erof četrtek, 13. marec 2008 ob 20:06

Big Brother

Na KANAL A in na bigbrother.24ur.com 14. marca ob 20:00 prihaja najbolj kontroverzen resničnostni šov vseh časov – Big Brother!



V petek se bo z vselitvijo stanovalcev in veliko BB zabavo začela druga sezona največjega resničnostnega šova Big Brother.

Nina vabi na BB zabavo!


Voditeljica Nina Osenar se bo letos predstavila v povsem novi podobi.

V petek se torej začenja zares. S predstavitvijo in vselitvijo izbranih stanovalcev v hišo Big Brother se začenja druga sezona največjega in najbolj kontroverznega resničnostnega šova. Uvodna televizijska oddaja bo v petek, 14. marca, ob 20. uri na Kanalu A. Gledalci in največji navdušenci nad BB dogajanjem pa bodo spoznali 13 novih stanovalcev, ki se bodo vselili v hišo.

Prva oddaja Big Brother bo potekala v živo iz studia Kanala A v petek ob 20. uri, že od 18. ure naprej pa bo pred slavnim „domovanjem“ BB izbrancev potekala zabava, kjer bodo lahko obiskovalci v živo in na velikem zaslonu spremljali in spoznali vseh 13 glavnih BB akterjev.

Veliki žur, na katerega so vabljeni vsi "feni" Big Brotherja, bo potekal v petek, od 18. ure dalje, in sicer pred stavbo POP TV oz. domovanjem na novo izbranih trinajstih akterjev najbolj priljubljenega resničnostnega šova.

„Veliki brat“ je ob tej priložnosti poskrbel tudi za veliko BB zabavo, brezplačno pijačo, dobro glasbo in seveda veselo BB druženje, ki bo nedvomno prispevalo svoj delež k veličastnemu začetku resničnostnega šova Big Brother 2008.

Big Brother bo letos trajal 92 dni, stanovalci pa se bodo potegovali za zelo privlačno glavno nagrado v višini 92 tisoč evrov.

Letošnji Big Brother bo vnovič „moderirala“ atraktivna voditeljica Nina Osenar, ki je že lani s svojo nadarjenostjo, značilno energijo in zunanjo podobo navdušila slovensko medijsko javnost in številne „resničnostne“ navdušence.

Nina Osenar bo z najnovejšim zunanjim "retro" slogom nedvomno navdušila BB gledalce.
-------------------------------------------------------------------------
V hiši je Big Brother letos še posebej zaostril življenjske pogoje. Prva nadloga, s katero so je srečalo šest žensk in sedem moških, je bil močan vonj po smeteh, skromno opremljena hiša, skupna ležišča, wc pod milim nebom .... Toda to je le začetek 'novega' in drugačnega življenja, pod točno določenimi pogoji velikega BB.

Vsi stanovalci že v hiši BB- 13 novih stanovalcev-kdo so

Zvončica petek, 14. marec 2008 ob 00:12

Vse tote oddaje so zaKozlam

Nela petek, 14. marec 2008 ob 00:17

Ja sej so res, samo jih lidje vseeno glejajo. Jaz sem tudi porkrot Bar glejala, samo totega BB pa ne, ka se mi zdelo ena veka bedarija. Heoa

Dejan petek, 14. marec 2008 ob 00:47

To de se pomalen prežvekalo pa nede več nikomi zanimivo. Lidje do po nekej novega šteli. Te pa do si naši zmislili kej takšega, kak mo zej še fsakši drügi v ameriki, ka je jegovo živleje 24 vür pod kamerami. Tan mo že fsakši, ki je malo bole znoni svoj Reality show Kozlam

MHA petek, 14. marec 2008 ob 12:00

Jas ne ven ki so dobili 92 000€ za prvo nagrado. Pa že po de tota Osenarca mela prek, tota ki tak cvili Hjooj Buum Pa tisti jeni smeh adijo no Buum

Zvončica nedelja, 16. marec 2008 ob 01:34

Za blesavo oddajo more biti temi rovna tüdi voditelca (za moje pojme nima vseh potočov na mesti- bor ka sen jo pri Zrneci glejala). Keš pa venda amiji dojo da so solastniki POPa pa A-ja (ke je tüdi dobro znati zavolo ustrezne embalaže novic med poročili).

