Tunč petek, 3. julij 2009 ob 13:50

Ta tema obravnava blog Umrl king popa

Mislim da si malo pregrobi do Michaela. Verjetno zato ker si eden iz mlajše generacije in ga ne poznaš po drugem kot njegovi bizarni preobrazbi in škandalih.
O glasbenih uspehih pa ne pišeš nič. Ti je sploh kaj poznano njegovo glasbeno delo s katerim si je prislužil ime "kralj popa" ? Ali misliš da je to ime kar tako zaradi lepšega. Ne, to je zaradi milijonskega števila prodanih albumov, zaradi prvih mest na vseh lestvicah po svetu in zaradi odličnih koncertov, ki jih je imel....itd. Njegova karijera je trajale od 5 leta naprej.Skupine ki jih poslušate mladi zdaj ne spravijo skupaj niti 5 let delovanja in dveh hitov potem pa odidejo in njihovo ime utone v pozabo.
Čeprav nisem Jacksonov največji privrženec mislim da malo več spoštovanja do Michaela Jacksona ne bo odveč. Respekt
Če pa tega ne premoreš potem pa, " YOU SUX".

Nela petek, 3. julij 2009 ob 14:34

To pa je res grdo napisano. Haa Vseeno kaksni je bijo, vsakemi se res nemre viditi, ali te fala bogi nemres napisati ka je hmrjo. Jaz glih nesem jegov fen bila, ali na hipe je mi mejo dobre komade.

Sej je ne mejo lepega zivleja po mojen, sicer penezi so bli, samo falila mu je ljubezen. Zaceja je od malih nog, pa poleg taksnega oce, ki je drugo ne pozna kak peneze pa batine, sem 1x vidla intervju jegove sestre Janet pa je rekla, da jih je oca z pason bija, pa da pri jih ne blo praznuvaja rojstnih dnevov pa bozica pa drugih svetkov. Pa zej ce glejas oce dale, on samo na peneze tuhta, pa niksne zalosti ne koze, res grozno. Neee

Kej se pa jegove barve tice, cepa so ugotovili, da je meja neksno bolezen, ki mo je barvo polti spreminjala. On je pod teko sminke meja grdo, flekasto kozo.

Ovaci pa mo miljone fanov po celen sveti, pa takak je Tunc ze napiso keko prodanih albumov, pa prvih mest na lestvicah, zato tudi ime King of pop.

Sem glih vidla video, ki so ga snemali 2 dni pred smrtjo na probah, mater je dobro vun vida, super popeva pa plesa, si po ten res nebi mislila da de hmrja.

Dejan petek, 3. julij 2009 ob 14:44

No ja, malo prehüdo

O samen MJ pa sen že napisa prešji den v drügi temi:

Dejan je napisal/a:

Tisto ke je on dela iz sebe je res malo čüdno, je pa to bila jegova osebna stvor pa odločitev. Je pa postava nove smernice v pop muziki, v bistvi je bija eden in edini v takšnen stili, jegovi plesi so bli podlage za nešteto poznejših hip hop in podobnih plesov, nešteto hitov, nejbol prodajani album vseh časov, milijoni oboževalcov, ...
Jas sen ga sicer ne nigdor tak poslüša al pa bija jegov oboževalec, samo pesmi kak so Thriller, Beat It, Billie Jean, Black or White, Bad, Smooth Criminal, ........ pa je vedno fejn čüti pa nasploh so jegove pesmi dobre pa nekej posebnega. Pa jegov glos je bija razpoznaven pa nekej edinstvenega. Za mene je definitivno eden bojših glasbenih izvajalcov na sveti. Tak ka mi je kar žo, ka je tak naenkrat odiša pa to glih pred toto finalno turnejo, kak jo je šteja meti.

MHA petek, 3. julij 2009 ob 14:55

Ukrajinci želijo živeti v Jacksonu

Kijev - MMC RTV SLO

Duh Michaela Jacksona živi naprej. Prebivalci ukrajinske vasice Oktjabrskoje želijo preimenovati svoj kraj kar v ime - Jackson.

Oleg Kislicin, namestnik regijskega parlamenta v Zaporožju, je tisti, ki je prvi na glas povedal želje vaščanov. "V vasi živi veliko zvestih oboževalcev ameriškega kralja popa, zato želijo s spremembo imena vasice doseči, da bo Michael Jackson postal nesmrten tudi v Ukrajini," je dejal Kislicin, ki tudi sam podpira zanimiv predlog.

"Poleg spremembe imena vas načrtuje tudi postavitev muzeja, posvečenega slavnemu pevcu, v katerem bi na enem kupu zbrali vse njegove kasete in zgoščenke, ki jih vaščani imajo. Razumite, da je to zelo revno območje, zato menijo, da bi jim lahko ta poteza pomagala privabiti tudi nekaj turistov."

Pobudo bo obravnavala tudi državna oblast, ki bo odločitev sprejela avgusta.

Vas Oktjabrskoje se (za zdaj) imenuje po oktobrski revoluciji leta 1917, s katero so na oblast v Rusiji prišli komunisti.


Jas ga nesen nikdor ne gleja pa ne poslüša, eni pa so tak navdušeni nad jin, ka bi svojo mesto po jen poimenüvali.

Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.