sobota, 24. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

moderator dobil hčerko [2] - Forum

prlek1825

dejan ovokrot sma se na hitro vidla pa sem nič ne zno o tem zato ti zej čestitam pa želim puno sreče ob brečaji..hehe

BASTJON

Dejan ,še enkrat čestitke v imenu vseh članov KAEMDEJA. :ploskac: :ploskac: :ploskac:

Zvončica

Čestitan....mejte dosti veselja eden z drügin pa vsi vküper...nega lepšega kak gda se ti rodi otrok....od te je vsakši den nekaj posebnega :beba:

Dejan

Ena slika, kak so me v nedelo zalevali :toja:

Dejan

Pa še ena, ka bote sploh vidli, ke sen nareda

Lenny

Ja resen ti je grotalo :respekt:

đoužek

:beba:

... tudi z moje strani čestitke.

Dejan

Hana je bila zej stara 2 mesca pa van napopan eno sliko Zej se že smeji

MHA

Kak se lepo smeje.

MILAN

:toja: PROVA PRLEŠKA PUCA vse lepo vsen

kobreti

naj je zdrava vesela in srečna ob vaju

Ivek

Celi atek, gi se smeji na mamiko! Srečno!

simon.prleski

:fasenk: :beba: dejan čestitke ob rojstvu otroka ti želi vaš pre drogi prlek simon

simon.prleski

lp pozdrav

MILAN

:ploskac: lepa čestitka :ploskac:

Dejan

Tu si lehko poglednete nekej slik iz najine poroke http://koleznik.net/poroke/petra-dejan/

Hana je seveda poleg neveste nejlepša bila

stajerc13

čestitke in srečno na novi življenski poti,,
vama želi Miro in Vanda

zelo lepe slike še lepši tisti slikah,,

MILAN

:ploskac: ve naj naj :ploskac:

TUNČEK

Dejan je napisal/a:

Tu si lehko poglednete nekej slik iz najine poroke http://koleznik.net/poroke/petra-dejan/

Hana je seveda poleg neveste nejlepša bila

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dejan, doživa si najlepši dogodek v živleji, fse je tak lepo in naj bo lepo tüdi vnapre v živleji, neglede na fsokodnevne probleme, ke jih prinoša novi den. Sküpno se jih leži prenoša ali pa jih človik enostavno spregledne, če so ne glih veki.

Ka se pa tiče kera je lepša - mati ali hčer je pa najbojše, da rečeš obe !

Edino bi van fsen tren še zaželeja, da naj troja tota zveza dugo in bo plodna, srečna in puna fsokodnevnih malih dogotkof, ke se zdrüžüvlejo v srečo in delajo družinsko živleje lepo in prijetno !

MHA

Čestitke tüdi z moje strani :rozica:

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.