Legionar ponedeljek, 2. februar 2009 ob 21:19

Mene zanima, či mogoče keri od vas ve, od koga si tiste barake v kerih bi se naj zbirali drogeraši, se provi tiste tan odzaja pri gimnaziji? Što je lastnik tega?

Makaveli ponedeljek, 2. februar 2009 ob 21:54

nisen ziher ali nazodje je melo neko gradbeno podjetje se mi zdi ki notri so v eni pisarni se bli neki papiri notri samo ne ven kero...verjetno gradis ki še je vuni neka tobla al neke na tleh....

zakej?

tota torek, 3. februar 2009 ob 06:40

Sen glejala po katastri ka je lastnik Gradbeno podjetje Gomboc iz Beltinec. Zej, keko so toti podatki ažurni.

Legionar torek, 3. februar 2009 ob 09:50

Aha, hvala obema. S prijatelon mava namreč ene načrte za prihodnost, bi začela en zanimiv posel in tote barake tan žalostno propadajo, nama pa bi zlo prav prišle, či so še v taken stanji, ka bi se dalo mogoče kej renovirati pa malo okolica zrihtati. Samo pač, odvisno od tega, keko je interesa za to s strani občine, lastnika, okoliških prebivalcov itd...Vse bi blo boljše od tega , kej se zej godi tan in kar je zlo žalostno, torej da propada in kar je še hüje, ka se tan zbirajo mamiloši.

Legionar torek, 3. februar 2009 ob 09:55

Tota, maš ti kakši dostop do totih podatkov, me lehko kak pomogaš?

Na zadnje urejal: Legionar, dne: torek, 3. februar 2009 ob 08:55

tota torek, 3. februar 2009 ob 12:57

Joj, oprosti, ka sen tak kesna. Podatki so fsen javno dostopni na katastri prek interneta. Greš na javni javni vpogled v podatke, kat. občina ljutomer, št. parcele 1671. To je to. Pa dosti sreče pri noven posli.Haha

Legionar torek, 3. februar 2009 ob 14:24

tota je napisal/a:
Joj, oprosti, ka sen tak kesna. Podatki so fsen javno dostopni na katastri prek interneta. Greš na javni javni vpogled v podatke, kat. občina ljutomer, št. parcele 1671. To je to. Pa dosti sreče pri noven posli.HahaOK, hvala. Sen sicer potli ugotova ki moren gledati, samo parcelne številke nisen zna. To ja

Makaveli torek, 3. februar 2009 ob 17:37

ej brez zamere samo tote barake so v K##@I totalnen...če se ti to sploča obnovlati sen jaz picikl...toti les je že spremočeni vsaj pomoje ki je streha že v slaben stanji pa negi notri teče pa te maš tu še vse sposcono sposrono spokozlano pa teko stvari je notri neke peči,jogije,mize,neke mašine al ke vraga so tan vse notri...pa te še vsa random navleka ke jo je folk notri nanosja...pa te še glodalci toga se neš rešja ki bogve ki majo že vse rove pa te še ene stene majo lukje v zidih pa vsegaboga...res....lepo ka bi proba neke nareti s tega ali te rejši poderi pa neke novega naredi...toto parcelo bi tak venda poceni doba če jo več za nič ne nucajo pa glede na to v kakšnen stanji je

me pa zanima kak so tote barake negda zglednile ko so ble dobreNasmeh

bi se dale ki to slike zrihtati ka bi vida kak je notri blo pa odzvuna...kda je to sploh blo grajeno??

Dejan torek, 3. februar 2009 ob 18:28

To venda resen more biti v opasnen stanji. S tega se venda ke dosti ne bi dalo narediti. Razen za kakši prvomejski ogenj. Pa keko je te totih barak?

