Krpan ponedeljek, 14. marec 2016 ob 19:05

Kdo je tu nor, Slovenci, ki nasprotujemo uvažanju nepismenih kamelentrajbarjev ali vlada, ki vztraja pri uvažanju s trditvijo o nekih kvotah, ki bi naj bile dogovorjene med državami EU ?

Zakaj nam tako nesramno lažete ? Nobena kvota ni bila dogovorjena, saj kvotam nasprotujejo vse višegrajske države, ki nasprotujejo islamizaciji Evrope zato dogovor ni bil sprejet !

Kdo vam daje pooblastila, da uvažate migrante, ki bodo v breme slovenskih državljanov saj nepismeni kamelentrajbarji niso za nobeno delo. Ne mi prosim govoriti o priložnosti, saj ne prihajajo izobraženi ljudje ampak nepismeni beduini !
Tri leta niste naredili nič za 100.000 nezaposlenih Slovencev, sedaj pa naenkrat obljubljate nova podjetja in delovna mesta, s ciljem metanja peska v oči državljanom, da ne bi videli katastrofe, ki jo predstavlja uvažanje migrantov in demonstrirali proti taki uničevalski politiki !

Kdaj bodo pa delali nepismeni migranti, če bodo muslimanski ekstremisti ves čas molili v prostem času pa ustvarjali kaos z novimi zahtevami za lahko življenje na račun sociale.

Kakšen dolg pa imamo Slovenci do muslimanov, da nas posiljujete z njimi in nam vsiljujete njihovo integracijo ? Nikjer ni vojne v naš bližini zato beguncev ni so samo plačani migranti na poti islamizacije Evrope !

Vam ni jasno, da se muslimanski ekstremisti ne bodo NIKOLI integrirali saj prisegajo na šeriatsko pravo in se poserjejo na zakone države kamor se zavlečejo s svojimi zahtevami spoštovanja njihovih običajev in razvad ?

Nehajte se norčevati iz Slovencev s trditvijo, da boste po 5. letni integraciji dobili 6.000 € za vsakega migranta. Ste izračunali, da so vam za vsak mesec obljubili , da boste dobili 100 € za migranta, migrantu pa boste dali 833 €. Kje je tu logika, da mnogi državljani prejemajo tudi 3 KRAT nižje pokojnine (moja žena dobi 234€), kot bodo nepismeni kamelentrajbarji dobili socialne pomoči ?

Z integracijo migrantov dejansko sami priznavate, da beguncev ni, saj se le ti po koncu vojne morajo vrniti domov !

Če bi radi oprali slabo vest krvoločnih revolucionarjev za POVOJNI GENOCID ga lahko OMILITE z dostojnim pokopom žrtev genocida ne pa, da se delate lepi z uvažanjem Arabcev, ki ne rabijo nobene pomoči. Zakaj potem ne bežijo v sosednje Arabske države kjer živijo njihovi bratje ampak v Evropo, ki jo želijo za vsako ceno islamizirati. TO JE TUDI CILJ CELEGA CIRKUSA Z MIGRANTI !

Krpan ponedeljek, 14. marec 2016 ob 19:11

Se je vladi zmešalo ?

Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.