MHA sobota, 4. november 2006 ob 18:29

http://www.policija.si/si/kriminal/najdeni_predmeti/drazbe/pdf/MS-drazba3.pdf


Či keri kakši pecikl nüca ali pa mobitel

Zvončica sobota, 4. november 2006 ob 21:47

Krasno ka si to najša.Meni so picikl iz kolesarnice vkrali (že drügega)pa sen rekla ka si ga več nen küpila-edino na takši dražbi de šlo.Samo je cajt blesav tak ka zaj nen mogla iti po "novega".Kul

MHA sobota, 4. november 2006 ob 23:17

A direkt z kolesarnice so ti ga maznoli Mislec

Meni je eden 1x z dvora pecikl fkra (pa to v 3 min ke sen san vrečko gor odnesa), san je ne daleč priša, da so ga pr imgradi policeji stavili ka je mal "šejtravo" po cesti voza.

Idi glejat na dražbo, mogoče boš svoji dvo pecikla zaglednola tan Pisk

Dejan petek, 10. november 2006 ob 11:53

Toti so nejbojši:
šampomSchauma , deodorant Nivea, detergent Pril, milo Palmolive, gel Delynan, prašek 500 g, serviete Paloma, papirni robčki, copati hišni št. 43-44, športne superge, svete v
obliki jajčk, sveča na krožniku, sveča Rose, sveča Bay breze, košarica, figurica lončena- zajček, vezalke, rokavice zimske črne, kapa črna, vrečke PVC

Haha

kobreti petek, 10. november 2006 ob 22:00

Pomežik Se Bentlya nemrejo na seznam djoti če jin ga durh vfkrodnejo iz garaže, pa to ne obične, nego joku čuvane Haa Jezik Klicaj

MHA petek, 10. november 2006 ob 22:42

Dejan je napisal/a:
Toti so nejbojši:
šampomSchauma , deodorant Nivea, detergent Pril, milo Palmolive, gel Delynan, prašek 500 g, serviete Paloma, papirni robčki, copati hišni št. 43-44, športne superge, svete v
obliki jajčk, sveča na krožniku, sveča Rose, sveča Bay breze, košarica, figurica lončena- zajček, vezalke, rokavice zimske črne, kapa črna, vrečke PVC

Haha



Toti predmeti so res taprovi Haha Keri bok je to sploh fkra, ka te zej morejo to odovati Aplavz

Me zanima či so odali Hm

Zvončica sobota, 11. november 2006 ob 00:46

Ja toti dodatki pa so zato polek ka je to osnovna oprema ke jo moreš meti polek če se voziš z biciklon...ka se malo popucaš pa sfrišaš če preveč zašvicašKul Haha Jezik

MHA sreda, 24. september 2008 ob 10:16

V petek 03.10.2008 ob 14.00 uri bo na dvorišču PP Murska Sobota v Murski Soboti, Arhitekta Novaka 11, potekala javna dražba najdenih stvari PU Murska Sobota.

vir: PU Murska Sobota

MHA sreda, 24. september 2008 ob 10:37

Nejša sen seznam, ke do odovali na dražbi ->klik

Mojo en zanimif predmet, zavito darilo Hihihi

Zvončica četrtek, 25. september 2008 ob 23:13

Misliš ka ga še neso ofnali ali pa bor presvetili? Ka pa če je notri kakši TNTPomežik

MHA petek, 26. september 2008 ob 16:03

So ga vendar policeji zamotali. Pisk

MHA torek, 4. november 2008 ob 11:05

V čigave roke bo odplula Sadamova lepotica?

Nica - MMC RTV SLO/Reuters

Iraške oblasti bodo prodale luksuzno ladjo Sadama Huseina Ocean Breeze, ki se lahko pohvali celo s skrivnim prehodom in sistemom za izstrelitev raket.

Razkošna ladja, dolga 81 metrov, je le ena izmed pregrešno dragih stvari, ki jih je v lasti imel nekdanji iraški diktator. Poleg običajnega izobilja, v katerega spadajo bazeni, lepotilni saloni, z zlatom obložene kopalnice in majhno gledališče, Ocean Breeze premore tudi prostor za pristajanje helikopterjev.

Irak upa, da bo za jahto našel kupca v prihodnjih tednih, zanjo pa želi iztržiti okoli 30 milijonov ameriških dolarjev. Vodenje posla so zaupali finančnemu in zunanjemu ministrstvu.

Ko se je nekdanja Huseinova ladja zasidrala v pristanišču v Nici, so jo francoske oblasti 31. januarja zasegle, nato pa se je na sodišču začel postopek za določitev lastništva. Sodniki so razsodili, da je njen lastnik še vedno Irak, ki jo zdaj želi prodati.

Živel v izobilju
Husein, ki so ga po desetletjih oblasti ameriške sile vrgle s prestola, je bil, kot mnogi drugi diktatorji, znan po razsipnem in zelo potratnem življenju, čeprav je njegovo ljudstvo zaradi gospodarskih sankcij živelo v bedi. Dal si je zgraditi ogromne palače, ki so bile opremljene v marmorju, zlatu in dragem pohištvu, sprehajal pa se je po lično urejenih vrtovih.

Po ameriškem vdoru v državo leta 2003 so ameriške sile presodile, da si je Husein in njegova družina nepošteno nakopičila okoli 40 miljard dolarjev. Ameriške bombe in izstrelki so sicer med ofenzivo uničili drugo razkošno Sadamovo jahto, Al Mansur.

Časi gredo naprej ...
Čeprav je ob zgraditvi leta 1981 Ocean Breeze veljala za pravo lepotico, pa se danes lahko skrije pred jahtami novodobnih bogatašev, kot je na primer 115-metrska in 300 milijonov dolarjev vredna jahta Romana Abramoviča.

MHA petek, 8. oktober 2010 ob 23:03

Policijska uprava Murska Sobota na podlagi 12. člena Pravilnika o postopkih z najdenimi stvarmi (Uradni list RS št. 75/2003 z dne 1. 8. 2003) razglaša 7. javno dražbo najdenih stvari,ki bo v četrtek, 14. oktobra 2010, ob 11. uri na dvorišču nove Policijske postaje Murska Sobota (Arhitekta Novaka ul. 11 v Murski Soboti).


Ogled stvari bo na tem naslovu možen na dan javne dražbe od 10.30 naprej.


Seznam stvari kere do odovali -> klik

Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.