gorgona petek, 27. junij 2014 ob 11:44

Pošiljam ti to odprto pismo s katerim te želim spomniti na tvoje preteklo obdobje in početje v tem obdobju. Kot sošolec nisi bil kaj prida, ker si svoje sošolce podcenjeval in jih tožaril predavateljem. Mi smo ti pa večkrat pogledali skozi prste, ker si se nam zasmilil. Ti si bil sin petekolonaša, kateri je zaprisegel okupatorjem slovenskega ljudstva. Nikoli ti nismo tega omenjali, ker te nismo želeli izolirati iz naše družbe, pa kljub temu, da smo vedeli kdo je bil tvoj oče, navadni petokolonaš in tat kateri je v drugi svetovni vojni v Horjulu od ene kmečke družine ukradel dva vola, katere je imel namen dati domobrancem. Ta poskus mu je spodletel, ker so ga partizani dohiteli, zato je bil zaprt v Šentvidu.
Ti z istimi geni stopaš po očetovi poti. Kot prvo si ukradel poslovni kovček od kontra admirala Staneta Brovta, zaradi česa si bil zaprt. Po tistem ko so te osvobodile množice slovenskega ljudstva si začel z revolucijo proti tedanji državi Jugoslaviji.Po plebiscitu in pred odcepitvijo Slovenije od Jugoslavije si ti kot obrambni minister Slovenske Vojske in predsednik Vlade Republike Slovenije Lojze Peterle ter Predsednik Demosa Jože Pučnik na tajnem pogovoru sta bila v zadregi, ker je prihajal dan odcepitve Slovenije od Jugoslavije. Menili ste, da bo takrat neizogibna vojna, kaj če odcepitev in vojna spodleti, kam boste vi triie šli. Zato sta spraznila blagajno SPIZA in po poslancu Pukšiču poslala čez mejo v Nemčijo.
Ko je vas sel v nemčiji kupil stanovanja in nemška državljanstva za tebe Janša in Lojzeta Peterleta, Pučnik in Pukšič pa sta od prej imela nemška državljnanstva, preostali denar pa je naložil na tuje račune. Kmalu z odcepitvijo Slovenije, si pričel s prodajo orožja. Zaradi tvojega orožarskega početja je javnost obvestil Smolnikar, katerega si v Depali vasi želel utišati. Na svojih predvolilnih shodih je Ivan Kramberger iz Negove imel v svojem govoru pripravljeno da pove javnosti o tatvini denarja iz blagajne SPIZA. Zato ste se odločili, da ga likvidirate. Nalog za Krambergerjevo likvidacijo so dobili Tone Krkovič in Dragutin Mate. Atentat na Krambergerja sta izvršila ostrostrelca iz Argentine, katera sta bila oblečena v menihe.
Na Menini Planini v zgornjem delu Savinjske niste dovolili, da se postavijo vojaški radarji. V tem koncu ste nameravali izvesti atentat na takratnega predsednika R. Slovenije Milana Kučana. Za to delo si določil Dr. Joža Zagožna. To početje smo vam mi preprečili, zaradi tega niste še plačali kmetu les, katerega je žaqal za tvojo hišo v Grosuplju. Gre za 220 kubičnih metrov žaganega lesa. Z vojaškim helikopterjem si večkrat prihajal na kontrolo ko so ti obžagovali les. Da bi pridobil volilce na Koroškem si želel v slabo luč postaviti nekatere avtoprevoznike in Dr. Janeza Drnovška. Nalogo si dal svojemu poslancu Mirku Zamerniku, da s štirimi pretepači iz Kajak Kanu kluba Prodnik iz Juvanja gre čez Solčavo v Črno na Koroško ter pretepe novinarja Mira Petka. Zamernik je tvoj ukaz opravil in ko so se peljali nazaj proti Juvanju je za njihovim avtom peljal tovornjak s plugom, kateri je brisal sledi.
Okoli sebe imaš takšne, kateri so v večjo škodo tej družbi kot v korist. Zato ti kot nekdanji sošolec svetujem, da se umiriš in greš iz politike ter pustiš Slovenski narod, da se pobota med seboj. Ti lahko greš v Nemčijo saj imaš njihovo državljanstvo, denarja pa tudi imaš dovolj saj si osiromašil slovenski narod. To ti svetuje tvoj nekdanji sošolec. Natančneje o vseh dogodkih bo napisano v knjigi, katero pišem, njen naslov bo Goljuf ali junak.
Avtor: zaenkrat neznan


