MHA sobota, 2. februar 2008 ob 11:34

Eh Hjooj ni nam lahko Pisk

Pa glih zej se nejbole štükamo, ki precedüvlemo. Čüdno ka se Jelinčič nič ne oglasi Mislec

MILAN sobota, 2. februar 2008 ob 11:56

Haha JELINČIČ JE Veselko SAMO DERE TREB AKEJJezik
ZA SEBE TE BREČIZeham Zeham KAK VEKIJok

MHA nedelja, 3. februar 2008 ob 12:52

Na RTVSLO sen šteja, ka de se Rupel drügi teden sreča z hrvaškin zünanjin ministron, pa še to v Münchni na nekši varnostni konferenci, med 08. - 10.02. Tan bi se te nej zmenila.

fargo nedelja, 3. februar 2008 ob 13:16

Na najpopularnejši hrvaški komercialni televiziji novaTV, ob četrtkih predvajajo zelo poularno in gledano oddajo pod imenom "ISTRAGA", za katero bi res lahko rekli, da s kvaliteto in nepristrankost sodi v sam svetovni vrh.
(na žalost novaTV, na naši ktv že leta ne obstaja več iz kdo ve kakšnega razloga ali interesa)

V oddaji dne 17.01.2008, so govorili o zakonu o prepovedi kajenja....... , ki bi ji naj doletel podobno kot nas.
O tem zakonu so se pogovarjali tudi s enim NAŠIM politikom, ki pa za čuda ni govoril Slovensko, govoril je v hrvaškem jeziku v čistem zagorskem narečju.

Veselko


link:
http://istraga.novatv.hr/VIDEO.asp

MHA nedelja, 3. februar 2008 ob 13:37

Heh, zgledne ka mojo Hrvoti "našega" politika nejrejši izmed vseh, ka ga nonstop po televiziji vločijo, čiglih si fčosih klibüvlejo. Haha

Pa tista Esmeralda se je po neke napihovala Zid

optix nedelja, 3. februar 2008 ob 15:26

fargo je napisal/a:
Na najpopularnejši hrvaški komercialni televiziji novaTV, ob četrtkih predvajajo zelo poularno in gledano oddajo pod imenom "ISTRAGA", za katero bi res lahko rekli, da s kvaliteto in nepristrankost sodi v sam svetovni vrh.
(na žalost novaTV, na naši ktv že leta ne obstaja več iz kdo ve kakšnega razloga ali interesa)

V oddaji dne 17.01.2008, so govorili o zakonu o prepovedi kajenja....... , ki bi ji naj doletel podobno kot nas.
O tem zakonu so se pogovarjali tudi s enim NAŠIM politikom, ki pa za čuda ni govoril Slovensko, govoril je v hrvaškem jeziku v čistem zagorskem narečju.

Veselko


link:
http://istraga.novatv.hr/VIDEO.asp


V sloveniji novatv ne more biti v KTV, zaradi avtorskih pravic, imaš pa jo na satelitu.
Ta oddaja Istraga je ista kot na poptv Preverjeno, je pa oddaja s tem plešavim Valdecom res na nivou.
Jelinčič mi deluje skoraj kot zagorec Nasmeh

fargo nedelja, 3. februar 2008 ob 17:23

optix je napisal/a:
Jelinčič mi deluje skoraj kot zagorec Nasmeh

Kaj veš optix mogoče pa bodo zmageca po njegovi politični (oziroma nac....) karieri zaprosili za glavno vlogo v morebitnem nadeljevanju Gruntovčanov. Gor

Glede avtorskih pravic noveTV, katere vsekakor obstajajo pa naslednje:
Zelo zanimivo je da se jih v primeru novaTV držijo le nekateri kabelski operaterji, kolikor mi je znano jo imajo nemoteno v programski shemi nam bljižnih krajev....

