nedelja, 25. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Prleški Simon [20] - Forum

TUNČEK

Misliš, da de gužva !? Te se je čeh poprava. :toja:

miya

Seveda de gužva, samo zdej ste me pa čisto zmešali, sej ne vem kam moram sploh iti poslušat Simona, nazodje bom z šamlekom še v Mursko se zapelala :hahaha: :hahaha: :hahaha:

TUNČEK

Ne skrbi, že ga najdeš, se je Lotmerk ne veki.

simon.prleski

Festival vina Ormož 2011 v Dvorcu - Jeruzelem Simon Cokan z glasbo do :ljubezen:

TUNČEK

Simon, bravo, malo reklome dobro dene za düšo, dalnoročno pa tüdi za priftošl.
:toja: :ploskac:

zobl

Cokonof, reklamo maš provo, praf ti paše poleg ka človeka zadene tijabn v :ljubezen:
Vidin ka si grota dober PR, več se ne štukaš samo še reklamiraš :hahaha: :toja:

simon.prleski

VONJ PO NOVI MELODIJI

simon.prleski

:ljubezen: PONOSEN KER SEM PRLEK :ljubezen:

TUNČEK

Simon, ti boš grota še zvezda !

miya

zvezda je že dugo

simon.prleski

VAMBLENI NA OGLED NOVEGA VIDEJA VINO IN PRLEKIJA NA YUTUBE SIMON COKAN

Legionar

Simon kaj pomeni VAMBLENI? Je to naslov kakšnega tvojega novega komada ali kej? :pisk:

TUNČEK

Legionor ti nič ne razmiš, Simon je hiter, pa mu fčosik črke ponorijo. Tisti, ke ga čemo razmiti, ga že razmimo !

:hahaha:

MILAN

SIMON se je že dosti poprava tak ka ga moremo razmiti meni se dopodne ka se trüdi pa ka mu grota če pa je kej mimo pa je ne fse nejbole naopak.
SIMON samo dale pa fčosik pogledni kak si napisa pred kak doš napre.

miya

Simon prilimaj sem gor, da vsi čujemo :jaaa: :toja: :hehe:

Sej bi jaz pa mi toti linki slabo grejo od rok, grem na yutube poiskat čao :ploskac:

Dejan

To ga mote:

http://www.youtube.com/watch?v=MOPxaiQbQ4g

Legionar

No, to pa je malo bojše od vsega, ke smo meli priložnost do zej čuti. :jaaa: Pohvalno Simon. Samo malo pravopisa še se nafči (vsej osnov), pa de že vse skup dosti bojše.

miya

Čisto kul lepa Prleška pesmica

TUNČEK

Besedilo preci pove. :jaaa:

simon.prleski

Oglejte si moje video posnetke iz odaje polka IN majolka so na yutube Dejan prosim za bližnico d spodaj

jas te možnosti nimam.

http://www.youtube.com/watch?v=FFmoKJ_Br50

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.