat ne bi mogla kaj dosti nareti.

Mislim da si je upravna veja oblasti preveč podredila sodno vejo oblasti. In dokler to ne bo rešeno v Sloveniji kakšnih odmevnejših sodb ne bo.

Dokler pa ne bo nekdo od ta "velikih" šel na hladno pa bodo še vedno vsi spredno iskali koristi v sivem področju (med prav in napačno). Seveda na račun davkoplačevalcev.

MHA sreda, 13. avgust 2008 ob 15:41

To je lep primer, gradnja objekta na Brdi. Či se če, se lehko naredi fse brez problema pa (pri)tožb. Tan so ga res postavili v roki, nišče je ne nič utruja ka so ble nepravilnosti na javnen raspisi. Ziher pa je po nešče mafna pri toti gradnji, da so ga tak "potihen" postavili. Mislec JJ pa mo očitno rat incidente, kak duma v Sloveniji tak prek meje, vačik je ne zdraf. Pisk

Tunč sreda, 13. avgust 2008 ob 16:05

MHA je napisal/a:
To je lep primer, gradnja objekta na Brdi. Ziher pa je po nešče mafna pri toti gradnji, da so ga tak "potihen" postavili. Mislec


Nehče je mafna to je sigurno. Samo če bi si mi zaj potegnoli vse stroške od onkologije pa 10 let gradnje pa stroške reklamacij itd. Vse to skup pride še stalno dosti več kak tista dvoana, makar je tam nehče vest mafna kak proviš. Je pa nareta v roki in brez problemov.

Na okologiji, ki so jo delali 10 let pa še zaj nič ne štima in nihče ne ve keko je vse skup v resnici koštalo.

Najbolj pa je žalostno to, da je verjetno kar nekaj Slovencov umrlo pred kaj je bilo potrebno, zaradi tega ker niso prišli zadosti hitro na vrsto za operacijo na onkologiji. Tudi kakšen Prlek je bija vmes. Toga pa nobeni penezi nemrejo nadoknaditi. S totin dejstvon pa jaz ne bi moga živeti, če bi bija eden od totih, ki so oločali o usodi onkologije.

MHA sreda, 13. avgust 2008 ob 16:19

Tunč je napisal/a:
Samo če bi si mi zaj potegnoli vse stroške od onkologije pa 10 let gradnje pa stroške reklamacij itd. Vse to skup pride še stalno dosti več kak tista dvoana, makar je tam nehče vest mafna kak proviš. Je pa nareta v roki in brez problemov.

Na okologiji, ki so jo delali 10 let pa še zaj nič ne štima in nihče ne ve keko je vse skup v resnici koštalo.


S totimi penezi kej je "mogla" držova scoj dati zavolo ankesof pa tak dale, bi še lehko eno bolnico s totih penes naredli, glih tak bi še lehko en tunel naredli z šentviškimi penezi. Hudec

Zvončica četrtek, 14. avgust 2008 ob 00:08

Najbole žalostno je to ka smo "navodni" državlani znali ka je to z gradnjami v večnost ena sama nategancija usmerjena v priftošle vseh tistih ke bi lehko že pret kej ukrepali pa so ne.....od malih pa do vrha politike...bandaVrag Boksar Tan pa bogi mali deca morejo trpeti polek betega še nemogoče pogoje....ka o onkološken nejč ne gučimo ka se tan grejo.....sramota ...sami egoistični nesposobneži...Bomba Ninđa pa vile

Tunč četrtek, 14. avgust 2008 ob 10:51

Khmm Bogati egoistični nesposobneži Khmm

MHA četrtek, 14. avgust 2008 ob 17:50

SCT je tüdi dela Mercatorof blok, pa so ga glih tak bol naredli. Čez cejt je neven keko liden notri teklo. Teko penes so že spokrali, pa še izda dale krodejo. Kon do le s tekimi penezi. Hjooj Buum

Zvončica četrtek, 14. avgust 2008 ob 18:27

Vse držovne pa občinske gradnje po leti 1980 so eno veko skropucalo od gradnje.....enega bloka nega ke nebi že po enen leti kej proč kapalo, pokalo.....vse se dela prehitro, pozimi, se ne presiši, notri se devle slab material.....te pa momo kej momo.Na oko nekak zgledne to pa je tüdi vse da je že za pol leta vse drgačik....ne valjotDol Dol Dol

fargo torek, 19. avgust 2008 ob 13:20

Hahaha


Ploskač

Vir:

http://shrani.si/f/45/xB/1kIgVuHT/sentvid.jpg

http://shrani.si/f/2y/F8/4hFEWDvd/sentvid-2.jpg

http://shrani.si/f/t/K4/3KXFxTYV/sentvid-3.jpg

http://shrani.si/f/3O/MY/1IW0bmAp/9/trotters2.jpg

Hahaha

Aplavz

fargo torek, 26. avgust 2008 ob 17:29

To ja

SCT ni kriv !

Krivi so slovaški podizvajalciSkakec

Zvončica sreda, 27. avgust 2008 ob 00:23

Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha

optix sreda, 27. avgust 2008 ob 15:36

fargo je napisal/a:
Hahaha


Ploskač

Vir:

http://shrani.si/f/45/xB/1kIgVuHT/sentvid.jpg

http://shrani.si/f/2y/F8/4hFEWDvd/sentvid-2.jpg

http://shrani.si/f/t/K4/3KXFxTYV/sentvid-3.jpg

http://shrani.si/f/3O/MY/1IW0bmAp/9/trotters2.jpg

Hahaha

Aplavz



Veselko
hahahah


delboy trotter je spet imel prste zraven ! Nasmeh


dobro, da se niso pobarvali notranjost zidov tunela s fluorescentno barvo da bo sijalo iz njega Šokiran
Veselko Veselko Veselko Veselko Klanjam Gor Aplavz

Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.