prlek1825 ponedeljek, 24. maj 2010 ob 22:41

na žalost je tak ke se v naši lubi držovi več ne da nič lepo zmeniti dokič se neke ne zgodi se nič ne ukreple...smo pač potrpežlivi narod pa dugo trpimo...samo kda pa zagusti pa zagusti...neje pa narod nor kakše ploče si ovi tolajo te pa rečejo ke nega penez,,,in jaz tu nebi glih vejke kritike devu štedentom ke de tega skoz več pa ne samo od študentov....jaz mislim ke še je to začetek krize v sloveniji pa takših demonstracij

kokot torek, 25. maj 2010 ob 09:13

gledni prle enostovno je tak

či bi ti bija gori na vrhi kopaje al pa jaz pa ka si tolama veke ploče fsakši mesec 10.000 eur, tajnico, mercedes, pa letalske korte, bi tebi pa meni doj viselo ka ovi doli delajo pa či mojo za kruh al do jeli trovo kero do duma pokosili za kučo.
tak pač je niše nede živija 500 let pa logika je tota, bojše zajebati državo pa živeti zaj kak lord, potli gda te nede je tak vseeno či de pol države v rokah hrvotov, nemcof, amerikancof.
tak je tude z morjon, ke te pahora briga či mo dobli celi piranski zaliv al samo 1/8, on ma kučo v umage pa se to hodi namokat.

TUNČEK torek, 25. maj 2010 ob 10:58

Kokot, veš kak je to skopajami? Enkrat mi je ena stora babica rekla : "Čeh kopaja je skos ista samo prasci se mejajo, pa še zlo ostro se rükajo met seboj." Zato ne ven , če de gda kaj drgačik kak je gnešni den. Ne je vožna opcija vožna je kopaja samo da je puna. Z demonstracijami pa najbrš nibeden nede nič reša, še posebno če se obrnejo v razbijaje.
Tote zodje pa so bile itak obrjene narobe in z narobe lidmi, se bi mogli štrajkati proti ŠOSu, pa štodentsken servison in drügin paraziton, ka živijo na račün štodentskega dela in kaserajo miljone evrof letno.
Naj že držova enkrat do zadosti štpendij, pa nede treba štodenton teko delati pa tüdi pret do doštoderali, tisti ke do meli interes.

Pozdrof Tunček

TUNČEK torek, 25. maj 2010 ob 11:02

prlek1825 je napisal/a:
kak godik vsi študente kritizirajo malo pa so vseeno dali politikom misliti pa jih ob živce spravli...tak ke vse slabo je za neke dobrega.....z delavcov pa se tak smejijo gda se pridejo jokat na štrejki

Op živce so politike že spravili, dosegnili pa so ne nič, samo še neke negativnih točk so dobeli. Krivi so si ne nič, ke jih je bilo malo tan, se najbrš neso tisti huligani, ke smo jih vidli po televiziji štodentje.

TUNČEK torek, 25. maj 2010 ob 11:04

kokot je napisal/a:
hja tak to je gda je človik durjeni te ponavodi bedarije dela
zaj so metali kocke f parlament v lotmerki do metali skejtari paradajz či nede skejt parka pomalen.


Ja če do meli paradajs, ka mo letos slabo kože ( paradejzi )

TUNČEK torek, 25. maj 2010 ob 11:06

erof je napisal/a:
Kocke in dildo v parlament





Pred parlament je poleg granitnih kock padel tudi dildo. Na enem od transparentov je pisalo, da je Katra »nadildana«. Je to razburilo notranjo ministrico Katarino Kresal, da je študente in dijake obtožila nestrpnosti? Kul Hahaha Hihihi


Koga de toti dildo na kunci nadilda , de se pokozalo čes neke cajta !

Progress torek, 25. maj 2010 ob 16:41

Ka te nej rečen ? Pred desetimi leti bi se študentje že mogli zbuniti. Vsega je kriva vlada in njeni zakoni...

Almanah torek, 25. maj 2010 ob 20:26

Vlado pa si izvolijo ljudje....torej.... pa vsi zej vut po toti vladi, vse prejšnje pa niso nič zajeb....??? Janša je v času največje gospodarske rasti, dere se je v državno blagajno stekalo dosti več penez od davkov kak zej, najema kredite....to pa smo že pozobili.

Ni tak enostavno Progress, malo pogledni po drugih državah kak majo to urejeno, pri nas so zlati časi za študente. Vsaki ma svoj avto, moremo si priznati , ka se med študenti fejst pije ( tudi jaz sem bija študent, nisem bil izjema ). Kak te majo za bencin, pa registracijo , pa gume, pa zavarovanje, za pijačo, za čike.....a za bogo šolanje pa nega.

