Dejan četrtek, 20. maj 2010 ob 08:21

Jaz vas ne razmin, kak lehko zagovorjate to, ka se parlament, ki je med drügin objekt kulturne dediščine pa spomenik posebnega pomena, vničovle. Rejši bi demolerali razne vile tajkunov pa direktorof, ki si nagroblajo peneze na račün pridnih delavcov pa delavk. Dijaki pa študenti pa nej nejpret v živleji sami nekej ustvarijo.

Ivek četrtek, 20. maj 2010 ob 08:32

Gda poslušaš izjave enih, prideš gor, kaj jih je nehče naguča. Pitan se tüdi s kakšo pravico so eni direktori dali sredješolcon fraj den ot šole, ka so lehko šli na demonstracije. Kdo jin je ploča aftobus, hrono no pijačo. Predsednica ŠOS provi « mi nesmo nič krivi, to so napravili posamezniki iz razbijaških skupin« Zaj ne ven, či se una iz nos dela norca, al nas mo za norce. Či je posameznik, te je ne f skupini, či pa je skupina, jo je pripela organizator. Is SMS-ov se vidi, ka so organizatori narobe predstovlali zakon, posebno sredješolcon, to so eni sami rekli, drugi pa so mislili ka grejo na žur. Zaj pa organizatori provijo, ka uni nemajo mobi številk ot štidentof. Sredješolci so večina mladoletniki, proti jin pa policija nesmi nücati silo kak proti punoletnin. Največ škode so napravili mladoletniki. Jasno je, ka jih je nehče namerno ponuca, zaj se temu reče manipulera. In kdo de ploča. Sigurno ne tisti, ki so mladino zapstoj prpelali, najeli, napojili no nahujskali. Ge so dobili peneze. Či mislite, ka so jih dali štidentski servisi, te se motite, tisto so privatniki. Kdo pa če meti f toti držovi vse narobe pa si povete sami.

_Ina_ četrtek, 20. maj 2010 ob 09:47

Nesmo vsi študenti iste pa parlamenta obmetovali. Je pa resen, ka me je sron, ka sen študentka zaradi včerajšnjega protesta. Ker kak je to vse vun vidlo, je za nikan ne.

optix četrtek, 20. maj 2010 ob 09:55

razpustiti razne studentske organizacije, kere peneze dobivajo.
razpustiti studentske servise, keri izkoriscajo studente pa na jih sluzijo.
toti so organizirali proteste, ker se bojijo ka do ostali brez penez.


studenti, keri studirajo 19.5 nemajo casa hoditi po protestih ker imajo zagovore vaj na fakultetah, pripralvjajo se na izpite.

tota drhal vcera kera pa je unicevala stvari tam pred parlamentom, tiste je trebalo vse lepo aretirati, znarezati (ka si zapomnijo ka to tak nemre biti), te pa popisati vse do enega, pa lopate v roke pa bi mi delali prisilno delo da odplacajo toto skodo kero so vcera naredli na stavbi parlamenta.


optix četrtek, 20. maj 2010 ob 10:06

optix je napisal/a:
razpustiti razne studentske organizacije, kere peneze dobivajo.
razpustiti studentske servise, keri izkoriscajo studente pa na jih sluzijo.
toti so organizirali proteste, ker se bojijo ka do ostali brez penez.


studenti, keri studirajo 19.5 nemajo casa hoditi po protestih ker imajo zagovore vaj na fakultetah, pripralvjajo se na izpite.

tota drhal vcera kera pa je unicevala stvari tam pred parlamentom, tiste je trebalo vse lepo aretirati, znarezati (ka si zapomnijo ka to tak nemre biti), te pa popisati vse do enega, pa lopate v roke pa bi mi delali prisilno delo da odplacajo toto skodo kero so vcera naredli na stavbi parlamenta.







Dejan četrtek, 20. maj 2010 ob 10:08

Toti je ziher študent Mislec

Dejan četrtek, 20. maj 2010 ob 10:10

Še dildoje so metali Haa

Makaveli četrtek, 20. maj 2010 ob 11:48

ke dejan ti si gor na mn3njalniki? Nasmeh



hehe..eni napisi so bli res izvirni Haha

MILAN četrtek, 20. maj 2010 ob 12:54

Mislec ZGLEJA KA SO SE EDINO S TOBLAMI NAMANTRALI

Makaveli četrtek, 20. maj 2010 ob 13:00




Hahaha



Hahaha

SlovenianDevil četrtek, 20. maj 2010 ob 13:29

Jaz bon van reko, ka je to res žalostno. Pa tisti ki namigovlete ka je dobro ka se je to s parlamenton zgodilo se zamislite. Kej van je te parlament kriv? Kriva vam je lehko kvečjemu vlada. Dobro, ka me je ne bilo na protesti, ker prvič tak kak ostali tak ne bi zno zakej sen tan, drugič pa ker so en den pred ten oz. še isti den zaron bili lampiončki in glih zaradi tega so lidje še bili tak pijani, ker so celo noč pili, te pa so šli na avtobus pa na bojni pohod. Pohvale pa policiji, ker so dokej dobro obračunali s totimi, samo kesno so začeli solzilec metati, ker takoj ko so prva jejca letela bi jih mogli razgnati. Upan ka so zej starši vidli, zakej dovlejo peneze svoji deci, ka namesto inteligence kožejo kak so zmešani.....epic fail je bijo toti protest Hjooj