Legionar torek, 3. februar 2009 ob 20:58

Baraki sta dve, pa še nekaj malo zidanega polek. Je pa res vse v kur*i, sen gnes hoda to malo glejat. Plac je fejn pa vse. Či smo že pri ten; nücan plac, polek kakšne šume, pa čimbole fkrej od kakšega naselja, lidi. Če kdo ve za kakšni ustrezen plac, naj mi sporoči. S kolegon magari pločava najemnino ali kej podobnega, mova eno preci čüdno poslovno idejo, ki pa bi mogoče bila za koga interesantna.

tota torek, 3. februar 2009 ob 21:03

Či mislita ganđo gojiti, ka bi šla tak na samo?Kadilec

Legionar torek, 3. februar 2009 ob 21:09

tota je napisal/a:
Či mislita ganđo gojiti, ka bi šla tak na samo?KadilecMoren te razočarati; ne gre za nič takšega.Pomežik

tota torek, 3. februar 2009 ob 21:17

Nesi me razočara, da tote robe ne trošin. Mi je fčisto zadosti navoden tobok, pa še to bi blo dobro fkrej pistiti. Či mata s kolegon res dobro idejo, pa jo le probejta skos spraviti. Či je res kej dobrega, pa probejta iti k župani, mogoče bi vama občina znola kej ponüditi, kakšno zemlo ali kej podobnega. Samo bi venda mogla meti že izdelani poslovni načrt. No, ne ven kak to ide, da ne poznan nobenega privatnika.

Legionar torek, 3. februar 2009 ob 21:24

tota je napisal/a:
Nesi me razočara, da tote robe ne trošin. Mi je fčisto zadosti navoden tobok, pa še to bi blo dobro fkrej pistiti. Či mata s kolegon res dobro idejo, pa jo le probejta skos spraviti. Či je res kej dobrega, pa probejta iti k župani, mogoče bi vama občina znola kej ponüditi, kakšno zemlo ali kej podobnega. Samo bi venda mogla meti že izdelani poslovni načrt. No, ne ven kak to ide, da ne poznan nobenega privatnika.Ja, glede tega se še moreva pozanimati. Bi pa zna biti en problem, ker bi delala predvsem z lidmi, pa tudi malo glasno bi vse vkup blo včosih.Pomežik Je pa dobra ideja, lehko bi šla k župani malo pitat, bon kar ša ob priliki.

tota torek, 3. februar 2009 ob 21:33

Samo, ne še ene oštarije al pa diska v Lotmerki. Toga mamo zadosti. Či pa de že oštarija, pa nej bo samo za kadilce. Mi smo zej ogrožena vrsta, ki more vzimi vüni zmrzovati.Hehe Kul

Legionar torek, 3. februar 2009 ob 21:35

tota je napisal/a:
Samo, ne še ene oštarije al pa diska v Lotmerki. Toga mamo zadosti. Či pa de že oštarija, pa nej bo samo za kadilce. Mi smo zej ogrožena vrsta, ki more vzimi vüni zmrzovati.Hehe KulNe ne, brez skrbi, nede oštarija. Hehe, je nekaj kaj še pri nas nega.

Dejan torek, 3. februar 2009 ob 21:40

Ke boš meja strelišče? Paintball? Hihihi Ali de kakši cirkus, lunapark, las vegas Jajks
Te či si že tan okoli hoda, bi lehko malo slikna, ka bi to malo dali v javnost, kak to tan zgleja.

Legionar torek, 3. februar 2009 ob 21:42

Dejan je napisal/a:
Ke boš meja strelišče? Paintball? Hihihi Ali de kakši cirkus, lunapark, las vegas Jajks
Te či si že tan okoli hoda, bi lehko malo slikna, ka bi to malo dali v javnost, kak to tan zgleja.
Ja, mava res eno idejo v povezavi z vojsko, ni pa paintball. Mon pa nekaj slik od gnes, samo ne ven kak jih naložin z računalnika. JIh moren najpred dati kon na net?

Dejan torek, 3. februar 2009 ob 21:44

Sej sen si misla, ka je neke zvezi z vojsko Pomežik

Slike pa lehko meni pošleš na info@prlekija-on.net pa jas to zrihtan, ka neš cejta gibija Nasmeh

Legionar torek, 3. februar 2009 ob 21:45

Dejan je napisal/a:
Sej sen si misla, ka je neke zvezi z vojsko Pomežik

Slike pa lehko meni pošleš na info@prlekija-on.net pa jas to zrihtan, ka neš cejta gibija Nasmeh
ok, takoj zej jih dobiš.



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.