tota torek, 3. februar 2009 ob 21:50

Legionar je napisal/a:
Ja, mava res eno idejo v povezavi z vojsko, ni pa paintball.

Ke či mislita meti AIRSOFT. Ka bi se šli gverilce z orožjon, ki zgledne kak provo, samo municija je ne prova?Lovec

Legionar torek, 3. februar 2009 ob 21:54

ne ne, tüdi to ne. saj provin, nekej čist novega.

Na zadnje urejal: Legionar, dne: torek, 3. februar 2009 ob 20:55

tota torek, 3. februar 2009 ob 21:59

Ke či ta delala oborožitef za Patrije? To bi nejbol nücali, da držova nima dosti penes.Hehe

Legionar torek, 3. februar 2009 ob 22:00

tota je napisal/a:
Ke či ta delala oborožitef za Patrije? To bi nejbol nücali, da držova nima dosti penes.HeheHaha

Legionar torek, 3. februar 2009 ob 22:02

Niti to je ne, nič v zvezi s Patriami. OK, upam ka de Dejan da slike gor.

Dejan torek, 3. februar 2009 ob 22:08

Pove že toto skrivnost, ka nemo ugibali Hihihi

Evo barake:

tota torek, 3. februar 2009 ob 22:08

Razmin, ka neš nič poveda, da se venda bojiš, ka ti ne bi keri ideje fkra... Te pa čimpret to zrihtej, ka se nemo sprašüvali za kej se gre. Veš, ka me radovednost muči, da mon jas tüdi malo posla z vojskoj.

MHA torek, 3. februar 2009 ob 22:59

Dobro ka je snek opa, ka se ne vidi fsa ostala nesnoga ke okrok barak leži, tote baraka so res več ne za nikši nüc, taka bi jo lehko komot z tvojo vojaško idejo podrja.

Zvončica torek, 3. februar 2009 ob 23:51

Hja....venda ta naredla Prleško legijoHaha No ja Tote barake so grotale (keko se jaz spotin od te) gda so začeli blagovnico zidati (pa še nekšega vraga so delali te) pa so tan notri delavce namestili ka so tan spali itd. Tak ka so že precik store, samo letnico na blagovnici treba poglednoti pa kakšo leto bek vzeti - ka te še neso tak ekspres zidali kak zej....ke sen še te v OŠ hodila (6 ali 7 razred negi tü)so bili toti uvoženi delavci (jugo) za Lotmerk provi bav-bavi...čeglih je ne nihče nikomi nič naredja. No od te so barake tan.....je pa to definitivno privlačen falat zemle za zidaje ki po moje nede glih poceni ka je v mesti....Mislec

Makaveli sreda, 4. februar 2009 ob 02:56

ke notri neje nihče slika hehehe


samo ke je na zodji slikano pa nisen nikoli vida mislin se ne spotin iz totega kota


pa nega 2 barak keko jaz ven ce je samo ena samo je vse povezano skup

tota sreda, 4. februar 2009 ob 07:48

Makaveli je napisal/a:
ke notri neje nihče slika hehehe


Kak je notri smo po televiziji vidli. Neje glih kak f kakšen luksuznen hoteli. Še za vojsko je preslabo, taka de Legionar moga fse sküp doj podreti.

Legionar sreda, 4. februar 2009 ob 09:13

tota je napisal/a:
Makaveli je napisal/a:
ke notri neje nihče slika hehehe


Kak je notri smo po televiziji vidli. Neje glih kak f kakšen luksuznen hoteli. Še za vojsko je preslabo, taka de Legionar moga fse sküp doj podreti.
Notri je katastrofa, zgleda kak v kakši grozljivki...Sen pa od vüni poslika za to, ker sen te slike pač posla totemu kolegi, pa ga je zanimalo bole kak je od vüni vse vküp viditi. Je pa na žalost zgleda resen vse vküp ne za drügo kak dol za podreti.

Legionar sreda, 4. februar 2009 ob 09:24

Zvončica je napisal/a:
Hja....venda ta naredla Prleško legijoHaha No ja Tote barake so grotale (keko se jaz spotin od te) gda so začeli blagovnico zidati (pa še nekšega vraga so delali te) pa so tan notri delavce namestili ka so tan spali itd. Tak ka so že precik store, samo letnico na blagovnici treba poglednoti pa kakšo leto bek vzeti - ka te še neso tak ekspres zidali kak zej....ke sen še te v OŠ hodila (6 ali 7 razred negi tü)so bili toti uvoženi delavci (jugo) za Lotmerk provi bav-bavi...čeglih je ne nihče nikomi nič naredja. No od te so barake tan.....je pa to definitivno privlačen falat zemle za zidaje ki po moje nede glih poceni ka je v mesti....MislecJa , v bistvi se res ukvarjava z eno podobno idejo. Toti kolega se je zej po 15-letih služenja Francoske tujske legije 'upokoja' in sva prišla pač ne idejo, ka bi mogoče začela s kakšnimi prikazi urjenja v Tujski legiji oz. nekaj na takši način, ka bi lidje (mogoče tudi turisti v okoliških termah) lehko kakši den, dva ali pa tri -seveda za plačilo- bili deležni enega vojaškega drila , kakši se pač izvaja tan. Seveda bi vse to bilo v eni soft-varianti, ker lidje keri niso fizično sposobni, seveda večine totih stvari enostavno nemrejo delati. Bi pa bla to fejn rekreacija, pa simulacija drila, kak sen že reka, zajemala bi pa zadeva vse: nočenje v barakih ali šotorih, jutranjo vstajanje, postroj, tek, sklece, eno preizkušnjo na kakšnem simuliranem poligoni (premagovanje nizkih ovir), pohode, lekcija iz orientacije in preživetja v naravi ter lekcija iz samoobrambe pa kamuflaže, pa potem bi seveda bili tudi deležni retorike s strani poveljujočega, kakršna je pač v navadi v Tujski legiji pa še kaj...Vrag smejun In tak bi to trajalo kakšen dan ali dva, mogoče tri, seveda bi pazili, da se ne bi komu kaj zgodilo. Za konec pa bi sledila kakšna mala fešta an legionarski način...To je pač na grobo opisano, kej mava v mislih. Mislin ka bi to bila fejn izkušnja za marsikoga. Samo pač moreva najti ustrezen plac za vse to, pa tüdi malo 'potipati', ali bi kej takšnega sploh bilo zanimivo tü v naših krajih.