Makaveli četrtek, 20. maj 2010 ob 14:51

ja zaj so že lampiončki krivi hahahaha o šit Haha

eni res samo rivlete krivdo na vse....pač so pili pa protestirali med jimi so se nejšli eni ki so šli pač v ekstreme ke te zej...pa to ke se je zgodilo tu je nič...por šejb stretih pa en dildo pred parlamenton...hudo bi blo če bi blo kak v grčiji al pa ki drugje ko se avti obročajo pa vse tere ke je pred jimi blo...pa še tisto je dobro...naj kravatari vejo ka nedo samo stoplali po lideh...ke bi se pa doseglo z mirnin proteston? nič isto se zej s ten nede...taka nega problema nigi...kvečjemi je kul ki je mercator meja povečano prodajo jajc,vina,piva...keko pa oni sporivlejo v žepe pa jeb3jo v glovo tote manj močne pa naj bodo to navodni delavci ali pa študenti...naj le vidijo ka se lehko hitro zbere folk pa jin vse spotere...naj se malo oni zamislijo...kak da je zej totin hudo...itak de šlo za popravilo z državne blagejne...torej naš keš...zaj se vsi bunite ko pa se tan pokrode por miljonov pa ste vsi tiho...smešni ste


tu na slikah so bole hude demonstracije...

http://www.google.si/images?hl=sl&q=protests%20greece&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi

Makaveli četrtek, 20. maj 2010 ob 15:20

hahaha to si skoz poglednite...če ne drugo so zaj mlodi izvirni z totimi gifi




Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha

TUNČEK četrtek, 20. maj 2010 ob 16:00

Pepek fse to ka proviš drži, samo se človik pita zakej je tota napumpana drhol sploh bila tan, toti še tak ne delajo. Tistih ki štoderajo po deset in več let bi blo bojše, da jih nobeden ne potpira, se so samo paraziti, keri že itak duma predugo živijo pri staršeh, tisto ka pa zaslüžijo z napotnicami pa mojo za pribojšek.
Sigurno je treba napraviti ret in spraviti študeranje v normalne okvire in študenton dati štipendijo, tisti ki si z uspehon to zaslüžijo. Delajo naj delafci in dobijo bojše ploče. Raspüstiti bi mogli študentske servise, ki so loni zaslüžili okoli 30 miljonof evrof. Tan čepijo falerani študenti stari 30 in več let in vlečejo gromozanske ploče, pa si tal lehko küpüvlejo droge avte pa jadrinice in podobno.

Neke malega dela bi mogli püstiti tisten ki redno štoderajo, pavzerjen pa nič, naj se znajdejo kak vejo in znojo.

Hudi Hudi Hudi

TUNČEK četrtek, 20. maj 2010 ob 16:03

Dejan se strijan steboj, ke je blo včera tan malo ali pa nič dobrih pa revneh štodentof.
Pozdrav

TUNČEK četrtek, 20. maj 2010 ob 16:12

Veš kaj Pepek, tüdi bi blo za razmišlati, da se študeraje neke ploča in da držova vse tiste ke so dobri dobro štipendera, drügi ke mojo pa slapši uspeh pa si naj študeraje sami pločajo. V Ameriki fsoki dober štodent ali športnik aftomatsko dobi štipendijo in pridno štodera in se bavi še s športon.

Naši študentje jin nemrejo konkorerati se so tan pri 30 letih ali še pret že doktorerali, naši pa so kumer v zodjen letnike. Tüdi bi se neke moglo napraviti v zvezi s ten, da si lehko absolvent samo neko določeno dobo, ne pa 10 in več let.


Pozdrof

TUNČEK četrtek, 20. maj 2010 ob 16:14

Dejan !

Vničovanje parlamenta ali česa drügega s strani takšneh vandalof je samo stvor kulture, ki pa gnes marsige fali

TUNČEK četrtek, 20. maj 2010 ob 16:18

Optix - čisto praf moš ke proviš, samo kdo de aretera organizatore, se so včera bili lepo zakamoflerani po svojih pisarnah. F cajtingah pa so že rekli, da se distancerajo ot vandalizma.

TUNČEK četrtek, 20. maj 2010 ob 16:20

Dejan dobre slike na fseh so sami dobri študentje, s totih še neke bo !

TUNČEK četrtek, 20. maj 2010 ob 16:22

Milan

Bokve če so se s toblami namontrale, se so jih jin najbrš drügi napravili.



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.