optix četrtek, 27. maj 2010 ob 23:58

Šokiran


erof petek, 28. maj 2010 ob 07:09

kobreti petek, 28. maj 2010 ob 08:48

..no zaj pa ki še tak na krotko pitan, kaj če arbitraža bo, pa se potlan ena od držof ne strinja (kar je veka verjetnost) z strokovno določeno mejo, kaj pa te grota?? Fse fkup podne v vodo, ali po dale fsak po svoje? Mislec

optix petek, 28. maj 2010 ob 09:11

kobreti je napisal/a:
..no zaj pa ki še tak na krotko pitan, kaj če arbitraža bo, pa se potlan ena od držof ne strinja (kar je veka verjetnost) z strokovno določeno mejo, kaj pa te grota?? Fse fkup podne v vodo, ali po dale fsak po svoje? Mislec



3.) Ali je odločitev sodišča dokončna?
Da. Razsodba arbitražnega sodišča je za pogodbenici zavezujoča in pomeni dokončno rešitev spora. Pogodbenici morata v šestih mesecih po sprejetju razsodbe storiti vse potrebno za njeno izvršitev, vključno s spremembo notranje zakonodaje, če je to potrebno. To pomeni tudi morebitno spremembo ustave.




Tu maš pa si preberi http://www.siol.net/slovenija/aktualno/2010/05/lubej_arbitraza_za_telebane.aspx

erof petek, 28. maj 2010 ob 15:23

TUNČEK petek, 28. maj 2010 ob 18:05

Erof tota pesen bi bila dobra za našo himno samo malo bi jo trebalo popraviti, pa dodati neke kitic : Portogalska, Španija, Irska in na kunci še tamočna kitica - Italija.
Šokiran Šokiran Šokiran

Dejan petek, 28. maj 2010 ob 19:38

Erof je očitno v politiko stopa, ka tira takšo antipropagando Hihihi

Jas mislin, ka je tü edino pravilno, ka se glasüvle ZA, ka se kunča to. Itak, či de sporazum potrjeni, de za določitev meje še trajalo vsej 5 let, ka de se to zrihtalo. Vači pa mo se opet huckali sen pa to pa se štükali za tistih por rib. Hrvaška de itak šla v EU čez nekej let, potli de tak vseeno. Te pa opet jovo na novo, isto kak je blo Avstro-Ogrska, Jugoslavija, EU, ... vse de ponovno propalo, za 50 let bomo se opet štükali, ge je meja.
Toto štükaje pa itak samo narodi škodi, politikon enin pa ovin se jebe, jin gre to na roko za pobiraje točk.

Zvončica petek, 28. maj 2010 ob 21:47

Jaz si tüdi mislin ka je cejt ka se totin politikon vzeme igračka s kero se že 20 let špilajo....ka jih mon pun kufer....zato bon krožila ZA.

kobreti petek, 28. maj 2010 ob 23:16

nen se več v politiko meša ka tak vidin ka mo posledice
Tiho

Pepek z brega sobota, 29. maj 2010 ob 00:48

Malo si to kesno pogrünta... je pa tak, ka človik more štinderati s svojoj glavoj. Ven pa smo ne ofce, ka bi samo slepo sledili svojemi vodniki...

stajerc13 sobota, 29. maj 2010 ob 07:37

definitivno-PROTI To ja
nej zej Pahor to som reši ke je nan naprtja na hrbet...
kdo je podpisuva z Kosorjevo v Strasburgi spporazum pa neje niti parlamenti nič pret poveda še meje pa non liden... Mislec
zato bon proti..pa če bi leho 100 x ša na referendom bi v takšnen pšrimeri naredja isto..
pa tudi tu doli bo cca 80% lidi Proti...so res večina na Popovočevi stroni... To ja