en izsek malo janševe zgodovine...delček...več še sledi če bo še več provokacij z krpan strani...nimaš nobene pametnega argumenta gučiš na pamet...več boš guča na pametr več ti bom dol skina...ker mam ogromno materiala ki govori kaki gnoj je on...pa se nikoli nisem izpostavljal...tokrat pa če bo treba pa se bom...tui z kakimi posnetki al pa slikami...da bodo lidje vidli gdo je gnoj ki sedi...kradljivec lopov bandit...gdo je zapravja našo lepo deželo...

đoužek petek, 27. junij 2014 ob 12:14

Jaaa

samo mislem ka kr(e)pan ne bo nehal - ma preveč oprani obe možganski celici.

gorgona petek, 27. junij 2014 ob 12:22

hah đoužek...znamo mi z takimi...postopoma...te pa potlan nevejo kej več gučate pa se spistijo na osebno raven...hehe

Krpan nedelja, 29. junij 2014 ob 19:50

@gorgona

te je aktivirala udbomafija, da širiš take bedaste laži ?

Prvo trdiš, da ne veš kaj se je dogajalo pred 30 leti potem pa pišeš kup laži brez dokazov. Še huje pa je, da časovno mešaš dogodke izpred 69 let in dogodke, ki bi se naj dogajali po tvojem laganju pred 30. leti.

Čeprav trdiš, da si premlad, da bi vedel kaj se je takrat dogajalo na koncu lažeš, da se kadi o tem kaj vse bi se naj dogajalo.

Imam vtis, da so našli pravega bedaka za širjenje laži !

Komu je Kramberger bil trn v peti ? Komu je obljubljal lupanje krompirja, da si bo zaslužil za kruh saj neupravičeno uživajo priviligirane pokojnine ? Eden se je celo tako prestrašil, da se je obesil z najlon štrumfo.

Ja za vse kar pišeš pa je odgovoren neznan pisec, ki je vse naškrabal na neznanem mestu ob neznanem času.

Daj obišči psihiatra, saj se lahko zgodi, da bo prepozno !

Krpan torek, 1. julij 2014 ob 10:08

V FORMALNO DEMOKRATIČNI DRŽAVI SE DRŽAVLJANI POGOSTO SPRAŠUJEJO KDO JIM VLADA IN ZAKAJ SE PRAV NIČ REALNO NE ODVIJA V NJIHOVEM INTERESU.

Ja lube duše kako pa naj bo? Če pristanete na to, da greste na volitve za svoje kandidate za vlado podpret ljudi, ki nimajo razdelane lastne vizije, še manj so pripravljeni zastopat pa vašo, če jo slučajno imate.

Vi greste v praksi izvolit vrtnega palčka, fugurico, ki jo bojo uporabili kot grešnega kozlička za vse kar bojo naredili proti vašim interesom isti, kteri so uporabili prejšnjo figurico.

Že prej se pa malo filtrira, da imajo te figurice po možnosti kak akademski naziv in da slučajno niso nagnjeni k oblikovanju lastne vizije ali pa organizaciji snovati nekaj novega. Zaželjeno je, da so zelo ignorancki do glasu upijočih in zelo poslušni do vplivnih. No pa lepo oblečeni in počesani !

Krpan torek, 1. julij 2014 ob 10:12

http://www.pozareport.si/?Id=zvezde_izjave&View=novica&novicaID=20550&type=tags#.U7EMCy90D4Y.facebook

Knjiga Mira Petka. Novinarji, politiki, mediji - kot naša medijska puščava

"... Po napadu name je bil (Borut Mekina, op.u.) tisti, ki ga je koroška tajkunska elita bogato nagradila, da je o meni širil laži, hkrati pa svoje plačnike, ki so bili del koroškega gospodarskega življenja, predstavljal v časopisu kot ugledne in uspešne podjetnike ...
Miro Petek, nekdanji novinar mariborskega časopisa Večer, bivši poslanec in prav tako bivši direktor direktorata za medije na ministrstvu za kulturo, je napisal knjigo Slovenska medijska puščava, v obliki dnevniških zapisv iz časov, ko je bil visoki uradnik ministrstva.
... V knjigi, ki jo je izdala ljubljanska založba AlpeMedia, med drugim opisuje posamezne novinarje, politike, uradnike in seveda - medije ..."
(Tako nekdanji novinar ter politik Miro Peter ... o liku in delu svojega bivšega novinarskega kolega na Večeru in zdaj novinarja tednika Mladina - Boruta Mekine; vir: knjiga Slovenska medijska puščava, AlpeMedia)

Ivek torek, 1. julij 2014 ob 17:33

Moralni teolog na pogrebu pravne države.

