nedelja, 25. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Prleški Simon [25] - Forum

simon.prleski

o ho ho ho jas pa mon avtorske komade in vse registrerane nesen jas nekši vaški pevec ki neve ka so avtorske pravice mon odločbe od sazasa

Lenny

Huh... ke dobro vidin, ali pa si moren iti oke vmiti???

Ormožanci, Simonovi veki ljubiteli so preleškemi slavčeki namenili celih 20 minut :hihihi: :vuuhuu:

Se ne ven ka si nej mislin :mislec:

simon.prleski

keko mon lastnih komadov teko mon časa na voljo kaj je to novega če mon štiri komade

Lenny

Simon, kak pa maš te rešeno s SAZASom, kda maš špil, pa ne špilaš samo avtorskih komadof?

simon.prleski

te pa moren popis reportarja nareti in to navesti po emailu kaj vse sen špilo če pa gre preko menedžerja pa je on odgovoren za te stvari glavno jas ne nastopam z tujimi komadi to je te samo moj HOBI PROGRAM HEHE

karantanija

Ima glupih posle rata :hjooj:

TUNČEK

Već smo imali glupe i pret ratom ! :vuuhuu:

TUNČEK

simon.prleski je napisal/a:

te pa moren popis reportarja nareti in to navesti po emailu kaj vse sen špilo če pa gre preko menedžerja pa je on odgovoren za te stvari glavno jas ne nastopam z tujimi komadi to je te samo moj HOBI PROGRAM HEHE

Simon, se ti vzeme administracija več cejta kak nastop !?

zack69si

Mene pa samo zanima neke: či Simon ve igrati na klaviature, ali se samo dela ka ve ??? .... nekak mi ne deluvle tak ka bi un note pa tone pa akorde pozna .... ali pa se motin.....

aleXxx

Ma Simon je isto na klaviaturah kot Steve Vai na kitari... :zloba:

zack69si

aleXxx je napisal/a:

Ma Simon je isto na klaviaturah kot Steve Vai na kitari... :zloba:

uuuuu, madona.. te pa je to ne samo tak... te pa je reden špecijalist.... ( sicer me malo moti tisti smeško-zloba na konci, ali vseeno ... :ploskac: :ploskac: :ploskac: :hehe: :hehe: :hehe: :toja: :toja: :toja: ) ...

TUNČEK

Naj te ne moti zloba na kunci, se tüdi Simon nibenega ne moti, če ga püsti pri miri in ga ne šinfle preveč.

simon.prleski

:kitarist: Za bon si en den majco kupja ka sen jas prlek to je roba za slovenjio naj si vejo ka sen PRLEK :toja: :toja: :toja: :toja: :toja: :pisk: :muzika: :pevec:

zobl

:kitarist: Za bon si en den majco kupja ka sen jas prlek to je roba za slovenjio naj si vejo ka sen PRLEK :toja: :toja: :toja: :toja: :toja: :pisk: :muzika: :pevec:

To bi pa lahko doba kak sponzorstvo od Dejana, ka ti eno por majc totih hardcore Prleških podati, ka boš reklamira Prlekijo pa ka do vsi znali ka si ti veki PRLEK. :toja:

Legionar

To bojše ka nihče ne ve. :hihihi:

TUNČEK

zobl je napisal/a:

To bi pa lahko doba kak sponzorstvo od Dejana, ka ti eno por majc totih hardcore Prleških podati, ka boš reklamira Prlekijo pa ka do vsi znali ka si ti veki PRLEK. :toja:

Zobl, keko pa je te visoki - ke je veki PRLEK ???

simon.prleski

MARTINOVANJE V ORMOŽU USPELO BILO JE LJUDI DA SE JE TRLO PRVIČ V ŽIVLENJU SEM IMEL TAKO SOLIDEN NASTOP NAPOVEDALI SO VSAKO MOJO PESEN POSEBEJ IN ME PREDVAJALI DEREKT V ODADAJO KABILSKEGA KANALA ORMOŽ ODDAJO IN GOVOR JE VODILA NOVINARKA IZ RADIJA MAXI ZNAMI SO BLI VSI PRESTAVNIKI POLITIČNIH STRAN LOJZE PETROLEJ IZ ŽUPAN G. ALOZ SOK

simon.prleski

:toja: NEBO POČITKA DOBRODELNI KONCERT ZA OTROKE

MHA

ZNAMI SO BLI VSI PRESTAVNIKI POLITIČNIH STRAN LOJZE PETROLEJ IZ ŽUPAN G. ALOZ SOK

Lojze Petrolej iz Župan :hahaha:

karantanija

:toja: NEBO POČITKA DOBRODELNI KONCERT ZA OTROKE

To je več ne dobrodelne koncert, če boš ti tan! Treba še je povobete Lojzeta Petroleja iz Župana :hjooj:

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.