TUNČEK petek, 11. junij 2010 ob 10:44

Dakrane je napisal/a:
Mi pa hodimo že 10 let na Hrvatijo, pa se nan še niti enkrat neje zamerilo...
Mene pač nemre prepričati nekša Tunizija al pa ke jaz ven ke...

Kda ti domačini pečejo ribe, mjami, pa Ribič ideš z jimi...komej čokamo.... Ploskač

V SLO pa smo bli nazodje pred 10 leti v San Simoni. Pa je vredik tan...

Samo še fseeno rejši idemo v Dalmacijo; v Istro pa samo na "predpriprave" na poletje... Haha


Zlote izjeme skoz obstojajo, dršte se jih!

TUNČEK petek, 11. junij 2010 ob 10:46

Milan, sela f Črni gori so zokon, ovi mafijski obračüni so op oboli.
To ot ge maš slike bi si vüjpa iti tüdi jas.

SlovenianDevil petek, 11. junij 2010 ob 10:50

Mi smo loni bili v Umagi, pa tudi ne bilo nobenih problemov, pa tudi dopalo se mi je, je pa res ka smo bili na vikendi ki je bijo dokej daleč od morja taka smo se mogli voziti do obale, samo problemov z Hrvoti pa smo ne meli. Pa plaže so tudi bile lepo zrihtane taka je bilo fejn. Drgači je meni tudi dosti bolj fejn v toplicah kak na morji, neven zakej, samo morje me ponavadi ne pritegne tak...

TUNČEK petek, 11. junij 2010 ob 10:51

kokot je napisal/a:

Gnes sen glih čuja od zetovega sodelafca ka so dobili nekšna obvestila ka či nedo sami meknili huto kero majo postovleno doli na hrvatiji ka de jin ministrstvo podrlo pa do pločali dvojno ceno.
Tak ka zgleja ka se sraje nadaluvle, fčera so Jorasa zajebovali tan ka je šteja ovi robnik malo zacajhniti rob ka si z avton auspuh vničovle pa so mu se postavili policaji v živo mejo pa niso pustili.


To de se dogojalo še ziher eno ali pa dve generaciji,ke so Hrvoti nan nevošlivi, da smo pač daleč napre ot jih. Zokone pa mojo itak balkonske, tistih, ke so jih pa že uskladili z EU pa ne upoštevlejo za nos Slovence. Z Nemci Taljoni in drügimi delajo bole kulturno kak z nami.

MHA petek, 11. junij 2010 ob 10:52

V Čateži recimo moš vsega puno, jas fest rat lečen po toboganih.

Dakrane petek, 11. junij 2010 ob 12:26

Čüj MHA, te pa bi nan lehko neke zrihta f toti smeri... Haha

Toplice so OK, še posebej za deco, pa VEKO deco...

kokot petek, 11. junij 2010 ob 12:31

TUNČEK je napisal/a:


To de se dogojalo še ziher eno ali pa dve generaciji,ke so Hrvoti nan nevošlivi, da smo pač daleč napre ot jih. Zokone pa mojo itak balkonske, tistih, ke so jih pa že uskladili z EU pa ne upoštevlejo za nos Slovence. Z Nemci Taljoni in drügimi delajo bole kulturno kak z nami.Najmeje dve generaciiji , Hrvoti so nan Slovenija nevošlivi ka si žeilimo mali falaček morja oni pa mojo teko morja ka ne vejo ka bi z jin. Nos pa tu rivlejo v toti mali falat tak kak izrajelci ove kamelojahače doli v Gazi.
tunek veš kak je nemci pa taljoni mojo perje pa te jin tan hrvoti po kolenih hodijo pa se jin v rit rivlejo gda pa mi gremo doj slovenci te pa te ne šmirgla 5%, res je tudi ka jas recimo doli ne bi nič kupa od hrone. Pela bi si sebof zelenjavo, zmržjeno meso domoče, vino pa iz hofera guizza vodo za 10 centof 1,5 liter, doli bi samo kupa kruh pa kakši sladoled pa kafe v oštariji na plaži.
ve mi nije padna kubik segrapovega šodra na glovo ka bi doli kupuva v jihovih trgovinah.

Brodolom
Meni je najbole smešno ka recimo so zaj naši politiki fsi tiho, ovi revček od Jorasa ma doli probleme pa niše od naše diplomacije ne muksne. Ki je zaj pahorovec pa janšovec? Venda že premišlovlejo kon do šli na dopust.

MHA petek, 11. junij 2010 ob 12:39

V totih apartmajih je nonstop puno, težko nejdeš frei, da fsi delafci hodijo to.

TUNČEK petek, 11. junij 2010 ob 12:45

kokot je napisal/a:

Meni je najbole smešno ka recimo so zaj naši politiki fsi tiho, ovi revček od Jorasa ma doli probleme pa niše od naše diplomacije ne muksne. Ki je zaj pahorovec pa janšovec? Venda že premišlovlejo kon do šli na dopust.