Pri cirkusu na vratih zapora na Dobu ni manjkal dr. m.t. Ivan Štuhec. Povedal je, da se je kot duhovnik udeležil pogreba pravne države. Lepo od njega, da privošči cerkveni pogreb slovenski pravni državi. Sporno je, da si je to pravico vzel samovoljno, protiustavno in v nasprotju s Kanonskim Zakonom.

Vse bi mu nekako oprostil, če bi dr. m.t. Ivan Štuhec naredil sledeče:

Daroval mašo na pogrebu bankrota mariborske škofije, v katerem ima tudi sam delež »moralne« odgovornosti, kot direktor enega od njenih zavodov.

Daroval sveto mašo in zaprosil za božjo pomoč pri razpletu nesreče nekaj tisoč malih delničarjev, ki so zaradi cerkvene pogoltnosti izgubili vložen denar.

Daroval sveto mašo za slovenske davkoplačevalce, ki bodo poleg ostalih tajkunskih lukenj, krpali največjo tajkunsko luknjo mariborske škofije.

Opravil pokoro in prosil Boga naj ga pravično kaznuje, v zvezi z moralno in materialno škodo, ki so jo on in njegovi predstojniki naredili vernikom in Sloveniji.

Posebej bi pričakoval, da se spokori za dejanja proti zapuščini blaženega Antona M. Slomška, velikega domoljuba in učitelja Slovencev, ki je uspel iz graške nadškofije iztrgati slovenske kraje in ustanovil lavantinsko škofijo. Verjetno se obrača v grobu, ko vidi, da bodo njegovi nasledniki del škofijskega imetja prodali nazaj graški škofiji.

Priporočam:
Dr. m.t. Ivan Štuhec naj se preneha »skrivati« za cerkvenimi dvermi.
Sleče naj posvečena oblačila in gre v politiko, ki mu je, tako je videti, bližja, kot duhovniško poslanstvo.

PS. Tega ne bi posla na Prlekija. net, če dr. moralni teolog Ivan Štuhec, negda ne bi bija Lotmeržonec, ki smo ga zvali farofški Ivanček.

gorgona torek, 1. julij 2014 ob 17:38

hah krpan to da sma si na jasnen...ti venda nese doktor da bi meni da neko bolezensko stanje...ampak ok ljudem tvojega kova sen že vajeni tega da ponavadi doma ga njegovi domači tako kličejo pa se kasneje z istin vzdevkon spravljajo na druge...za umor iveka več nen komentera...hah povej mi definicijo kaj pomeni beseda udba za tebe?al pa partija...v današnjen čase to pomeni lepo življenje za lidi desnega političnega pola...saj so bili nekoč po izobrazbi mlinari...brez šole itd...pa so napram partije prišli na oblast...ker pa je veter potegna malo drugače pa zej pljuvajo po toten sisteme...ker nam v evropi vlada njihova nemčija...ker so jo kot belaki podpirali...pa gremo kot ptice selivke drugam...glej o ten nen debatera kdo je vbuja iveka...ker je uradno kao znono...ma pa toti človik ke je bija zaprt čist simptome desnice razstrelja bi kip mrtvega človeka...čist desničarsko...no to da ti gre mladina v nos pa je itak znono...no da še te neke spoten...ko je bija lopov zaprt pred 25 leti...ga je mladina sprovila vun z objavami v časnike ker še te pač neje blo neta...danes ta isti človek sere po svojen odrešitelje...mladina se glede svoje pisave 25 let neje nič spremenila ker sen pridobja izvode iz 27 let pa vse do zodjega petka...ta gnoj pa se je...kje pa je danes miro petek?a še skoz raziskovalni novinar?aja ne sen pozabil da je pri sds...tistem sdsu...ki mrzi tujce...sama strranka pa jre sestavljena iz frtol tujcev...dej se predstavi z imenon pa priimkon kak mam ga jas dostopnega vse...pa ne bodi tipičen desničar ka naredeš pizdarijo pa ljudi najhujskaš pa te nega več...tipa majer pa to...glej volitve so začeja si z nekšimi proti volilnimi komentari...de vzdrži se...ke ti don gor podatke slabe banke gda je blo nejveč slabih kreditov...gda je NKBM...posojala slabe terjatve in predvsem komu?pozarreport je tipičen desničarski časnik...ki je plačan z desne strani...isto reporter pa demokracija...pa planet...kaj mamo pa levi?aja nič...pa še to se vaši novinari slikajo v nacističnih slikah...v kljukcem v roki...ena poslanka,ki je celo vodja bila referenduma,kera je zakrivila da so marsikateri starčki se posrali v gate od razočaranja,pa se je slikala z ustašom ob sebe v neven kakem stanje....demokracija pa reporter sta kelko čujen večinoma krot ne meji da proti kontra mislečim ne napišejo da so terorist čeprav sama podpira teroriste...žal...

