Dejan sreda, 4. marec 2009 ob 09:35

Ne ven zake je res potrebno v vsaki temi obračati zadevo pa mešati kcoj neke čist drügega. Či ma keri kej o francoski legiji za povedati, nej to piše v temo Francoska legija tujcev, či pa ma kakše osebne zamere do koga ali pa bi ga kej takšega rad pita, obrazložja, se pozanima, ... pa mate na razpolago zasebna sporočila. Tü pa se pogovorjamo o CPPji in voznišken izpiti, zato ne mešejte več drügega kcoj.
Ne vidin pa razloga, ka si erof to napisa:
ker gospod LEGIONAR včasih nekej modruvle in se ma za nekaj exstra finega in misli ka je nekej več in da ne vemo kaj pomeni beseda legija sem izbrsko nekej kej de vam dalo odgovor LEGIONAR
Legionar neje nigi nič modrüva ali se dela pametnega, ampak je v vsaki temi do zej poda dobre argumente pa je eden bojših piscov objav na forumi. Pa tüdi rejši vidin, ka uporabniki na forum pišejo svoja videnja pa mišlenja, kak pa se samo linki popajo pa besedilo od nekod povzema. To je te ne debata. Debata se treba razviti, gda vsakši svojo mnenje pove o določeni stvori. Či pa se gre predaleč, pa o ten zaenkrat še jaz odločan. Tista tema, ka pa se je zaklenila pa nima nobene veze s ten, ka bi Legionar bija problematičen na toten forumi. Pa skrivnosten tüdi neje, sej ga osebno poznan.
Zato se držmo tem, takše stvari pa se nej rešüvlejo med uporabniki, či mate kej za povedati ali pa vas kej o jen zanima.

Legionar sreda, 4. marec 2009 ob 10:06

prlek1825 je napisal/a:
Legionar je napisal/a:
Dejan je napisal/a:
To bi lehko blo z zakonon določeno, ka bi se na por let moglo ponovno preverjati znanje CPP. Ker eni tak vozijo, kak da bi izpit na tomboli dobili.Mislin ka to nima veze s poznavajon ali nepoznavajo CPP.Fsaki butl ker ma izpit ve, ka je recimo omejitev v naselji 50km/h, pa eni klüb temi lečejo. To je bolj stvor vozniške kulture kak kej drügega.


to je resen ke vsaki butil ve ke je v naselji 50, samo v krožnih križiščih pa so stori lidje tam prek 70 ali več malo zmedeni! idi samo malo na ptuj al pa maribor te kda boš vidjo ke se lidje kontra vozijo te veš ke je datum okoli prvega ke si hodijo po penzijo, tak ke to bi že bijo cejt ke bi bile vsake por let obnovite!
zakoni se spreminjajo, pravila se spreminjajo in če nega obnovitev kak češ zbati?
Ja, mogoče bi resen blo pametno ka bi fsaki šofer ša na vsake teko na eno obnovitev pravil. Samo je pa resen ka nemremo od 'navodnih' državljanov pričaküvati recimo pravilne vožnje skoz rondoje, či pa še policeji zgleja ne vejo voziti skoz rondo.Pomežik Meni se je že večkrot zgodilo ka sen se v Lotmerki skoz rondo pela za jimi pa so pri izhodi iz jega še nikoli ni dali žmigavca, takak bi se to baje moglo narediti. To ven zato, ker sen na to bija skoz extra pozoren.

prlek1825 sreda, 4. marec 2009 ob 10:20

toti žmigavec je še nejmeje proti temon ke se kontra vozijo!

Legionar sreda, 4. marec 2009 ob 10:28

Ja, samo so primeri ka so lidje bili kaznjeni ker so ne dali žmigavca pri izhodi iz rondoja. Policeji bi mogli na cesti seveda biti za zgled, či mene pitaš.

MHA sreda, 4. marec 2009 ob 16:48

San res, v eni temi je 15 različnih tem...Hjooj

Sen absolutno zato, ka bi se mogli na fsakše teko let nareti obnovitveno teorijo + prakso + prvo pomoč po simbolični ceni. Ker kak se eni vozijo Hjooj

kobreti torek, 10. marec 2009 ob 20:55

MHA je napisal/a:
San res, v eni temi je 15 različnih tem...Hjooj

Sen absolutno zato, ka bi se mogli na fsakše teko let nareti obnovitveno teorijo + prakso + prvo pomoč po simbolični ceni. Ker kak se eni vozijo Hjooj


Pa ne želi si inštruktor enemi takšnemi, ki "nima pojma"Mrtev

kobreti torek, 10. marec 2009 ob 20:58

http://de.rofl.to/frauen-fahren-auto-compilation Hihihi

Vrativši se kući s polaganja vozačkog ispita, Mujo ulazi i psuje.
Pita ga Fata: Šta je, Mujo, jesi prošao?
Mujo će na to: Ma, jok! Jebali me na semaforu, jebali me na krivini,
jebali
me na stopu, jebali me na raskrsnici...
Fata će na to: Svašta! Mene samo jednom u garaži i ja prošla.