Veš ka, Joras je fčosih teko reveš kak če biti. jahajo pa ga itak fsi - levi in ta desni.
Držova pa je zvodnik, ke vse to gleda in če de se tak kilavo držola mo meli mejo na Kamenšaki ali pa pri Malinedli.

kokot petek, 11. junij 2010 ob 12:54

Ja ve to je tak fseeno či so levi ali desni, fsi ga jahajo pomalen najbole ga gor pumpa ovi odvetnik z ringlon v vuhah štrman pa podobnik.
Držova je ne vredna počenega groša

TUNČEK petek, 11. junij 2010 ob 13:41

kokot je napisal/a:
Ja ve to je tak fseeno či so levi ali desni, fsi ga jahajo pomalen najbole ga gor pumpa ovi odvetnik z ringlon v vuhah štrman pa podobnik.
Držova je ne vredna počenega grošaPraf moš, samo škoda je človeka, se so ga že doj vničili, pa meli za cirkos, se je celo kandidera za precednika držove!?

tarotsrbija sobota, 12. junij 2010 ob 11:06

bodite prepričani da je še veliko lepih držav na svetu ki so bolj poceni in prijazni do turistov. tunizija,egipt...

resnično svetujem, ker hrvati ne marajo slovencev, ker so primitivni ljudje,nacionalisti.

optix sobota, 12. junij 2010 ob 12:45

o okusih ni vredno razpravljat Nasmeh
pa tudi generalizirati da nekdo nekoga ne mara Nasmeh posebej ko to zapiše nekdo ki ima vzdevek *srbija, potem je vse jasno Nasmeh

TUNČEK sobota, 12. junij 2010 ob 13:51

optix je napisal/a:
o okusih ni vredno razpravljat Nasmeh
pa tudi generalizirati da nekdo nekoga ne mara Nasmeh posebej ko to zapiše nekdo ki ima vzdevek *srbija, potem je vse jasno Nasmeh


Se popunoma strijan z optix, eno so stereotipi, drügo politika, tretjo pa lidje. ke pa hitro spremenijo svoje poglede in odnose,če se spremenita prvi dve postovki. Jaaa Jaaa

Zvončica ponedeljek, 14. junij 2010 ob 23:00

V vsakšen more biti malo nacionalista...samo je pitaje kak to obvladüvle pa delüvle....nega razlike v prijaznosti pri narodih.....je pa razlika v temperamenti naroda kak takšega......Na, jaz sen si že küpila (prvič v živleji) šuhe za v vodo ka me nede kameje pikalo gda bon vnukico po vodi lovila Haha ....zej si še te moren ene kopalke omisliti...v blagovnici mojo same takše za v trügo bole....ve keri ke se več tote robe odovle?? Pa malo bojše ne nekšega klumpa...

erof nedelja, 27. junij 2010 ob 19:46

Evo cene na Hrvaškem ufffff Hjooj

Hrvaška: Na avtocestnih počivališčih vrtoglavo visoke cene hrane in pijače

Počivanje na lepo urejenih počivališčih ob avtocesti na Hrvaškem, kjer se otroci razgibajo v parku in se osvežite s pijačo in prigrizki, vas lahko drago stane. Na hrvaških počivališčih boste za tri decilitre sveže iztisnjenega soka plačali 27 kun (3,7 evrov), za sendvič pa od 22 do 32 kun (od 3 do 4,4 evrov).
Visoke cene hrane in pijače na hrvaških počivališčih ob avtocesti in bencinskih postajah konkurirajo cenam na letoviščih ob morju.

Hrvaški Večernji list poroča, naj potniki sendviče in pijačo raje kupijo doma in jih dajo v hladilno torbo, saj se cene dveh litrov Coca Cole na bencinskih postajah gibljejo okoli 18 kun (2,5 evra). Za primerjavo, v hrvaških trgovskih centrih ista pijača stane 12 kun (1,7 evra).

Tri decilitre sveže iztisnjenega soka v restavracijah Marche, ki se nahajajo v sklopu bencinske postaje Tifon, stanejo kar 3,7 evrov. Kos sadne pite 2,6 evra, muffin pa 1,5 evra. To je v primerjavi z lanskoletnimi cenami nekaj kun dražje.

Na počivališčih ob avtocesti se cene sendvičev Montana gibajo od tri do 4,4 evrov. Sodeč po cenah ob avtocestah bodo turisti največ plačali, če se odločijo nekaj pojesti ali pa samo prigrizniti.

TUNČEK nedelja, 27. junij 2010 ob 20:13

Glede na to, ke provijo lidje, so cene pr Hrvotih letos dosti višiše kak loni, prjoznost pa preci nižiša. Ne ne ne

kobreti nedelja, 27. junij 2010 ob 20:37

ja,treba je lepo domoči tünkenflajš sebo vzeti, pa domoči kruh, pa kaj za po guti doj spistiti, ta ka ran prideš fajni na morje, ka si te lepo lehko samo na plaži odehneš od vožje pa še v želoci se lepo vleže Haha .Ker s tistega sendviča se nič praf ne naješ, samo želodec si razdražiš

TUNČEK nedelja, 27. junij 2010 ob 21:03

Joj, kak sen ti fošen ! To ja To ja To ja

Zvončica nedelja, 27. junij 2010 ob 22:25

Ja ve pa je že tradicija ka na morje greš z napujenin cekaron domočih dobrot ka se lepo po poti malo k sebi sproviš, pa gda prideš na cilj ozemljiš....jaz strašno redko gda kej küpin na avtocesti....nekak ne zavüplen toti hroni.... VinoZa dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.