Krpan torek, 1. julij 2014 ob 19:46

@gorgona

resen si revež se ne poniš od repjega pipaja pa do obrezovaja komentiraš pa dogodke izpred 25. let.
Prvo trdiš, ka si premladi pa ne veš ke se je te godilo malo pozne pa si že "geni" z IQ sobne temperature se veš vse bole kak mi keri smo vse to doživeli !

Preštete si kakšno pravno držovo mamo mogoče de van bole jasno zakej eni sedijo brez vsokega dokaza krivde !

Še posebe si prešte @Ivek se nemaš pojma ke se godi na naših sodiščih !

Ti je pluvaje po Štuheci napisa partijski sekretar keri diktira sodnikon kakšne sodbe morajo sprejemati ?

http://www.politikis.si/?p=133869

Zobčeva se sklicuje na strokovne prispevke doma in v tujini, v katerih se poudarja, da je za sodniško samostojnost in neodvisnost pomemben sodnikov pogum ter da se sodniško društvo vse bolj oddaljuje od enega od sodobnih pranačel sodobnih demokracij, v katerih je pravo argument, ne pa ukaz: »Tam, kjer pravo postaja ukaz, kjer se o pravnih stališčih ne diskutira in argumentira, kjer sodnikom ni dovoljeno biti kritičen do sodstva, tam seveda ne bo napredka, če pa napredek bo, bo ta samo v avtokratičnosti, v tem pa ne želim sodelovati.«

Kot še v pismu poudarja Šorli, je nagovor Masleše izzvenel »kot brezprizivna obsodba, ne le jasno argumentirane kritike sodstva, ampak tudi osebe njenega avtorja. To je postalo jasno, ko je pred zbranim avditorijem sam sebi odgovarjal, ne pa tudi odgovoril, kaj je resnica. Zobca je označil za lažnivca, kar naj bi bilo dokazano v postopku imenovanja za predsednika Vrhovnega sodišča. Pri tem je zamolčal, da je o istih dogodkih kot Zobec enako pričeval tudi vrhovni sodnik mag. Rudi Štravs, posredno pa še upokojeni sodnik Janez Brank.« Opomba: gre za izjave o ravnanju Masleše v času komunizma in osamosvojitvene vojne, ko je bil član komisije, ki je opravljala oglede o streljanju prebežnikov čez mejo in naj bi se nad tem navduševal, prav tako kot naj bi se pozneje navduševal nad JLA, za katero naj bi rekel, da bo »tepihovala« Slovenijo. Šorli nadaljuje: »Masleša po moji oceni nedopustno in zagotovo ne slučajno razkrinka v isti sapi zunanje in notranje sovražnike sodstva. Ali se hoče s tem doseči vtis, da gre za povezane napade na sodstvo? Z oznakami, da se Zobec do delovanja sodstva pokroviteljsko, žaljivo in skrajno omalovažujoče opredeljuje, Masleša ne more pregnati senc, ki so nad njim in o katerih so pričali omenjeni trije sodniki. Z razčiščevanjem sporne preteklosti Masleša ne bi smeli obremenjevati sodnikov in sodstva, saj v tej zvezi ne more nastopati kot predsednik Vrhovnega sodišča in predstavnik sodstva. Kolikor res želi, da se stvari dokončno razjasnijo, bo moral to storiti na način, ki velja za vse državljane v pravni državi.« (reporter, uredništvo)

