Dejan sobota, 3. julij 2010 ob 19:34

Ke mislite o ten? Ste za? Proti? Van je vseeno?

Foto in video: "Že 26 let čakamo na enakopravnost"

Meni je tak daleč vseeno, kak je keri spolno usmerjeni, ampak se mi zdi malo glupo s ten okoli mohati pa paradirati po mesti pa v bistvi izzivati pa zvati nevolo, ka nücajo hüšo policijsko spremstvo kak na kakši fuzbal tekmi Partizan - Crvena zvezda Hihihi

Pa pravic tüdi nemrejo meti istih, vsej kej se dece tiče jaz tega ne bi odobrija.

TUNČEK sobota, 3. julij 2010 ob 19:55

Jas ob toti parodi ponosa mislin tak : Pedri so bli skozi celo zgodovino, eni tüdi zlo ugledni : Hugo, Da Vinci, pa gnes George Michael, Elton John... in tüdi bojo še napre.
Moti me pa to, zakej iščejo sami probleme s totimi parodami ponosa na kerih se ispostovlajo in hodijo napol nogi. Naj živijo svoje živleje s svojoj kak rečejo "drugačnostjo" pa lidi püstijo pri miri in pametni lidje do tüdi jih püstli pri miri. Ka se pa tiče pravic mislin ,ke nemrejo meti vseh (da bi posvojali otroke, se ženili...).
Prvi šrit bi že napravli s ten, da bi si vujpali rečti, da so pedri ali pa bor homoseksualci, pa se bojijo. Moderno je rečti gej, pa je to ne naša beseda in je dosti lidi ne razmi, za to se skrivlejo za joj. Son poznonv svojen okolji dvo pedra in ne delata nobenih ceremonij pa lepo živita napre in lidje jima nič nečejo pa ju püstijo pri miri.

Sen proti pogromon, ke jih delajo ge po sveti proti homoseksoalcen, tudi proti nasilnemi zdrovlej, zapiraji v rest...
Tüdi svetovna zdrafstvena organizacija (WHO) je leta 1996 črtala homoseksoalnost z liste bolezni. Naj pač bo kak "drugačnost", ki spoštüvle drgačnost ostalih lidi!
Parode ponosa pa sami ukinejo, se do meli sami ot tega največ koristi.

SlovenianDevil sobota, 3. julij 2010 ob 19:59

se čisto strinjan s toboj Dejan...

MHA sobota, 3. julij 2010 ob 20:43

Dočik mene pistijo na miri, mi je fseeno za istospolno usmerjene. Nasmeh S toto parado pa itaki san izivlejo, san teko ka se potli bogi delajo, ka jih narod ne trpi.

TUNČEK sobota, 3. julij 2010 ob 21:03

MHA je napisal/a:
Dočik mene pistijo na miri, mi je fseeno za istospolno usmerjene. Nasmeh S toto parado pa itaki san izivlejo, san teko ka se potli bogi delajo, ka jih narod ne trpi.

In s ten bi radi dosegli določene privilegije.

kokot sobota, 3. julij 2010 ob 21:11

pa ka ma zaj veze či je peder ali lezbika ka zaj mora paradirati pa ne ven kakšne posebne pravice ščejo meti.

dokič me ne nadleguvle je vredi pa me ne briga či mu se dedi vidijo

Zvončica sobota, 3. julij 2010 ob 21:43

Vse sküper je bedarija....nej paradirajo po stanovanji pa hejajo s totim kalimerovskin obnošajon...ke te treba tote parade meti...betežno...te bi mi ke smo hetero mogli glihtak meti parado ne? Vsakšo leto bi si lepo fešto naredli nasred LJ.....Ve so homeki bili stalno med lidmi pa so preživili....zej pa so grotali narovnost nesramno izzivalni pa če se keremi predec proti jin obrne so že v lufti pa ogroženi....nej bi držova rejši skrbela za ženske pa deco ke jih dedi mlotijo den na den....ne pa ka skorok vsi politiki z nareto naklonjeno faco pa pametno držo gučijo kak smo nestrpni pa kak demokracijo teptamo...to je po moje ne demokracija ka bi vsi gučali tak kak oni čejo čüti....se mi itak vidi ka je pri koriti tüdi dosti homekov pa so zato zej tak greben zdignoli....nej se ženijo če bi se radi, nej se ločijo pa si delijo premožeje itd. deco pa nej mojo če jo sami naredijo..... Zloba ke pa so te tü pravice dece ke do dokič ne odrosejo (če?) stigmatizirani kak deca homekov...

TUNČEK sobota, 3. julij 2010 ob 21:53

Zvončica ne 100 pač pa 200 procentof ti don praf. Zadeve so v neken modernen trendi pa so zato dobli greben ! To ja

Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.