Legionar nedelja, 11. julij 2010 ob 12:31

TUNČEK je napisal/a:
zobl je napisal/a:
V šiptariji je vse dovoljeno, samo jin nesmeš preklinjati mame pa sestre, ker te de pisdarija velka.


Na prejšen dopusti na Hrvašken smo skoro gor dobli od enega domačina. Poleg Biograda je ena nudistična FKK plaža, te pa smo z najetin gliseron en den tan usidrali poleg plaže tote pa se seveda kopamo v kopalkah in pride en domačin redno seljaško je zglejal pa poleg je mel nekega hard pesa in začne tip srati kao "dečki skidajte gače", mi pa seveda se iz vode smejemo pa nekaj on dale muvi pa mu en reče "ja ja", te pa tip popizdi pa se začne še bol dreti "šta ja ja? da da, ovo je hrvaška a ne slovenija,skidaj gače ili ču vam ja skinute", te pa se mi dale smejemo tip pa redno popizdovle pa eden od naših gre vun na plažo pa se s totin začne prerivati pa te toti bedok odide, in mi se dale koplemo in pride on nazaj z nekšnin storin razklopotanin avtomatikon ,prime vso našo obleko, mobitele, fotoaparat,, čike pa vse zmeče v morje pa spizdi.

Vujplen ka de letos bojše Tiho


Mislin, ke ste deda malo preveč izzivali, pa je meja praf, da van je cote pa fse drügo zmeta v morje. Še srečo ste meli, ke je ne fsega odnesa. Veš zobl, če se nekan gre je fseeno treba meti malo kulture. Pozdrav

Točno tak.

zobl nedelja, 11. julij 2010 ob 12:38

Ne vem kaj vam zdilovle, ampak nemoreš nekomu v morje fukniti obleke, mobitele pa ostale stvari.
Ni njegova plaža, on je samo mimoidoči bija s peson tan pa je začeja težiti.

He bi jas vos vida tak kak zaj pametuvlete, kda bi ti mobitel za 500 eur končal v morji, pa fotoaparat za 700, te venda tak pametuvale ne bi kak zaj.

MILAN nedelja, 11. julij 2010 ob 12:42

Mislec NEKEJ JE MOGLO BITI NAROBE

Legionar nedelja, 11. julij 2010 ob 12:44

zobl je napisal/a:
Ne vem kaj vam zdilovle, ampak nemoreš nekomu v morje fukniti obleke, mobitele pa ostale stvari.
Ni njegova plaža, on je samo mimoidoči bija s peson tan pa je začeja težiti.

He bi jas vos vida tak kak zaj pametuvlete, kda bi ti mobitel za 500 eur končal v morji, pa fotoaparat za 700, te venda tak pametuvale ne bi kak zaj.


Takših drogih stvari si pač na plažo ne nosiš. Oprosti, samo keri si negi na plažo nese mobitel za 500 eur, pa fotoaparat za 700, tisti je za mene v glovi ne nejbole čisti! Hihihi
Pa ne zagovorjan tistega Hrvota, samo ven ka Slovenci doli na morji znomo biti še kak domišlavi, pa si mislimo ka si lehko vse dovolimo. Či je nudl plaža, se nimaš ke oblečeni kopati pa pika!

zobl nedelja, 11. julij 2010 ob 12:49

Ma to mene ne briga, plažo so si po divje naredi ka je nudl, ni uradno nudl, toti bedok keri pa je sra pa je pač budalo dalmatinsko kerega bi trebalo znarezati ob prvi priliki enkrat pa fukniti jega pa tisti avtomatik modep v morje.

Leginela
Pa večina ludi ma na plažah telefone, mp3 playere, to je tebi kaj čudnega? Razen če si ti old school tip keri nosi tiste retro kopalke iz 70', eno brisačo ne preveč velko pa kakšo kremo za mazaje.