gorgona torek, 1. julij 2014 ob 21:51

hah še stalno spet zmerjanje zmerjanje pa zmerjanje kaj res drugega neveš?ne res nisem komentiral dogodkov izpred 25 let...sam ti non stop provociraš pa siriš neresnico...pol resnico...in lidi skoz zmerjate z neven kakimi iq...glej človek splet obstaja...obstaja tui posnetki in gda vidiš jj kak provocira narod...kak jih tala na naše pa vaše...kak druge obtožuvle ka so meje vredni lidje...romi...južnjaki...itd...kak nas tala na gospodarstvo in negospodarstvo...pa da podpira dol obriteže...da jih sofinancira potihem...glej stari ne me zmerjati vse je poslikano...še nacionalka je vrtela oddajo o ten in je blo lepo povedano od ki pa kako se to širi napre...da NE GUČin kak ste mastni gda so skrunili slo zastavo...tudi njegovi podporniki s(t)e,isti...glej še enkrat ti poven splet obstaja...obstajajo tui socialna omrežja...tak ka ne ti meni o zgodovini...ker mlodi znomo hvala bogi dosta bole realno ocenitre kej je nekoč blo pa kej ne...zato pa moti vi 70 let povprečno starost da vaših mitingih jas temu rečen...ne rečen jankovič je tui lopof prve klase...mogoče tui kučan ali gdo drugi neven...pa upan ka do odgovorjale če so krivi...sam ne mi z takšimi vun hodite kak hodiš ti pa tvoj lopof pa tebi podobni lidje...ne nasprotno misleče žalite ka to nikan ne pela...sam ti non stop provociraš...aja glej prijatelj ne me davati v nižji položaj glede zgodovine...ker sam malo porovleš pa vidiš realno stanje...zaj pa al boš meja kej za povedati nazej pove...ne pa žalite...

Krpan torek, 1. julij 2014 ob 22:19

@gorgona

če že pišeš odgovore napiši stavek do kunca ne pa ka delaš pikice tak kak da bi se ti vtrgalo pa si jaz nej mislin dale ke si hteja povedati !

Neš nič komentira našega sodstva, ki je v razsuli ravno zaradi sodnikov ke še stalno poslušajo CK ZKS keri jih je na tota mesta imenuva. Zato pa mamo telko krivičnih sodb in krivice !

Krpan torek, 1. julij 2014 ob 22:21

No končno ste dosegli magično mejo 180 minusov. To pa je tudi vse ke vete. Na žalost !

gorgona torek, 1. julij 2014 ob 23:22

kje pa je kaka krivična sodba?trenutno...ne rečen verjetno je ki što ka je bija po kriven obsojene,pa nevemo zato,zato pa jas kak veren držovljan nimam kej rečte za sodstvo,ker če sen kriv jas sen prizna al pa bi prizna...če bi bija al pa bo...moj sin ke kriv nej odsluži...in ja janša je kriv in zato tui sedi...upan ka bodo tui sedele druge velke ribe,in ja janša je kriv in sodba nebo padla v eu sodišče,zakaj ne?zato ka so slo sodišča vsej v toten primere vzemejo čist do roka ker hočejo res vse da je tipi topi...ker če ti verjameš novinarjem ka pišejo itak sam zgodbe za brati...tak da opet si izpostava komite...toti dečke...vsej za lidi ke so sodile janši pa tožilec...kaj pa bi mele da bi hotele janša po krivem obtožite...kasneje sramoto če bi bil kje oproščen,pa da bi kasneje vsi z prston na jih kozali ka bi domoljub spet oropa držovo?dej prosin te lepo malo premisli pred kak kej napišeš kej takšega...avstrijci vaši zavezniki nekoč so obsodili riedla ker je sodeluva in verjemi mi ka je riedl po obtožbe janšo potunka...tui finci so povedali da je šla večinoma podkupnin v slo...ne rečen mogoče se je še gdo začasa ropove vlade ke okoristja,ke je pa ne tota tema,ampak večino je skasera pa janša...ka ti slučejno kak ošabno pa vzvišeno ženo ma...ker je bila kak doktorca na specializaciji tan kak jas trenutno delan...tak da ven ke gučin...