prlek1825 nedelja, 16. marec 2008 ob 22:16

to de še tudi zanimivo zej! edino ke je poe letnem cejti malo kesno! moglo bi biti pret ne zej ki se je že začelo delo vuni, te pa si večer zmontrani pa ti je ne več za gledati! to bi moglo biti bol pozini ke bi mejo cejt gledat! pa na 24ur če nebi trebo pločati vpogleda bi tudi super blo, ne pa pločaš naročnino interneta te pa še dodatno vpogled!

Pepek z brega nedelja, 16. marec 2008 ob 23:53

Ne znon keri je bole düjeni. Tisti keri toto norijo gleja, ali tisti, keri se pisti posodik snemati????Niman pojma Niman pojma

optix ponedeljek, 17. marec 2008 ob 00:21

Pepek z brega je napisal/a:
Ne znon keri je bole düjeni. Tisti keri toto norijo gleja, ali tisti, keri se pisti posodik snemati????Niman pojma Niman pojma

podpisali so pogodbo da se pustijo povsod snemati.
za to prebivanje v hisi dobijo denar.
tedensko placilo. na koncu zastojn jejo in pijejo, pa se dobijo za vsak teden v tej hisi na koncu oddaje denar.
zmagovalec pa se dobi glavno naggrado.


osebno, big brother se mi zdi imbecilna oddaja in je res ne morem gledati Žalosten

Kul

MHA ponedeljek, 17. marec 2008 ob 13:04

Eh brezveze Kozlam

Mi je rekla ena, ka še je pre nekši brezdomec v hiši Mislec Bor enkrat de "normalno" živja.

Nela torek, 18. marec 2008 ob 00:03

Izjemen začetek šova Big Brother

Petkova predstavitvena oddaja Big Brother je bila najbolj gledana oddaja v starostni skupini od 18 do 49 let.
Big Brother je s petkovo predstavitveno oddajo (14.3), ki je potekala v živo s treh različnih lokacij (studia Kanala A, pred stavbo Kanala A in v hiši Big Brother), dosegel izjemen odziv.
Big Brother je dosegel kar 10,8% gledanost oziroma oddajo je v povprečju spremljalo kar 40% vseh gledalcev, starih od 18-49 let, takrat zbranih pred malimi zasloni.


Predstavitvena oddaja je bila gledana bolje kot prva oddaja prve sezone Big Brother (10,5% rating in 34% delež), kar kaže, da je zanimanje za šov Big Brother z novo sezone še večje! (Vir: AGB Nielsen Media Research: 17. marec 2007 - 14. marec 2008)

Še večjo gledanost pa je dosegel Big Brother v nedeljo, ko je voditeljica Nina Osenar v družbi Braneta Kastelica komentirala prve nominacije v hiši Big Brother. Oddaja je namreč med mladim, aktivnim občinstvom (18-49) dosegla rekordni 13% rating in 39% delež.

Izjemen odziv pa že beleži tudi prodaja dostopov za spremljanje šova na spletni strani bigbrother.24ur.com. Samo do danes je bilo za 24-urni vpogled v dogajanje na strani Big Brother prodanih že kar več kot 11.000 dostopov! Bigbrother.24ur.com pa je v soboto zabeležil rekordnih 1.643.000 prikazov strani.


Slabo No evo rekordna gledanost BB. Haaaaa

MHA sreda, 19. marec 2008 ob 18:09

Salome: Hrvaški sem odprla oči

Ljubljana/Zagreb - MMC RTV SLO

Transseksulka Salome, ki je sodelovala v hrvaški zvezdniški različici Big Brotherja, nam je pojasnila, da ni prav nič nesrečna, ker je izpadla.

"Le zakaj bi bila nesrečna? Odkar sem prišla ven, me ljudje ustavljajo na ulici, poljubljajo, mi čestitajo, hrvaški mediji me podpirajo, na forumih so me razglasili za zmagovalko. To je vredno več od vsakega denarja - tega se ne da kupiti," je za MMC povedala pevka.

