MHA torek, 21. april 2009 ob 11:27

Ta tema obravnava prispevek Raspotja, krišpotja no krožišča

Hja, večina lüdi se tak vozi. Jas sen že tak navajeni ka don čmigavec, tepa či se keri pela prta krožišči ali ne. Sen se fčera pela prta Dokležovji, pa se je eden pred meno pela v Veržeji. Te pa je da čmigavec levo, malo pred tistimi bloki v Veržeji, sen misla ka de šla k blokon notri, pa se je pela z levin čmigafcon fse do krožišča, pa ša na zodjen izvozi vün z fkloplenin levin čmigafcon. Butl

Dejan sreda, 22. april 2009 ob 20:38

Lidje se pač ne vejo po krožiščih pelati. To smo že na 101 način ugotovili tü na forumi. Avto šole pa so tü pri nas tüdi provi texas.

prlek1825 sreda, 22. april 2009 ob 22:31

jaz bom reko tak o krožnih je bz debatirari tak kak je dejan reko to smo že vse prelejnali!
bi pa reko vsaka čast totemo iveki ke je to tak lepo na dugo pa šuroko napiso, in čisto bi se strinjo z jim ke bi polek pasov pa hitrosti pa kej vse mojo policeji naredli še kakšo akcijo v krožiščih!

zej pa bi še samo reko prav lepo je blo to prečitati v zgodovino nazej, me pa zanima glede totih napoleonov pa ke vse so bli če ve keri če je to resen ki mojo v enih državah ke mojo kontra volan kak mi ke bi nej to blo zato ke je bijo en napoleon levič al desničar nevm zej točno v glovnem kontra kak bi se nej vozlo pa je spremenjo avto za sebe, vsepovsodik mo neje uspelo pa bi nej to blo krivo ke je negi tak negi ovak!

ne vem če je to resen to sem negi enkrat čujo pa če smo glih tak pri zgodovini je zanimivo če bi še keri ke o tem povedo!

Ivek četrtek, 23. april 2009 ob 08:01

Prlek, to ka Angleži pa še keri, gi o jih uni negda sveta okuperali je ne krif Napoleon. Un je šteja okuperati Anglijo pa mu ne grotalo. Či bi, bi zaj Angleži vozili po provi stroni. Zato idi na Vikipedijo pa pitaj kakšega Angleža zakaj vozijo (po naški) narobe. He, He!

Dejan petek, 24. april 2009 ob 13:40

Tü pri pošti je toto krožišče res ne blo glih potrebno, je pa ga financira Mercator, ka so s ten dobili pa zrihtali tisto cesto notri proti jen. Vači bi blo tü bol kmečko križišče do trgovine.
Bi bol prišlo prav krožišče tü pri sodišči. Tan je zaron ob sedmih al pa potli ob treh takša gužva, ka tü s Prešernove ulice težko na glovno cesto prideš, či se ne porineš notri. Samo je v bistvi premalo križišče tü, ka bi se to spločalo pa blo sploh upravičlivo ga delati.

MILAN petek, 24. april 2009 ob 18:32

Kul kakši kaos je zej po Lotmerki dere so gnes
pe sodišči krpali tri kvadrate ceste
do Noršinec je bila kolona
ženska se je do zdrastvenega duma pelala trifrtole vüre
Buum Buum Ne ne ne Ne ne ne Ne ne ne

MHA petek, 24. april 2009 ob 21:19

Toti pri pošti je res bol za okras kak za hasek. Dobro je to, ka ga je Mercator financera, pa ka smo dobili tü novi asfalt. Pa ovi krožni pri muri de tüdi bres haska, bomo pa dobili novi most, novi asfalt pa glih tak de ga Tuš financera.

Ivek sobota, 25. april 2009 ob 15:29

Dejan, moš praf. Dosti bol pametno bi bilo napraviti ringlšpil, kak temu reče moj kamerat Fridek pr sodišči. Kaj pa se tiče financeraja pa do fse vkup na konci pločali Lotmeržonci no cela regija. Nobeden Tuš, pa nobeden Merkator pa fsi drügi trgofci gi so se natepli v naš konec nič ne dojo zapstoj. nekaj so mogli dobiti faleše, pa so te kak pločali nekšo cesto al pa krišpotje. To vejo (al pa tüdi ne) tisti gi so žjimi kšeft delali, pa nan povedali samo tisto kaj je napisano z vejkimi črkami. Tüdi zavolo tega momo gnes krizo, pa ne samo mi, ve indi ne nič drgačik. Tak se svet vrti.
Fajn se mete za svetke kere smo malo zapüstili!

MILAN sobota, 25. april 2009 ob 19:56

Hjooj živel prvi maj, na krožišči pa de fešta

Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.