nedelja, 25. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Prepoved kajenja na javnih mestih? [4] - Forum

MHA

MHA je napisal/a:

Zütra začne valati toti zakon!!! :aplavz:

Taka pasko mete ki te kodili, keri pač bote

Zgledne ka so na radji napačno povedali informacijo, in posledično sen jo tüdi jaz. Toti zakon začne valati gnes opunoči in ne 01.:zardel:

vinko

ste kej klamoterile po lokalih snoči? v dionizi pre so se drzali zokona, v londone pa se je veselo danfalo dale

MHA

Ve so lehko, da so inšpektori rekli, ka do prvi den samo opozorjali

Makaveli

vinko je napisal/a:

ste kej klamoterile po lokalih snoči? v dionizi pre so se drzali zokona, v londone pa se je veselo danfalo dale

točno tak v londoni smo lehko dale puhali veselo...
koncno pa de s totega zakona tak kak je z ovin za alkohol...en drek..se vedno vidis mladoletne ka dobijo pijaco itd.

Zvončica

Nič nede en drek....gda držova nüca peneze te si jih vzeme...je pa resen grozno za tote male bifejaše ke nimajo teras pa si nekše lükje na prosten rihtajo za čikarjenje....gda de mrzlo de se vidlo keko zakon zaleže...te pa do malički bifeji pomalen začeli crkovati.

MHA

To pa tüdi ne res, ka keri kadite, ka nebi mogli eno vüro, ali pa dve brez čika ostoti. Ve na delovnen mesti tüdi ne kadite, ne?

vinko

ovi mali pejzl pri policiji kak se reče nevem, fčosih je bija pendrek pa potli žoga, tam so zodjič mize na pločnek pa celo na parkerplac postavile. samo jih je zgleja ze nesce opozorja ka so potli meknili..kelnarca pa je nonstop vuneh na čike ko se mimo pelan

Dejan

Hehe, tota pa je dobra. Ja to je zej vrak, či maš takšo kelnarco ka nemre pol vüre brez čika zdržati. Te de več vüni stola, kak za šankon.

MHA

Heh, nej le stoji vüni, bomo teko mi za šank stopili :ideja:

MILAN

ja samo tu je straža kera de kaserala
evo jega.

:vuuhuu: :vuuhuu: :vuuhuu:

Nela

Malo za hec:

Zvončica

V petek sen po radiji poslüšala komentare kelnarov v LJ glede kajenja v lokalih...pa so se režali pa pravili ka mojo zej notri večinoma vse prozno, na terasah pa puno...gda so pitali ke pa so te nekadilci pa so rekli ka so oni tüdi rejši vüni pri kadilcih....od enega kelnera v MS sen čüla ka do v Soboti zaprli 6 mejših lokalov ka jin je tak promet padna.... :hjooj:

MILAN

prepričani sen ka moš čista praf.
Če že gren z nekon v oštarijo keri kadi bon pač te tüdi poleg jega sedja,Zej v leti še to gre v zimi pa do oštarjoši meli store vojaške mantle pa do si jih stranke gor nategnole pa vüni žjavile. Zapirali pa bodo sigurno kekšni pejzl.
:mislec:

MHA

Toti zakon tak ne pali zej v leti, v zimi pa de preci praf priša :rozica:

Nela

Zvončica je napisal/a:

V petek sen po radiji poslüšala komentare kelnarov v LJ glede kajenja v lokalih...pa so se režali pa pravili ka mojo zej notri večinoma vse prozno, na terasah pa puno...gda so pitali ke pa so te nekadilci pa so rekli ka so oni tüdi rejši vüni pri kadilcih....od enega kelnera v MS sen čüla ka do v Soboti zaprli 6 mejših lokalov ka jin je tak promet padna.... :hjooj:

Ja ja tak je, promet kople vsigi. V Soboti v BTC-ji do tudi oštarijo Rajh zaprli zaradi tega. Nekda nesmo meli ki sedeti, če smo šteli kavico spiti, zej pa bi vsaki za svojo mizo lahko sedeli :huh: Me zanima kak de kaj med zimo s ten, te do še le pogoreli........oštarjoši :ubog:

Nela

hehehehehehehe:aplavz:

Nela

Kako se zakon izvaja na občini Piran! ....

Nela

.....ja ja zakon je pac zakon

Pepek z brega

Zakon je zakon! Čiglih je slab - samo ka je zakon.:zid: :zid:

Zvončica

Zato pa ga moremo kršiti če čemo ali ne...

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.