Legionar nedelja, 11. julij 2010 ob 13:02

zobl je napisal/a:


Leginela
Pa večina ludi ma na plažah telefone, mp3 playere, to je tebi kaj čudnega? Razen če si ti old school tip keri nosi tiste retro kopalke iz 70', eno brisačo ne preveč velko pa kakšo kremo za mazaje.Teko pometi mon v glovi ka si nen takših drogih stvari na plažo nosa, pa kakšikoli tip sen. ti lehko tü pišeš ke češ, či to na plažo nosiš, maš veke šanse ka de ti to što fkra, pa nema veze ge si. Sen pa resen eden tistih tipov ki so na plažo nesen kvečjemi penez za kakšo pivo. Ke bon te tan s kameroj pa z mobitelon? Či sen na dopusti te sen na dopusti, ne pa na snemalnen natečaji.

zobl nedelja, 11. julij 2010 ob 13:07

Legionela

različni smo si lidje, zgleda da ti tega ne razumeš in pametuješ Nasmeh
V glavnem naj bo po tvojem Hahaha

Legionar nedelja, 11. julij 2010 ob 13:10

zobl je napisal/a:
Legionela

različni smo si lidje, zgleda da ti tega ne razumeš in pametuješ Nasmeh
V glavnem naj bo po tvojem Hahaha


Jaz vse to razmin. Samo pomembno je ne to, ali jaz razmin ali ne. Son pa veš, ka či boš takše stvari nesa na plažo, ka te lehko pričaküvleš tüdi ka de ti jih što fukna. Na vsaki plaži so namreč tüdi lidje , ki so tan z namenon, ka tü pa tan ke vrednega soboj odnesejo. Tega sen si ne jaz zmisla. In ka se temi izogneš je nejbojše ka jih pistiš duma, ali pa ka vsako minuto poziš na je, ne pa ka jih samo tak pistiš nezavarovone na plaži. Je ne tak?

zobl nedelja, 11. julij 2010 ob 13:15

Ja to fse kej si napisal je 100% praf, lopovi so povsod, pa čokajo ka do nekaj fkrali, samo je fora to ka tan se kopleš pa si 10m od obale in glejaš tipa kak pride pa ti vrže v morje fse...

Legionar nedelja, 11. julij 2010 ob 13:18

Sen nigi ne reka, ka je to prav, ke je tip nareda. A-A Provin samo, ka je glih zavolo takših dogodkov ne dobro takših stvari na plažo nositi. Samo budale pa itak povsodik nejdeš, jaz že vrsto let hodin v Dalmacijo, tan man tüdi sorodnike , pa sen še nigdor ne na takšo budalo naleta. Taka zej zavolo enega butla obsojati vse Dalmatince je ne pravično.

optix nedelja, 11. julij 2010 ob 14:16

Jaz se strinjam z Legionarjem, ne moreš vseh metat v isti koš Nasmeh
Hehe

"Tuđi čovik nikad neće znati što to veže dalmatinske ljude" - idiotizem

Legionar nedelja, 11. julij 2010 ob 19:00

Mislin ka je to, ke Optix zej piše tü gori, ne sprejemljivo. Pa mislin ka je toti forum ne namenjeni temi, ka bi kogarkoli žalili, pa zmerjali z idioti, ne glede na to, za koga gre. Fsigi se nejdejo dobri pa slabi, tak v Dalmaciji kak tüdi v Sloveniji, pa gekoli v sveti. Optix, do zej sen te meja za malo bole pametnega, zapa vidin do kod gre tvoj miselni domet, pa kultura.

optix nedelja, 11. julij 2010 ob 19:18

Legionar, to je mala šala prenešena z enega foruma..., to ni moje osebno mišljenje da ne bo pomote.
tak da mene ne napadaj brezveze

Legionar nedelja, 11. julij 2010 ob 19:24

Ja te pa napiši ka je šala.

optix nedelja, 11. julij 2010 ob 19:26

Pa kaj ni razvidno da je šala ? Mislec

Legionar nedelja, 11. julij 2010 ob 19:29

Dobro, nesporazum. Pomežik

TUNČEK ponedeljek, 12. julij 2010 ob 20:11

Čehi, gda te šli na morje, glete kak te se obnošali, da vas bor gdo pogledne. Primer je na skici. Hahaha Hahaha Hahaha

TUNČEK ponedeljek, 12. julij 2010 ob 20:12

Če pa te šli slučajno v Romunijo pa pasko mete na prometne znoke! Klicaj Klicaj KlicajTOKE ZNOKE MOJO RESEN, JE NE HEC. Objovleno je blo v Deli.

MILAN torek, 13. julij 2010 ob 11:51

Šokiran totemi srmaki je glaš doj opa pa ga pobira zato je znak ka keri pride mimo nej mu pomoga

MHA torek, 13. julij 2010 ob 13:05

Hehe Milan To jaZa dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.