Sicer pa tako kot klasični televizijski sprejemniki tudi kabelski sistemi počasi in vztrajno postajajo zgodovina, širijo se PRAVI digitalni sistemi (Siol trio,T-2...:aplavzNasmeh, ki zagotavljajo neoporečno čisti sprejem tona in slike..

erof nedelja, 3. februar 2008 ob 17:32

Ribolova v ERC ne morejo kaznovati

Zaradi napake hrvaškega ministrstva za pravosodje policisti ne morejo kaznovati ribičev, ki lovijo v ERC.

Hrvaška kršiteljev določil zaščitno ekološko-ribolovne cone (ERC) ne more kaznovati, v svoji spletni izdaji piše hrvaški Jutarnji list. Pravosodno ministrstvo namreč ni uskladilo zakona o ERC z zakonom o prekrških, zato policija ne more nikogar oglobiti.

Ribiči lahko lovijo v ERC, ne da bi se bali, da jih bo hrvaška policija oglobila

Uveljavitev ERC v praksi tako sploh ni mogoča, četudi je uveljavitev cone Hrvaški povzročila velikanske probleme z EU, se zgraža Jutarnji list. Krivdo za to pa nosi administracija, ki v štirih letih od razglasitve ERC ni ugotovila, da za to manjkajo ključni pogoji, kot je pravilnik o kaznovanju za kršitve tega zakona.Hrvaška policija namreč lahko ukrepa samo na ozemlju Hrvaške, ki pa se konča na meji teritorialnih voda Hrvaške. ERC se nadaljuje tudi izven teh meja, kar pomeni, da hrvaški policisti vse ribiče, ki lovijo v tem območju, lahko samo opozorijo, ne morejo pa jih kaznovati, niti sprožiti kakega pravnega ukrepa, piše hrvaški dnevnik.Kot še navaja časnik, je to pred nekaj dnevi ugotovila hrvaška vladna medresorska skupina za vprašanje ERC. Tega sicer po pisanju časnika ne bi bilo težko popraviti, vendar pa bi tak korak sedaj lahko povzročil nove politične težave za Hrvaško zaradi ERC, zaradi katere Bruselj že grozi z blokado hrvaških pristopnih pogajanj. Če bi Zagreb zdaj spremenil zakon o prekrških, bi Italija in Slovenija to lahko razumeli kot aroganco Hrvaške v trenutku, ko bi se moralo iskati izhod iz te situacije. Po drugi strani pa bo, če ne bo prišlo do poprave zakona o prekrških, izpadlo, da je Hrvaška odnose s sosedama zaostrila zaradi odločitve, ki je zaradi napak administracije tako ali tako ne more izvajati, še piše Jutarnji list. www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana
Svi smiju loviti u ZERP-u!
Aktiviranje ZERP-a, kojim je Vlada prouzročila Hrvatskoj goleme političke probleme s EU uopæe nije provedivo. Naime, ZERP se ne može primijeniti jer je Vlada zaboravila promijeniti zakon.

MHA nedelja, 3. februar 2008 ob 17:39

Mi v Lotmerki smo nekda meli nova TV, pa hrvaški RTL glih tak.

MILAN nedelja, 3. februar 2008 ob 18:20

To ja
KAK STE VIDLI KA SO NE NAJBOL PAMETNI-HRVATEKI-
morti pa so samo to delali ka bi narod prepričali
ka so najbol sposobni.
Jokec

optix nedelja, 3. februar 2008 ob 19:05

fargo:

Zdaj kateri nam bljižni kraji imajo NOVATV, to pa vedel ne bi. V ponudniku Teleing se verjetno držijo zakona kot pijani plota, in takih kanalov ne predvajajo, lahko pa tudi jo nočejo imeti v Tv shemi iz meni neznanih razlogov.

Ka kabelski sistemi kot taki bodo postali zgodovina, prisotni pa bodo pri tistih, kateri iz tehnicnih razlogov zaradi oddaljenosti od centrale ne bodo mogli sprejemati nemoteno sioltv,t-2 in podobnih IP TV.
je pa res, da je vseeno slika preko digitalne satelitske dvb-s ali digitalne zemeljske dvb-t boljsa kot pri IP TV (sioltv, t-2 tv) pac zaradi kompresije in prenosa preko interneta, kateri vedno ni Ok, ter potem sliko kocka ali pa je tudi ni, dosti krat pa zvok ni sinhroniziran s sliko in zaostaja kako sekundo.

