mucek19 nedelja, 26. avgust 2012 ob 23:29

Tak na Ptuju še bo pa en trgovski center z razliko od Qcentra Tuš kjer še je veliko prostora za nove trgovine pa je ta trgovski center že zaseden.

Članek na delo.si:http://www.delo.si/novice/slovenija/izvedenci-za-trgovske-centre-in-vesoljske-polete.html

Nekaj zanimivosti bom kar iz prispevka citiral:

" drugi polovici oktobra bodo na Ptuju odprli nov trgovski center MID, vreden dobre 3 milijone evrov. Ob Ormoški cesti ga gradijo delavci Remonta za avstrijskega graščaka Walterja Moserja iz gradu Seltenheim pri Celovcu, saj je on edini lastnik investicijske družbe MM Kapa d. o. o. iz Ljubljane."

"Osnovni vložek podjetja pa je po Gvinovih podatkih 6.572,25 evrov. Podjetje nima zaposlenega, ker je to projektna družba, so nam pojasnili na njenem sedežu v Ljubljani. Vodja gradbenega projekta na Ptuju je Pavle Hafner, ki skrbi za nadzor in inženiring in ki je povedal, da bo trgovski center imel 4.350 kvadratnih metrov površin ter da odprtje centra načrtujejo za 20. oktobra".

"Na sedežu MM Kappe so tudi povedali, katere trgovske verige bodo v tem centru najele ali imele svoje prostore: Deichman, Wit boy, Takko, Tedi, C+A, Tukano, Pikapolonica in Müller. Center bo investitor zgradil s sposojenim denarjem, potem pa bo najbrž postal last kakšne lizinške hiše, najverjetneje Hypa. Tako je bilo s podobnim trgovskim centrom MM Kape v Slovenski Bistrici, pa z mariborsko Qlandio, isti investitor je zgradil že tudi centre v Murski Soboti, na Teznem pri Mariboru in najbrž še kje".


"Samo nekaj deset metrov naprej pa naj bi kmalu začeli graditi še eno krožišče za še en trgovski center. Vodstvo mestne občine trdi, da bo krožišče zgradil investitor v novi trgovski center, ker se je občina odpovedala predkupni pravici prostora za ta center. Investitor tega načrtovanega centra bo spet podjetje brez zaposlenih, brez kontaktnih podatkov in za zdaj najbrž tudi še brez denarja - JVG d. o. o. iz Ljubljane, ki ga je pred slabimi štirimi meseci ustanovil s 7500 evri osnovnega kapitala Jure Paušer iz Petrovč v Savinjski dolini."

To pa bi naj bil Lidl: http:// http://www.cestni-inzeniring.si/novice/novice-ci/novica/na-ptuju-kmalu-trgovina-lidl/


In v tej "krizi" se gradijo trgovski centri namesto da bi postavili neko veliko fabriko.
Je pa moje mnenje to da so tisti ki so investirali v Qlandio in Qcenter naredili eno veliko napako in ta napaka je že vidna v Qcentru Tuš ko so prenavljali trgovino Tuš in jo peimenovali EXSTRA Tuš ,da bi privabili še več ljudi a meni je v tem centru najbolj noro to da je od glavnega vhoda do trgovine TUŠ predolg hodnik!
Če je že kdo bil notri ve kako in kaj. Edino kaj še je v tem centru vredu je trgovina Kik, Mana, športna trgovina ki majo dober promet vse ostalo je pa bolj tak!

Tako, da ne vem zakaj niso zgradili velikega centra in bi bile lahko te trgovine na kupu ne da se moraš voziti od enega centra v drugi center!

TUNČEK torek, 28. avgust 2012 ob 08:46

Kumi do pa odovali, se je Ptuj pun štacün !? Pomežik

mucek19 četrtek, 27. september 2012 ob 17:10

Ploskač Tako čez 3 tedne se odpira novi trgovski center na Ptuju 18.10.2012 Ploskač

Malo vstran pa se že gradi Lidl tako lahko pričakujemo na Ptuju da bi bil Lidl odprt v mesecu novembru!

Kaj še manjka na Ptuju? Kolosej ali Planet Tuš ali pa nekaj takšnega kot ma Murska sobota! Hihihi Hihihi

TUNČEK petek, 28. september 2012 ob 08:15

Ojoj že po novi štacün na Ptuji !¨
Hihihi

MHA petek, 28. september 2012 ob 14:51

Ptuj je ze tak grota kak Lotmerk nekda, ko smo fsakši mesec novi štacün odpirali. Hjooj

mucek19 ponedeljek, 15. oktober 2012 ob 09:18

V četrtek 18.10.2012 se odpira ta trgovski center!
Deichman, Wit boy, Takko, Tedi, C+A, Tukano, Pikapolonica in Müller bodo notri tako, da upajmo da ne bo takšna norišnica 4 dni tu kot je bila za trgovino Pittarello, kjer so ljudje v nedeljo čakali 1 uro za blagajno!


MHA ponedeljek, 15. oktober 2012 ob 12:59

Ke, vi še na Ptuji mote sploh ke placa? Mislec

MILAN ponedeljek, 15. oktober 2012 ob 14:18

le kdo bo plačal?????????????????

Ivek ponedeljek, 15. oktober 2012 ob 15:39

To je ne nikša novica. Gda bode Mujcek napisa: "Kovočof Tunček is Lotmerka je ofna novi štacün f glovnen mesti Prlekije". V jen so same dobre slovenske, ekstra pa prleške firme. Eno por štantof pa so kume no za veke peneze dobili Spaar, Hofer, E,Leclerc, Bauhaus, Merkator no Lidl. To de prova novica.

TUNČEK ponedeljek, 15. oktober 2012 ob 17:18

MILAN je napisal/a:
le kdo bo plačal?????????????????

To pločajo küpci Milan moj! Fse gre skos cene, ke so tüdi po 70% previsoke. Jaaa

Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.