Pojasnila nam je, da je vesela, ker je Hrvaški odprla oči: "Če je le deset ljudi spremenilo svoje poglede, sem naredila dovolj. To je tisto, kar sem hotela." Razložila je, da jo odziv neznancev, tako starih kot mladih, veseli in da verjame, da je že zaradi tega vredno sodelovati v Celebrity Big Brotherju.

Sicer pa nam je Salome zaupala, da v resnici ni prav verjela, da bi lahko zmagala, a obenem ni pričakovala, da bo že prvi teden izpadla: "Očitno so tisti, ki so navijali zame, tako zelo verjeli v mojo zmago, da niso glasovali, tisti konzervativni pa so pograbili telefone in zato sem izpadla."

Nominirana, ker je bila resna konkurenca
"Sotekmovalci so kasneje povedali, da so me nominirali zato, ker sem bila najresnejša kandidatka za zmago, v meni so videli močno konkurenco," pravi Salome in dodaja, da so organizatorji že v osnovi zagrešili hudo napako, ko so v resničnostno oddajo povabili tri ljudi, ki so se že prej dobro poznali, oziroma so dobri prijatelji. "Jasno je, da ne bodo nominirali prijatelja. Organizatorji bi morali res povabiti ljudi, ki se med sabo ne poznajo, potem bi bilo najbrž drugače."

"Mislim, da je vse skupaj malo zrežirano. No, če bo na koncu zmagala Danijela ali Marina, potem ni zrežirano, sicer pa je," je prepričana Salome.

Sicer pa pravi, da je bilo življenje v Big Brotherjevi hiši precej dolgočasano. "Cel dan si zaprt, notri je zelo svetlo kot v kakšni bolnišnici, ničesar ne delaš, zato se čas v hiši res vleče. Notri sem bila en teden, pa se mi je zdelo, kot da sem tam dva meseca." Pravi, da se je trudila, da bi se z vsemi razumela in šele zdaj, ko je prišla ven, je izvedela, kako zelo so jo ves čas za hrbtom opravljali.



Hjooj Buum

MHA četrtek, 20. marec 2008 ob 12:38

Hrvaški "zvezdniški šov" ukinjen

Zagreb - MMC RTV SLO

Hrvaška komercialna televizija se je odločila predčasno ukiniti zvezdniško različico šova Big Brother, v katerem je sodelovala tudi Salome.

Na hrvaški televiziji RTL za uradni razlog ukinitve zvezdniške različice BB-ja navajajo to, da so se stanovalcev v hiši usmilili, saj je njihovo življenje postalo preveč monotono.

No, drugi hrvaški mediji pa poročajo, da je gledanost šova tako slaba, da se televiziji šova preprosto ne splača več predvajati. Menda je gledanost oddaje, ki je bila na sporedu v ponedeljek, za polovico manjša od gledanosti neke komedije, ki so jo predvajali po oddaji.

Na RTL-u priznavajo, da resničnostni šov ni dosegel njihovih pričakovanj, pri tem pa dodajajo, da se je v zadnjih dneh v hiši ustvarila napetost in življenje stanovalcev se je spremenilo v celodnevno prepiranje in dolgočasenje.

Zato so se odgovorni odločili, da vse preostale stanovalce (o tem, da je v petek izpadla Salome, smo že pisali) izpustijo iz hiše, da bodo za velikonočne praznike lahko doma. Na vprašanji, kdo bo pospravil glavno nagrado, 100.000 kun, in kdaj bodo stanovalci izvedeli, da gredo domov, pa še ni odgovorov.