MILAN nedelja, 3. februar 2008 ob 19:14

Pisk
BODE SE PORIHTALO SAMO MALO PAOČAKAT.
Mislec

erof ponedeljek, 4. februar 2008 ob 10:49

Zej majo pa nekše nove finte (krivolov)


'Krivolov lahko kaznujemo'

''Hrvaška policija lahko na podlagi pomorskega zakonika kaznuje krivolov v ERC,'' je zatrdila hrvaška pravosodna ministrica.

Hrvaška pravosodna ministrica Ana Lovrin je v nedeljo zanikala poročanje Jutarnjega lista glede izvajanja določil o zaščitni ekološko-ribolovni coni (ERC) v Jadranu tudi za članice Evropske unije. Zagrebški časnik je namreč poročal, da hrvaška policija zaradi ribolova v ERC ne more kaznovati slovenskih in italijanskih ribičev, ker je potrebno uskladiti zakon o prekrških z zakonodajo glede ERC. Ribiči
Hrvaška policija lahko tako slovenske kot italijanske ribiče kaznuje za krivolov v ERC. Lovrinova pa je izjavila, da hrvaška policija lahko na podlagi pomorskega zakonika kaznuje krivolov v ERC. "Zakonik eksplicitno določa, da imajo pristojni hrvaški organi pravico in dolžnost ukrepati v smislu zaščite in izkoriščanja naravnih bogastev na tem območju. Sam ERC ni ozemlje Hrvaške. Sicer pa ima v skladu s konvencijo o pomorskem pravu, na temelju katere je sprejet tudi kot poseben zakon - pomorski zakonik, Hrvaška suverene pravice glede izkoriščanja in varstva naravnih bogastev na tem območju," je dejala Lovrinova. Dodala je, da pomorski zakonik predvideva tudi prekrške, ki jih je v območju ERC možno storiti.Butl

optix ponedeljek, 4. februar 2008 ob 11:02

toti mediji so zaj že malo dosadni postali s totimi ribami pa ERC.
naj se raje malo ukvarjajo z domačo problematiko podražitev pa vse slabšega standarda, ne pa da farbajo narod s totih 10 rib. Hjooj Butl

MHA ponedeljek, 4. februar 2008 ob 16:55

Ovi tüdi nejč ne vejo, zake mojo toti ERC. Po te lehko kaznijo, te te po nemrejo, zej te po. Huh

MILAN ponedeljek, 4. februar 2008 ob 17:42

Hjooj
JEBI GA
NIJE LAKO NAMA HRVATIMA
pa baš svi nama žele nešto loše
ne stignemo sve papiresrediti
baš nam se fučka
Hihihi Hihihi Hihihi

fargo ponedeljek, 4. februar 2008 ob 22:13

Baje se je na enem bloku v Zagrebu pojavil grafit:

"Sveti Ante ako si u stanju, uzmi Stipu a vrati nam Franju."

Naslednji dan, pa je nekdo dopisal:

"Sveti Ante, da se mene pita, uzmi oba a vrati nam Tita."

Aplavz

Zvončica ponedeljek, 4. februar 2008 ob 22:39

Duhoviti pa so, to pa jin moremo priznati....:lol:

Nela torek, 5. februar 2008 ob 00:47

Nasi so po ribili:


http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/video-s-kamerama-u-lovu-na-slovenskim-kocaricama-u-hrvatskom-moru.html

Kak na konci rece: No glavno da so domov v hiso odnesli hrvasko ribo. Hehe! Hihihi Hjooj

erof torek, 5. februar 2008 ob 10:24

KAD SRBIN HRVATU KAŽE BRATE, KAD SLOVENCI PIČE PLATE, KAD SE CRNOGORCI POSLA HVATE, MAKEDONCI DOBIJU VEČE PLATE I KAD SVE TO BOSANCI SHVATE, BIT ČE OPET SFRJ BRATE.

Od Vardara do Triglava


ZASTAVA SR SLOVENIJE



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.