erof sobota, 29. maj 2010 ob 10:49

Keri ne živi ob meji kak naprimer jaz ki sem por sto metrof fkrej je žmetno dopovedati kej se tu vse godi v tem obmejnem območji v bistvi si kak v aresti,nesmiš po vesi več normalno iti ka je policije 2 avta gor po grabi dvo dol po grabi pa še por avtov v šumi v senci z dalnogledi glejajo kej se po vesi godi.Ka bok nedej ka bi k sosedi šo por 100 metrov od kuče brez osebne ka te že pelajo kom kak kakšega begunca ka nebi omenjo šikaniranja totih novopečenih prišlekov policajov ki sploh ne vejo ke je meja pa što v vesi živi če si slučajno nema kej začeti de te buzorero kom greš ke si bijo ke si duma če glih si por metrof fkrej itd.Te če smo že pri meji če prideš 50 metrof do meje pa te slučeno policija zahodi te maš 1 vuro predovaja pa zasliševanja kej hodiš tam če glih si tam domačin.Hrvoti pa so si tak cik cak fes na slovenski stroni mejo zakoličili z lesenimi in plastičnimi koli ka če tam prek ke v šumi stopiš da greš po globaje se že obenen v štrigovi al pa v čakovci v aresti pa še toti hec ne poceni med 500 pa 700 evri globe + prenočišče v njihovi čuzi dok nešče ne pride pločat ka te domu sprovi.Po šumah kre mej pa nejdeš policaje hrvaške v civili pa uniformi z kuji,motori,terenci,peš tak ka nigdor ne veš keri te lehko zahodi oni trdijo svoje ka si na jihovem če glih meje sploh še nega naši pa ka si na našem če glih si na hrvaški stroni tak ka tu reda nega nikšega samo kaseraje naših pa hrvaških policajov pa dremaja v senci samo bok nedej ka jih zbidiš te si pa nadrso.Vbistvi pa so hvati prekoračili že prej obstoječo mejo kej je bila še vjugi pa so hrvoti smatrali za svoj precik k nam kere nam nikdor več nedo dali nazej.Ne vem zakej bi jim nekej pustili kej je ne jihovo ampak naše ,če jim to pistimo te smo na svoji zemli hlopci pa še ignorerali nas bodo kda do v evropi tak ka de še nas fest glova bolela samo te do rekli se ste šteli tak kej se te zej bunite.Jaz bi vseeno pametne ljidji kerim je kočkej za našo slovenijo ka itak nej bodo PROTI ker oni nos nucajo ne mi jih nam se nikam ne midi jim pa ker so na kunci bankrota se zato oni silo delajo v evropo ka bi dobili pomoč če ne so zmrznili zej nas buzorerajo potli pa de še slovenija jim dala kredit kak grčiji ov pa do se nam tak fej smejali kakši naivneži smo.

optix sobota, 29. maj 2010 ob 12:36

erof je napisal/a:
Keri ne živi ob meji kak naprimer jaz ki sem por sto metrof fkrej je žmetno dopovedati kej se tu vse godi v tem obmejnem območji v bistvi si kak v aresti,nesmiš po vesi več normalno iti ka je policije 2 avta gor po grabi dvo dol po grabi pa še por avtov v šumi v senci z dalnogledi glejajo kej se po vesi godi.Ka bok nedej ka bi k sosedi šo por 100 metrov od kuče brez osebne ka te že pelajo kom kak kakšega begunca ka nebi omenjo šikaniranja totih novopečenih prišlekov policajov ki sploh ne vejo ke je meja pa što v vesi živi če si slučajno nema kej začeti de te buzorero kom greš ke si bijo ke si duma če glih si por metrof fkrej itd.Te če smo že pri meji če prideš 50 metrof do meje pa te slučeno policija zahodi te maš 1 vuro predovaja pa zasliševanja kej hodiš tam če glih si tam domačin.Hrvoti pa so si tak cik cak fes na slovenski stroni mejo zakoličili z lesenimi in plastičnimi koli ka če tam prek ke v šumi stopiš da greš po globaje se že obenen v štrigovi al pa v čakovci v aresti pa še toti hec ne poceni med 500 pa 700 evri globe + prenočišče v njihovi čuzi dok nešče ne pride pločat ka te domu sprovi.Po šumah kre mej pa nejdeš policaje hrvaške v civili pa uniformi z kuji,motori,terenci,peš tak ka nigdor ne veš keri te lehko zahodi oni trdijo svoje ka si na jihovem če glih meje sploh še nega naši pa ka si na našem če glih si na hrvaški stronni tak ka tu reda nega nikšega samo kaseraje naših pa hrvaških policajov pa dremaja v senci samo bok nedej ka jih zbidiš te si pa nadrso.Vbistvi pa so hvati prekoračili že prej obstoječo mejo kej je bila še vjugi pa so hrvoti smatrali za svoj precik k nam kere nam nikdor več nedo dali azej.Ne vem zakej bi jim nekej pustili kej je ne jihovo ampak naše ,če jim to pistimo te smo na svoji zemli hlopci pa še ignorerali nas bodo kda do v evropi tak ka de še nas fest glova bolela samo te do rekli se ste šteli tak kej se te zej bunite.Jaz bi vseeno pametne ljidji kerim je kočkej za našo slovenijo ka itak nej bodo PROTI ker oni nos nucajo ne mi jih nam se nikam ne midi jim pa ker so na kunci bankrota se zato oni silo delajo v evropo ka bi dobili pomoč če ne so zmrznili zej nas buzorerajo potli pa de še slovenija jim dala kredit kak grčiji ov pa do se nam tak fej smejali kakši naivneži smo.

