MHA petek, 3. december 2010 ob 17:56

Slovenija je očitno fest zanimiva za Američone, tak smo tüdi objavljeni v tretji depeši.

Ameriškim diplomatom naročili vohunjenje za slovenskimi voditelji -> klik

Legionar petek, 3. december 2010 ob 18:26

To se v diplomaciji godi že skoz, taka je nišče ne glih tople vode odkrija... Pomežik

Dejan petek, 3. december 2010 ob 18:51

Dogaja se že, pa še dosti hüše stvari. Samo dokič tega nešče ne objovi pa ka vsi vidijo dokaze, tak dugo nišče dosti tega "ne ve" Nasmeh

MHA petek, 3. december 2010 ob 18:52

Godi že, san ne tak, ka bi celi svet zveda.

Ivek petek, 3. december 2010 ob 21:36

Nič novega. Tüdi naši novinari mojo po svojo čunto. Bole škodijo nan kak Ameron. Gda do Ameri meli zadosti bodo to lepo zapremzali. Ja, morti dosti lidi ne ve, kak se tote stvari dogojajo. Pa zaj , ki so zvedli nede nič drgačik. Politika no diplomacija ta svoje delali naprej, samo malo bole pasko bodo meli. To pomeni še meje bomo zvedli. Na kunci je tüdi to ka je prišlo vün politika, samo malo de trebalo počakati, ka mo pogrüntali kera. Bomo pa, či glih de do te cug že otpela.
Oprostite, ka sen proba malo bole hecno povedati joko resne stvari, ki si jih ne treba preveč on jemati.

Zvončica petek, 3. december 2010 ob 22:09

Kapo doj pred lidmi ke so meli teko poguma ka so razkrinkali bando vsevprek...prav je tak ka so naši politiki ke se mojo za "nekaj" dobili oring brco med noge...mogoče de jih spistila iz Olimpa na zemljo k navodnin smrtnikon....Pa kak so takoj glovnemi akteri razkrinkovaja na grbo nekšo posilstvo spravili...to ti je te demokracija od amerikancov opevana??? Nej si jo vteknejo nekan....liden pa ke so se tak izpostavili s totin objavlajon pa resen želin ka jih nigdor nebi dobili.... Ploskač

TUNČEK sobota, 4. december 2010 ob 08:23

Ja mislin, ke smo zaj zvedli kak se dela v zakulisji diplomacije. Postopki so itak že znoni. Je nega držove, ke bi delala tisto , ke provi. Fsoka držova dela eno, guči pa drügo. V sami diplomaciji pa je jezik drgočišen, samo zaj je to prišlo pač vün. Vdarli so pa takoj po človeki, ke je to da vün in ga zaj iščejo kak spolnega prekrškara.
Diplomacija je skoz bila štacün že ot Jalte napre, ge so delili Evropo na cigaretl škotlici.
Zato se meni toti dokumenti ne zdijo nič novega, razen, ka raskrivlejo Ameriko kak je dvolična in potcenjüvle fsevprek pa naj si bodo zavezniki ali sovrožniki.

MHA torek, 7. december 2010 ob 14:16

Ustanovitela Wikileaksa pa so ga areterali.

MILAN torek, 7. december 2010 ob 17:12

Mislec bojše ka so ga aretirali kak pa ka bi ga poglednoli prek cevi.

Dejan torek, 7. december 2010 ob 18:26

Zej je on naenkrat sovražnik št. 1 pa kriv za vse zaradi izdajanja podatkov. Ovi, ki so pa to v resnici izvajali pa je vse ok.

SlovenianDevil torek, 7. december 2010 ob 18:36

To ka se je določene stvari vun povedalo je dobro, to ka se enin držovan škodi z objavami totih dokumentov, to je slabo, to ka pa do vun seznam strateških tarč za teroriste, to pa je samo za obesiti. Moglo bi se bolj paziti kej se vun dovle, ker zavolo tega se samo ogroža živleja lidi, ki neso nič krivi

Dejan torek, 7. december 2010 ob 18:41

Toti seznam so si amerigosi fküp naredli, ge bi verjetno dobro bilo tan kej v lüft spistiti, ka bi oni lehko opet poostrili svoj "boj proti terorizmi" Hjooj

SlovenianDevil torek, 7. december 2010 ob 18:48

Mogoče.......mogoče pa tudi ne, ker majo tak zadosti veko podporo glede tega....

Legionar torek, 7. december 2010 ob 20:16

Dobro jin je na žül stopa. Hihihi Samo s ten nedo naredli nič, un je ne edini človik ki dela na toten projekti, taka bi reka ka so malo prekesni, zej ga nedo več utišali. Hehe

MHA torek, 7. december 2010 ob 20:23

Ze je tak kesno, ve je izjava, tüdi či ga bujejo, do še dokumenti dale hodili v javnost.

TUNČEK torek, 7. december 2010 ob 20:44

Človeka do pač striblali. Fse mogoče grehe do mo obesili. Krif je pa niti ne dosta, se je dokomente doba ot enega vojoka. tistega reveža pa do še bole predelali. Ponavodi so to "samomori" Žalosten Resen pa je, ke je otkrija drügi obros Amerikoncof, za kerega se je itak skos znalo. De pa sigurno tüdi dosta mednorodne politične škode. Najbrš nebi smeja fsega objaviti, zato ke so vmes tüdi tajni dokomenti.
Glede na jegove izjove, pa mo tote file že neše drügi, se je zagroza, če do grdo žjin delali, da de se objavlo zlo kompromiterane dokomente.

Hjooj

MHA petek, 10. december 2010 ob 22:10

Gnes so Sanadera areterali, pa gnes je blo objavleno v depeši ka so se že na aretacijo Sanadera priprovlali že pret enin leton.

optix petek, 10. december 2010 ob 23:37

MHA je napisal/a:
Gnes so Sanadera areterali, pa gnes je blo objavleno v depeši ka so se že na aretacijo Sanadera priprovlali že pret enin leton.

Ma to de še veka parodija s tega vsega.
Posebej, ker so priče kere so ga obremenile v svojih izkazih rekle ka so denar iz državnih podjetij nosili v torbah Nasmeh in ka so s totimi penezi podkupovali Bruseljske birokrate pa lobiste v Evropski uniji.
Tocno tote bedarije je Jelinčič razlagal pred leto pa pol pa so se vsi s tega smejali Nasmeh

Je pa res finta, ka nekoga kao spremljaš leto dni ka bi ga aretiral, te pa mu še daš par ur fraj ka lahko odpela papire v avstrijo, potli pa tajne službe drek mešajo pa vun spravlajo ka je odiša v London, ka je na Bledu bil pa ne vem koje fore še.
Najbolj bosa pa je bila danes finta ko so naši pa hrvaški interventni policaji čakali na mejnem prehodi bregani , ovi pa se je voza po avstriji , to vidiš ka je vse že skupaj smešno Hjooj

Ivek sobota, 11. december 2010 ob 06:50

Nücali bi enega Wikileaksa f Sleveniji. Morti bi eden bija celo premalo. Lehko pa se gremo vajdlat, ka bi se mu zgodilo dosti več stvari, kak se je totemu. Tüdi totega so že dali v samico, ka mu lehko po zakoni prepovejo komuniciranje s sveton, zavolo tega ka bi ga varvali. To je kakti demokracija.

MILAN sobota, 11. december 2010 ob 07:24

Tiho samo potihen ka keri kej ne čüje



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.