Edino pravilno!

optix četrtek, 20. marec 2008 ob 14:06

Celebrity Kmetija (Farma) je baje bolj gledana od celebrity big brothera... http://farma.dnevnik.hr/farm_front.php

Kozlam


Vceraj sem slucajno za par minut slovenski big brother, za posrat oddaja. Prejsnje leto ga sploh nisem gledal, zdaj sem pa slucajno naletel pa sem rekel ajd da vidim kaj je to za oddaje,te pa je neksna tam se jokala pa stokala pred kamerami., v glavnem ... Kozlam Kozlam Kozlam Kozlam

Nela četrtek, 20. marec 2008 ob 15:29

Sexali se neso? Tiho Ali se prehitro? Bla bla

Zvončica ponedeljek, 31. marec 2008 ob 23:49

Meni se vidi ka to resen samo pubertetniki pa penzionisti glejajo.....so z vsen oboji na tekočen....bljak

Nela sreda, 2. april 2008 ob 00:09

Slovenski supermodeli po Tyrinih stopinjah

Na nacionalko prihaja prvi resničnostni šov: licenčna oddaja Slovenski supermodel po vzoru priljubljene ameriške različice s Tyro Banks.

V ZDA je Banksova, nekdanja supermanekenka, zdaj pa uspešna tv-voditeljica in poslovna ženska z oddajo America's Next Top Model žela velik uspeh, zato so licenco kmalu odkupili tudi v skoraj 40 državah po vsem svetu, med drugim na Otoku, v Avstraliji in v Nemčiji (tam je bila na čelu izbiranja najlepših med najlepšimi Tyrina kolegica Heidi Klum), obstajajo pa že - ne boste verjeli - afganistanska (no, saj imajo tudi Afganistanskega idola), kazahstanska in slovaška različica oddaje. Supermodel so po vzoru ameriške oddaje izbirali tudi na sosednjem Hrvaškem.

Zaradi odmevnosti oddaje in dejstva, da so slovenske manekenke vse bolj prepoznavne tudi v mednarodnem svetu mode, so se odgovorni na TV Slovenija odločili, da je napočil pravi trenutek za slovensko različico šova in jim je uspelo kupiti licenco od ameriške tv-hiše UPN, pri kateri je Ameriški supermodel med vsemi hišnimi produkcijami dosegal najvišjo gledanost.

"Kruta" voditeljica in žiranti
O voditeljici oddaje se uradno še dogovarjajo, na hodnikih nacionalke pa se šušlja, da je legendarna slovenska manekenka Nina Gazibara vlogo voditeljice šova že sprejela. Njen neizprosni pomočnik pri "mučenju" lepotic, ki morajo med snemanjem prestati pravzaprav kar hude napore (poziranje v ledeno mrzlem bazenu ...), pa bo včasih že kar kruti hrvaški modni "guru" in Salomejin nekdanji sostanovalec v hrvaškem zvezdniškem Big Brotherju, Neven Ciganoviæ. Uspešni hrvaški stilist namreč že dve leti in pol živi v Los Angelesu in je dober prijatelj supermanekenke Janice Dickinson, ki je imela v ameriški različici oddaje vidno vlogo pri izbiranju in izločanju tekmovalk. Nenad si je vedno želel njeno službo, priložnost mu je pri hrvaški različici oddaje ušla iz rok, zato se je zdaj trdno odločil, da je pri slovenski ne bo spustil iz rok.

V žiriji naj bi sedeli oblikovalski duo Erik Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak, modni fotograf Aljoša Rebolj, lepotni kirurg Franc Planinšek ter eden izmed lastnikov znane modne agencije oziroma lastnikov licence za lepotna tekmovanja na slovenskih tleh, ki bo tudi podpisala pogodbo z zmagovalko. Neuradno se odločajo med Bernardo Marovt, Joejem Rainom in Igorjem Šajnom.

Za kaj sploh gre?
V Slovenskem supermodelu bo 13 deklet tekmovalo za manekensko pogodbo in za to, da bi postale obraz oglaševalske kampanje priznanega slovenskega proizvajalca oblačil. V vsaki izmed oddaj bodo z različnimi nalogami izločili po eno dekle, v zadnji finalni oddaji pa bo žirija odločila o zmagovalki.


Tak pa se po zacne novi sov, zej celo na RTV, kej me sicer malo cude, ponavodi mo to prek POP tv ali pa KANAL A.Mislec

Dejan sreda, 2. april 2008 ob 00:25

Nela, še enkrat na koledor pogledni. 1. april Hihihi

MHA sreda, 2. april 2008 ob 13:02

Ti pa si resen naiven človik Hihihi



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.