maksi sreda, 3. september 2008 ob 02:32

HEEEJ!!! Vuuhuu Prepišite domačo nalogo iz matematike: http://www.breznaloge.siKlanjam
Za use lene gimnazijce.PloskačPloskač Poglejte; obvezno!

LP

Nela sreda, 3. september 2008 ob 11:39

Hihihi ....to pa je cool. Prides z sole, poglednes sem pa lepo nalogo prepises. Samo kej, cepa se z samega prepisovaja nic ne navcis. Heoa To se je cista friski forum, da mojo samo 3 clane. To ja

Dejan sreda, 3. september 2008 ob 11:42

Pametno ja. Potli pa, gda si boš slüžbo iska, neš zna iz bruto ploče preračünati, keko boš doba... Či boš seveda s takšnin načinon sploh priša do tega.

prlek1825 sreda, 3. september 2008 ob 11:46

super dobra rešitev do mature, samo te pa zaškriple, pa si gotov!

te pa pridejo na vrsto inštruktori, plačuvaje, pa zavlečena leta ke narediš maturo!

Dejan sreda, 3. september 2008 ob 12:00

Točno tak, kak si reka. Slej ko prej pride do tega, ka moreš negi pokozati svojo znanje, kej si se čez leta nafča. Samo, či tak delaš potli nimaš kej dosti pokozati.Na zadnje urejal: Dejan, dne: sreda, 3. september 2008 ob 11:02

prlek1825 sreda, 3. september 2008 ob 12:13

kak te ne, moš za pokozati čuda, če ne drugo ke si bijo en vejki problem, ki si se šverco vse leta!Hahaha

maksi sreda, 3. september 2008 ob 12:37

A-A Povsem narobe ste se spustili v debato. Takšna stran lahko samo koristi. Tudi tisti, ki prepišejo morajo vložiti nekaj truda..sploh pa tisti, ki prepišete v šoli niste nič boljši(to vas je več kot polovicaNasmeh)

Sploh pa gre pri tej strani za pomoč pri učenju. Ko se učite matematiko za test-rešujete te naloge iz učbenika; ko delate domačo nalogo se gotovo najde primer, ki vam ni jasen in si lahko tu preberete pravilen postopek.

Moje mnenje: stran je super, potrebovali smo je, ker podobne ne najdeš na internetuAlooo

LP,
M&M

http://www.breznaloge.si Respekt

prlek1825 sreda, 3. september 2008 ob 12:45

to je tej stvor vsakega posameznika kak si jemle! zej tudi či ti vidiš postopek kak se dela tak ne veš za kej se gre! ti moreš nepret matematiko skapirati, te pa si lehko z tem pomogaš, če ne pa je brezveze!

maksi sreda, 3. september 2008 ob 12:49

Poleg nalog je razlaga reševanja. razen nekatere računske za katere se pričakuje nekaj zdrave apmeti in logike.

Ja povej kaj meniš..kaj bi bilo potrebno dodat na stran. Razlago snovi.Čisto posebna tema? Bom dodal do zvečer;

maksi sreda, 3. september 2008 ob 12:51

sicer pa...lahko pišete na http://forum.breznaloge.si ali na urednistvo@breznaloge.si

Vsak nasvet bomo z veseljem sprejeli.

Dejan sreda, 3. september 2008 ob 12:59

No ja, nesen se nekej poglobja v vsebino spletne strani ampak naslov teme PREPIŠI domačo nalogo iz matematike z interneta, pove ka enostavno prepišeš nalogo iz interneta in je stvor rešena. Či ti nekej prepišeš od številke do številke, te se glih nemreš nafčiti postopka račünaja tretjega odvoda funkcije f(x) Nasmeh

prlek1825 sreda, 3. september 2008 ob 13:21

jaz se tudi nesem neke pogloblo na vejko, samo ke sem tan na hitro pogledno pa takšen naslov za temo je bijo ke se mi je vidlo brezveze!

maksi sreda, 3. september 2008 ob 13:21

Še enkrat povdarjam. NI razlike med prepisovanjem z interneta in med prepisovanjem od sošolca 5 minut preden se začne ura matematikePomežik

BTW 3. odvod je ðabe..odvodi so najlažja snov 4. letnika

Dejan sreda, 3. september 2008 ob 13:27

Ja seveda nega razlike, či prepišeš iz interneta al sošolca. Sej ne provin, ka je kej bojše či od sošolca prepišeš. Oboji majo potlan iste probleme, ka nič dosti ne vejo.
Odvod je keks, tretji integral pa več ne Nasmeh
Deco je treba nafčiti, ka razmišlajo s svojo glovo.
Pa dosti uspeha s stranjo. Mislin ka kandidatof nede sfalilo.Na zadnje urejal: Dejan, dne: sreda, 3. september 2008 ob 12:30

MHA sreda, 3. september 2008 ob 16:53

Jas sen v šoli naloge non stop prepišüva, da sen tak ne meja pojma o čen se je šlo pri matematiki. Tak nas je delalo trifrtole v razredi. Ko pa je blo konference fertik, te pa je blo po 23 graj od 30 lüdi.

Tüdi či bi šteja naloge delati duma jih nebi nareda, da sen tak ne meja pojma o čen se gre, f šoli pa je profesor tak razlaga kak nikak. Ve te na kunci sen jo vedno nareda.

Dejan sreda, 3. september 2008 ob 19:09

MHA, MHA, tak se to ne dela A-A Hihihi

MHA sreda, 3. september 2008 ob 19:34

Ja ke pa boš, večina nas je tak matematiko pa še ke drügo delala, pa smo potli fsi fse naredli. Ze pa dej nekšo enačbo nekomi keri je dela naloge pa keri je meja petke pri matematiki pa mo vidli či de zna rešiti.

Je pa vekša scena či naloge f šoli prepišeš, kak pa zej tü doj z interneta. Tisto je bojše dere zodjih pet minut prepišovleš naloge, kak pa jo duma v miri prepišeš.

Pri nas je tak blo, či si meja tri minuse zavolo nalog si bija pitani, san si bija te tak pitani ka si kol doba. Minuse pa je tola tak, ka je pita keri nima naloge, pa keri je prizna je doba minus, či pa je slučejno ša preverjat pa je doba nekoga ka nima naloge, pa ka se je ne java, je doba dvo minusa.

Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.