Vsi bi radi bili študenti.....mater jaz sem strojni inženir pa delam za 6 evrov na vuro, avotmehanik pa ma vuro 22 evrov.

Keramičara nemreš dobiti, mizarov nega več, zidarov peščica, varilce iščejo nonstop, ampak neeeeeeee vsi na študij.

Šola ti je gnesden ne več merilo za uspešnost. Le vola do dela, talent pa iznajdljivost.


Neje tak hudo, ne ne.

kokot torek, 25. maj 2010 ob 22:08

Almanah to je pač gnes prišlo ka tišlari, zidori, keramičari pa podobni z dvo razreda sredje poklicne mojo več penez kak ti keri si inžinir strojništva.
Nesi pa se pita zakaj imajo, ker napizdovlejo stranke pa državo. V državi nega nikšne kontrole nad totimi privatniki opet ti igra vlogo či si dober do ovih bab na DURS-i, al či ti je kera sorodnica na izpostavi, to najbojše ve lotmerški sladoled majster z glovnega trga šteri tetan z DURS-a do zapstoj kafe pa sladoled pa v rit se jin rivle ka do mele pomalen hemoroide, te pa nega nikšnih kontrol.
Gda mu pogledneš promet bi moga crkovati od lakote, on pa je kupa celi blok v lotmerki pa kebab pa sladoled mo pa 6 člansko familijo...

Zaradi takših keri državo okoli nosijo je država na pesi...

Ne prijovlajo računof, delajo na črno, pri svojen poslovanjiu prikazuvlejo minimalen promet, za penzijon si plačuvlejo minimum.
PO drugi stroni serjejo po državi kak ne vala pa kak je to kak je ovo, ne zavedajo pa se enega ka oni s svojin izogibaji plačevanja davka držovi delajo slabo.


Norveška ma izredno visok standard venda najvišji v evropi, ima takšen sistem nareti, ka pri jih je sramota šteri je socialni podpiranec ka neče delati (ponavodi palestinci pa turki), pa sramota je za tiste šteri ne plačuvle davka glede na svoj promet.
ker njihova miselnost je ka se s tem tudi razvija jihova država pri nas pa vsi glejamo kak bi državo okrog prinesli


Almanah samo gnes meriti študente pa pred 10 let je ne isto, gnes fsakši keri ma 5 minut časa je izpit za avto nareda, nekšno kripo dve škotli čikof vredno de kupa teko ka se lehko vozi po cesti pa to je to.

Študij ti kao omogoča nekšno izobrazbo pa usmeri te v nekaj ke bi ti potli dela, samo je problem ka pri nas je šolstvo šlo k vragi.
Dejansko vsi se fčijo za papir ne vejo pa v praksi nič delati in dolgoročno de vse šlo v 3pm. preveč de totih keri bi sedeli v pisarnah z magisteriji, pomalen do fugirali ploščiče z magisterijon v biotermah na bazenih.

Fsakši v javni upravi nekšne magisterije dela teko ka ma vekšo pločo, to pa so takši magisterij kak da bi meresec po plehi sca...
krajnska sorbona ka prideš pa rečeš dober den pa pločaš magisterij pa ti dojo papir, ovi šteri so bolj pri penezih pa ka mojo volo ka se vozijo tijan to gor za doktorat..
na kunci pa toti nazivi več nimajo nikšne vrednosti.

Nekda si moga nekaj nareti ka si lehko sploh doktorira al pa magistrira, gnes pa fsakši keri neče delati po končanen študiji še gre na magisterij oz kak se to zaj moderno reče podiplomski študij...

MHA torek, 25. maj 2010 ob 22:10

Ja vepa, JJ se lehko ze pameten dela, ko je bija premier v nejvečji gospodarske rasti, zej pa je nejmeša gospodarska rast. Logično ka dosti meje dofkof pride v blagejno, kak pa pri JJ, takak je Almanah napisa. Zato je JJ lehko bol zaprovlo peneze, današnja vloda pa more glejati, ka de čim bol prišparala. Nemre skos šparati prinas, javnih delavcih, treba tüdi drügje prišparati peneze.

Za študente pa je tüdi tak, kak je Almanah napisa...

MHA petek, 3. junij 2011 ob 19:24

Katja Šoba je ze stopila f politiko, v stranko SDS.

TUNČEK petek, 3. junij 2011 ob 19:49

Račüna , da jo bojo toti novi jeni kej zaščitili. Pomežik



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.