Na zadnje urejal: kobreti, dne: torek, 10. marec 2009 ob 21:03

prlek1825 torek, 10. marec 2009 ob 21:31

http://www.mojvideo.com/video-blondinka-v-avtosoli-huda-ura-za-instruktorja/824616843c7cb5936910

za to pa moreš biti talentHehe

Jernej torek, 10. marec 2009 ob 21:44

Ta pa je katastofa! Pijan

MHA sreda, 11. marec 2009 ob 15:32

Dugo je vstraja, na kunci pa le obupa. Hihihi

prlek1825 sreda, 11. marec 2009 ob 20:56

enkrat sem gledo pa bol iščem pa nemrem nejti ke je bijo podoben primer za razliko ke je bole spotrla avto pa je tudi inštruktor vun vušjšo!
pa nemrem ga nikak več nejti tak ke če ma keri volo iskati še nej išče pa če de keri nejšo nej objavi!

Nela sreda, 11. marec 2009 ob 23:47

Jaz nevem od kod je zivce jemo toti instruktor, mogla pa sem se rezati, ko je drugi den prisla, z palmo na glovi pa se krizala se je.... Hihihi

A se en video obstaja z toto zensko? Tepa le nejdi pa gor dej, me zanima kak je. Hihihi Ziher komedija, kak toti video. Juhuhu Me zanima, v keken cejti je izpit naredla, ce ga sploh je. Zlotizob

Na zadnje urejal: Nela, dne: sreda, 11. marec 2009 ob 23:48

tota četrtek, 12. marec 2009 ob 08:22

Bog pomogej, tota sirota pa je venda resen dve leti vozila, ka je lehko na ispit šla. Bojše bi blo, ka bi se z joj negi po parkirišči voza, kak pa po cesti.

Legionar četrtek, 12. marec 2009 ob 08:37

prlek1825 je napisal/a:
http://www.mojvideo.com/video-blondinka-v-avtosoli-huda-ura-za-instruktorja/824616843c7cb5936910

za to pa moreš biti talentHehe
Pej, toti pa si resen beneficirano delovno dobo zaslüži.Hehe

Nela četrtek, 12. marec 2009 ob 09:26

Ali za nasmejati pa je res provi video... Jaaa Hehe

tota četrtek, 12. marec 2009 ob 09:53

Nela je napisal/a:
Ali za nasmejati pa je res provi video... Jaaa Hehe

Ja, pa polek tote se marsiker slab šofer lehko tolaži, ka le neje tak slab...Hehe

MHA četrtek, 12. marec 2009 ob 21:24

En moj kolega - večina vas ga tüdi pozna. Skup sma začela ispit delati, pa mon jas ispit že tri leta pa pol, un pa mo ga mesec dni. Hjooj Pa s ten, ka je skos voza, neje meja nikše pavze mezmes.

tota četrtek, 12. marec 2009 ob 21:34

Ala mo vera, toti pa mo te resen voloHehe

MHA četrtek, 12. marec 2009 ob 21:49

tota je napisal/a:
Ala mo vera, toti pa mo te resen voloHehe


Pa peneze tüdi.

prlek1825 četrtek, 12. marec 2009 ob 22:57

MHA je napisal/a:
En moj kolega - večina vas ga tüdi pozna. Skup sma začela ispit delati, pa mon jas ispit že tri leta pa pol, un pa mo ga mesec dni. Hjooj Pa s ten, ka je skos voza, neje meja nikše pavze mezmes.

no jaz man tudi "kolega" ki je šo delat izpit en mesec pret kak jaz pa še je skoz pri testih jaz se že skoron dve leti vozim, bila sma sošolca v osnovni pa sem jaz tri letno šolo že naredjo letos bom fetik plus dva on je komej če ne laže v 2letniki triletne šole (po mojem ke je še skoz v orvem letniki) nevem več kere ke se je že mogo sto krot prepisati ke neje nič naredjom tak ke še vseeno talenti obstajajo!

ke pa se tiče glede totega posnetka pa je meni tu malo neke sumlivo ke je to vse tak dobesedno snemano!
to so po mojem totemo inštruktori neke za finto nastavli pa ga snemali, baba pa je itak blont tak ke se je ke čuda nore ne trebala delati!Hehe



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.