miya sobota, 21. maj 2011 ob 12:05

Povejte malo, kaj kuhate v teh toplih dneh in kakšen Prleški dober recept je tudi dobrodošel Nasmeh

Ps. da, vidim če dečki obvladajo To ja

TUNČEK sobota, 21. maj 2011 ob 13:05

Kühamo, seveda kühamo. Največkrot žena, fčosik jas. Pikniki so v domeni mene, pecivo turte ipd tüdi.
Zej toti tjeden sva bilo na mesi in šelotah, drügi tjeden va jela pa samo testenine in reis, zato ke greva 28. majnika letat v Firenze 100 km tek in je to planirana hrona dvo tjedna pret laufanjem. Vuuhuu Pomežik

miya sobota, 21. maj 2011 ob 14:12

Obožujem moške, ki kuhajo kdaj, posebno še tiste, ki vejo pečti pecivo To ja To ja

100km teka? Tole pa mora biti naporno, jaz še jih 5 komaj prelaufam Vuuhuu

TUNČEK sobota, 21. maj 2011 ob 14:34

Letat 100 km v Firence gren petnajstič. Polek dobrega treninga moreš meti tüdi zlo močno psiho. Jas provin fsokega pol, potli pa gre, sicer gre tüdi žena - dvanajstič. Za progo ponücava tan ot 11 vür pa pol do 13 vür, pač odvisno ot stopnje treninga tisto leto in ot vročine, ke je ponavodi v Firencah čes 30 stopin v senci.

Povezova do totega teka :
100 km Passatore

Miya prečitaj si moj blog o toten teki - je f slovenščini !



Pepek z brega sobota, 21. maj 2011 ob 15:56

miya je napisal/a:
Obožujem moške, ki kuhajo kdaj, posebno še tiste, ki vejo pečti pecivo To ja To ja


Vuuhuu Vuuhuu
Si že gdo jela krofe, kere je sprožila moška roka? Kul

Ivek sobota, 21. maj 2011 ob 17:30

Recepti:
1. Rženi krüh + zobl + česnek
2. Rženi krüh + zobl + tünkaflajš
3. Rženi krüh + zobl + tünkaflajš + pocani murki
K fsemi paše rdečka

PS. Kühati ne treba. Dober tek! Lačen

Progress sobota, 21. maj 2011 ob 18:00

Najbojše je tote Ivekov recept. Hitro, pa še kühate neje treba.

TUNČEK sobota, 21. maj 2011 ob 18:37

Ivek je napisal/a:
Recepti:
1. Rženi krüh + zobl + česnek
2. Rženi krüh + zobl + tünkaflajš
3. Rženi krüh + zobl + tünkaflajš + pocani murki
K fsemi paše rdečka

PS. Kühati ne treba. Dober tek! Lačen


Ivek, ti tak pišeš, kak da bi bija naš Zobl s portola. Hehe

TUNČEK sobota, 21. maj 2011 ob 18:38

Progress je napisal/a:
Najbojše je tote Ivekov recept. Hitro, pa še kühate neje treba.

Neke vrste Prleški Fast Food, čeglih je Ivek zej Primorec, zgleja da pridno može toti prleški fast fud. To ja

miya sobota, 21. maj 2011 ob 18:40

Tunček, kje najdem tvoj blog?

Pepek, domačih krofov, še nisem jela od moških rok, me povabiš na krofe za pusta? Nasmeh

Ja Progress, Ivek ma dobre recepte, samo luk je pozabil zraven dati Hihihi Hihihi

Samo čez Prleško tunko ga ni, pa domoči rženi kruh, njami, mi delate lušte Jaaa

Pri nas pravijo kruh, zobl pa luk in je južna tu Nasmeh

miya sobota, 21. maj 2011 ob 18:43

TUNČEK je napisal/a:
Ivek je napisal/a:
Recepti:
1. Rženi krüh + zobl + česnek
2. Rženi krüh + zobl + tünkaflajš
3. Rženi krüh + zobl + tünkaflajš + pocani murki
K fsemi paše rdečka

PS. Kühati ne treba. Dober tek! Lačen


Ivek, ti tak pišeš, kak da bi bija naš Zobl s portola. Hehe
Ma konkurenco v tunki Hehe

MHA sobota, 21. maj 2011 ob 18:55

Ja Pepekovi krofi so pa lepi, negi je celo slika. Fašenk

TUNČEK sobota, 21. maj 2011 ob 19:00

miya je napisal/a:
Tunček, kje najdem tvoj blog?



Nasmeh


Miya : Blog najdeš v mojen profili (Tunček) blog :
Passatore - spomin, vzdržljivost in zanos (predzodji) Pomežik

TUNČEK sobota, 21. maj 2011 ob 19:02

MHA je napisal/a:
Ja Pepekovi krofi so pa lepi, negi je celo slika. Fašenk

MHA, pa dobri najbrš tüdi si pozoba napisati. Kul

Pepek z brega sobota, 21. maj 2011 ob 19:35

miya je napisal/a:
Pepek, domačih krofov, še nisem jela od moških rok, me povabiš na krofe za pusta? Nasmeh


Nasmeh Nasmeh Nasmeh
Ge pa piše, ka se krofi lehko jejo samo na fašenk.....
Ti se samo zglosi... krez dve vüri so krofi na mizi... Kul

Pepek z brega sobota, 21. maj 2011 ob 19:37

MHA je napisal/a:
Ja Pepekovi krofi so pa lepi, negi je celo slika. Fašenk

Ploskač Ploskač
Kak pa še so le dobri..... Haha Haha

miya sobota, 21. maj 2011 ob 19:38

Tunček, kapo dol res, sem prebrala, samo zdaj me resno zanima, če se ti kot pravi Prlek, ustaviš pri stojnici z šilčki? Saj tega ne smeš ven spustiti Nasmeh
Vidim, da imaš zanimive teme na blogu, bom brala vsak dan malo med kuhanjem Jaaa

Pepek se je očitno malo prestrašil, ker hvalite njegove dobre krofe in sedaj se boji, da bi bilo preveč interesentov za pokušino Pomežik
Lahko pa nam zaupa recept in bomo doma pekli To ja To ja

miya sobota, 21. maj 2011 ob 19:42

UPS, Pepek negi istočasno sva pisala, zdaj pa vidim, da sem povabljena Nasmeh

No okoli fašenka najbolj pašejo, saj pravim, če ni prevelika skrivnost bi recept, ker moji nekak nemajo vencov Mislec

MHA sobota, 21. maj 2011 ob 20:01

Pepek z brega je napisal/a:

Ploskač Ploskač
Kak pa še so le dobri..... Haha Haha




Vrvlen ka so, sej tüdi drügi provijo ka so, upan ka mo jih lehko kdej tüdi kuša. Lačen

Dejan sobota, 21. maj 2011 ob 20:08

Kühamo ja. Fse ke je f toten albumi sen jas nareda Hihihi :



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.