tota sreda, 4. februar 2009 ob 12:47

Legionar, ideja je ne tak napačna. To bi blo bol tak kak en adrenalinski park al nekej f toten smisli, ne? Samo mi tü klientela okoliških term nekak ne paše f kontekst. Si pretstovlaš enega debelega Švaba ka gre direkt z nudlplaže z Bonovec po šumi letat...

Ka bi to laufalo tak kak sta si zamislila, bi nücala dosti penes pa res en fejni plac. Lehko bi naredla dve ponüdbi oz. dvo programa: enega 5 dni od pondelka do petka, pa f petek fešto, pa enega krejšega za vikend s fešto v nedelo. Mogla bi meti res primerno mesto za spaje pa nekšo menzo za jesti, seveda sanitarije, pa kakšega bolničara (jas enega poznan, gi je vojok-bolničar), da nigdor ne veš, kej se lehko zgodi. Te bi mogla meti še dober marketing, ka bi to šlo f promet, pa nekše dostopne cene, da narod nebi rad dosti zaprovla. Lehko bi natisnila nekše letake, pa jih ge okoli gimnazije tolala, pa mogoče bi LTO tüdi lehko kakšega meja na pulti.

No, ideja res neje slaba, da mo lidje nücali nekši ventil za sproščaje agresije...Samo de potrebno dosti energije pa pametnega štindiraja, pret kak ta to skos spravila. Ja, pa ogromno potof od dveri do dveri po občini pa še marsige drüge.

Makaveli sreda, 4. februar 2009 ob 16:20

Legionar je napisal/a:
tota je napisal/a:
Makaveli je napisal/a:
ke notri neje nihče slika hehehe


Kak je notri smo po televiziji vidli. Neje glih kak f kakšen luksuznen hoteli. Še za vojsko je preslabo, taka de Legionar moga fse sküp doj podreti.
Notri je katastrofa, zgleda kak v kakši grozljivki...Sen pa od vüni poslika za to, ker sen te slike pač posla totemu kolegi, pa ga je zanimalo bole kak je od vüni vse vküp viditi. Je pa na žalost zgleda resen vse vküp ne za drügo kak dol za podreti.sen ti rekaHaha

edino za ke je to je za podreti....al pa za hišo strahov bi bila dobra buuuuuuuu

tota petek, 6. februar 2009 ob 08:16

Takak je Dejan predlaga...kresovanje Hehe

Legionar petek, 6. februar 2009 ob 09:16

tota je napisal/a:
Legionar, ideja je ne tak napačna. To bi blo bol tak kak en adrenalinski park al nekej f toten smisli, ne? Samo mi tü klientela okoliških term nekak ne paše f kontekst. Si pretstovlaš enega debelega Švaba ka gre direkt z nudlplaže z Bonovec po šumi letat...


Glej, terme sem omenja kak primer. V bistvi bi mogla še enkrat konkretno dorečti, na koga bi ciljala s tem. Samo mislim ka bi to blo zanimivo tüdi za kakšnega turista. Či je pa pač debeli pa zavaljeni, mu ni treba iti, saj nihče nikoga nikan ne bi silja.A-A En bivši južnokorejski specialec je tüdi nareda nekej takšnega, samo to hodijo lidje hüjšat, pač na malo drugačen način kak si mi to predstovlamo, Tan tretma traja 3 tedne , se pa dela po sistemi urjenja pri specialcih, seveda v bolj blagi obliki, ka zaron laufajo recimo 2 ali 3 namesto 10km, pa naredijo 5 namesto 30 sklec, pa tak.Bilder No , nekaj takšnega mava midva v mislih.Nücava pa samo plac, pa malo več penes.Ali pa -bolje rečeno- nücamo, ker bi nas k projekti pristopilo verjetno več kot dva.

tota petek, 6. februar 2009 ob 10:41

Ke se placa tiče, je nejbojše, ka mate nekej svojega. Ker či de van gdo da šumo na raspolago, de sigurno tüdi šteja kej od tega meti. En cejt bi mogoče res bilo zapstoj, potli pa bi ga itaki penezi potegnili.

Legionar petek, 6. februar 2009 ob 21:30

Ja, največji problem je itak plac. Küpiti itak nemremo, treba pač najti nekšno optimalno stvor. Upam ka bo kej s tega.

Dejan petek, 6. februar 2009 ob 22:44

Treba se pozanimati glede totega placa, narediti dober poslovni načrt pa dati v pregled totin funkcionaron, te pa bo NasmehZa dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.