sobota, 24. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Pizerije v Lotmerke [6] - Forum

Dejan

Na slikah zgleja dobro

jozejuz

Sem bil na lignjih. Priporočam.

Imajo pa tudi v piceriji Oxygen že en čas lignje in tudi ostalo ponudbo. So se očitno zganili zaradi konkurence.

MHA

Jas sen enkrat probe ligje v oxiji, še pret kak je toti zvezdo odprja.....pa tisti ligji nejč mimo ligjof neso šli, ne ka bi še mimo bežali. V zvezdi pa so dobri ligji. Pica pa mi tüde bojša v zvezdi kak pa v oxiji, s ten ka mi v agatinejbojša

kreks

kreks je napisal/a:

Kaj je toti Rotovž propadna? Smo hteli iti na pico prejšnič pa tema, ne dela nič več.

Če se meni ali prav vidi, je Rotovž opet odprt??

Dejan

Zgleja tak, da je vsaki den vüni tabla za malice. Pa na FB je opet nova stron. Me zanima kak dugo de to opet šlo.

Ivek

Prejšji mesec sen bija v Lotmerki. nekaj sen nüca v Železnini, pa sen vidja, ka se polek selijo v Rotovž. Drugi den sem poglerdna v Rotovž, no malo guča z zaposlenimi. Se mi je vidlo dobro. Naj tak tüdi ostone.

šmorn

To je opet vse kratkoročno. nej odpre še en kebab, folka puno.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.