to si zaj skup dal jabuke, gruške, grozdje pa maline.
pa ti se ne zavedaš, ka je to kaj ti gučiš zunaja evropska meja, in ti se tan nemreš na obmejnem področju sprehajati brez dokumentov. to kak je zaj je še vredi, v enih delih ex yu si meja mrtve straže, pa gda bi ti tak nabira po takšen tereni globaje, bi te plefnili brez ka bi te pita kdo si Nasmeh
sicer pa vidiš, ka dokič je situacija takšna kakšna je, eni pa drugi policjoti+carini delajo to kar pač delajo, se ti v šumi ki je nekšne vrste "zelena meja" ne splača globaje nabirati ker ti bodo dali kazen.
zato pa treba toti gordijski vozel razrešiti enkrat, jaz sen te že pret pita, ti nan povej kaj je alternativa? če si proti sporazumi, kaj ti predlagaš? to kak je zaj stanje ? te še dugo neš moga globaj nabirati Nasmeh Hihihi
pa definitivno si ti pojme pomešal, če ti mislilš ka mi lehko večjin kljubuvlemo, mogoče en cajt, samo potli na konci ti je rezultat isti kak da proti vetri ščiješ.
To ka smo dali grkom peneze nismo samo njim pomagali ampak tudi svoji valuti kero uporabljamo vsaki dan. Mislis, ka nasa vlada ni prirejala gospodarski uspeh in monetarno statistiko tak kak grki? eni vec, eni manj.
Ti mislis, da je slovnenija monaco, da ma lahko par let isto VREDNOST SIT naspram EUR? Yeah my ass. Umetno so drzali vrednost SIT - EUR, ko pa smo prevzeli eur, tepa so cene skocile ultra visoko.
Slovenija je na robu propada, samo da so pri nas vse druge teme glavne, ce ni piranski zaliv, te je hotiza, ce ni hotiza, te je joras, al pa fuzbal. v glovnen, mi kak drzava smo pred bankrotom, samo narodu to se noben ni povedal.
Z dneva v dan se kaze da je sedanja evropska unija zgresen model, ker imeti neko skupnost v kateri bo vsak po svoje sral kak mu pase, to je "no go". Jugoslavija kera je bila manjsa ni mogla funkcionirati, zdaj pa se to tudi manifestira pomalem v EU.

kokot sobota, 29. maj 2010 ob 12:59

trebalo se je gor postaviti že gda se je tolala istra, ka smo dobli toto mlako hrvoti pa so dobli najlepši del morja.
morje doli v izoli cvete, tan v ankarani glejan pristanišče, pa tak dale.
redno so nas napizdili na vseh vogalih.
jodlari so nan vzeli koroško, hrvoti pa italjoni istro pa benečijo, dobili pa smo eščeke prekmarske. v lendavi takši slovenski gučijo kak da bi pri zbori popevali tak ka ti je fse slabo, večina pa jih mažarski guči. tan prideš v oštarijo pa te na mađarsken pozrdravi te pa ne veš či ti je reka dober den al te je v pi** mater posla.
Hjooj

v glovnen jaz premišlovlen še, pa mi nekak leži ka bi glasuva PROTI, te mi baba provi ka moren ZA glasuvati či ni nede pločala dopusta

erof sobota, 29. maj 2010 ob 13:20


Najdražji referendum

Že samo poštnina, če bodo obveščali vsa gospodinjstva, stane okoli 40.000 evrov, kaže izkušnja državne volilne komisije, ki je vsem gospodinjstvom zloženko z najnujnejšimi informacijami že poslala. Za uradni del kampanje (za plakate, oglase v medijih, shode, tiskovine in podobno) velike stranke praviloma porabijo od 600.000 do 700.000 evrov.

erof sobota, 29. maj 2010 ob 13:32

GLEJ POD ARBITRAŽNI SPORAZUM

kokot sobota, 29. maj 2010 ob 14:23

erof penezi so zato ka se potrošijo Ploskač Ploskač

novi penezi do prišli kak so odišli tak ka nega nevole glovno ka de letos dobro vreme ka nan nede zjebalo na jivah pridelkov pa v goricah grozdja, za ovo drugo pa mi doj visi

Zvončica sobota, 29. maj 2010 ob 21:52

Hja lehko pa bi vsen v parlamenti pa na ministrstvih za en mesec pločo vzeli pa to pločali.....ke itaki moremo zej te mi jihovo delo opraviti - rešiti problem z arbitražo, napuniti držovno blagejno vsakši mesec, pa še za naprej mo mogli dodatno puniti penzionistično....ka nan toga treba pa takših nesposobnežov ke so se samo nastovlat pa napucovat šli Hudi

Dejan sobota, 29. maj 2010 ob 21:56

Ja to pa je že drüga zgodba. Volimo jih, ka bi v našen imeni sprejemali odločitve pomembne za nos, ovi pa tak durh tote referendume trejbajo pa peneze trošijo, pa še sami se moremo odločati o nekših stvareh o kerih 3/4 naroda nejč pojma nima.

MILAN nedelja, 30. maj 2010 ob 09:06

Mislec TO JE PAČ POLITIKA VEN PA SO NAŠI



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.