Krpan sreda, 2. julij 2014 ob 17:13

@gorgona

to če ti sploh veš ke gučiš je velko pitaje !

Ti samo neke trdiš za ke nemašm pojma kak to gre. Mogoče si duma v svojen poklici to pa še ne pomeni ka veš ke se dogaja na slovenskih sodiščih ali pa nečeš vediti, se je že večkrat blo v cejtinkih objavlena razveljavitev posameznikon keri so po kriven sedeli več let. Obsojeni pa so bli brez dokaza samo zaradi tega ke je baba rekla pa čula !

Janši neso dokazali nič. S ten ke je doba Jure Cekuta janša nema nobene veze. To pa je tudi tisti FAMOZNI J finskega novinara kerega pa je pripisa Janši brez vsokega dokaza !

TO SI PREŠTE KA BOŠ VEDA KAK ZAKONIT POSTOPEK VODIJO :

Nekdanji ustavni sodnik Matevž Krivic danes v pismih bralcev Dela ponovno piše, da ne brani Janše, ampak zakonitost. Krivic med drugim pravi, da sodnik, ki ni sposoben presoditi in odločiti (kakor pač misli, da je prav) hitro, v enem dnevu, kje v takem specifičnem in glede na volitve skrajno nujnem primeru grozi večja škoda - ob začasnem zadržanju izvršitve sporne sodbe ali ob njenem nezadržanju (ne glede na kasnejši končni izid tega sojenja!), po njegovem mnenju ni dorasel funkciji vrhovnega sodnika.

http://www.reporter.si/slovenija/krivic-sodnik-ki-ni-sposoben-presoditi-v-enem-dnevu-ni-dorasel-funkciji-vrhovnega-sodnika

Krpan sreda, 2. julij 2014 ob 17:17

To je tota FAMOZNA klinika za kero je bilo tejko guča. Samo tota je ne postovlena v Avstraliji pač pa v Sloveniji v Mozirju.

Jeni lastnik pa je ne Janšova žena pač pa LUKŠIČOVA žena !

http://reporter.si/slovenija/klinike-ne-odpira-ur%C5%A1ka-v-avstraliji-ampak-luk%C5%A1i%C4%8Deva-%C5%BEena-v-mozirju/14519



Krpan sreda, 2. julij 2014 ob 18:47

Tak govor predsednika vrhovnega sodišča sodi kvečjemu v diktaturo !

https://www.youtube.com/watch?v=RCrpP9bwecY

Krpan sreda, 2. julij 2014 ob 21:27

Kako dolgo si boste še zatiskali oči pred resnico !

Zelo žalostno, da to počnete ljudje, ki se imate za pametne, dejansko pa nočete videti resnice, ker gre za kriminal ljudi, ki jih zagovarjate !

Krpan četrtek, 3. julij 2014 ob 15:41

O zaslugah kučanova tovarišija pove dovolj članek : Jaaa Jaaa Jaaa

https://www.facebook.com/

JE PISANJE NEGATIVNIH TOČK VSE KAR VESTE ? Hahaha Hahaha Hahaha

RES SE MI SMILITE REVEŽI SAJ RAZEN PISANJA NEGATIVNIH TOČK NISTE SPOSOBNI NAPISATI NITI ENEGA ARGUMENTA NA MOJE OBJAVE ! Hjooj Hjooj Hjooj

Krpan četrtek, 3. julij 2014 ob 15:46

Revež, ki je bil kar OSEM let po nedolžnem v zaporu, ker so sodniki sodili po reku baba čula baba kazala ! Ko je bil v zaporu je od žalosti umrla njegova žena zato sta se njegova otroka morala sama preživljati.

Martin Uhernik je kar 30 let dokazoval nedolžnost: Izplačali mu bodo vsaj del odškodnine

Martinu Uherniku, ki je v zaporu po krivem preživel kar osem let, bo država izplačala slabih 160.000 evrov

http://www.dnevnik.si/kronika/268666

đoužek četrtek, 3. julij 2014 ob 17:04

Krpan je napisal/a:
Revež, ki je bil kar OSEM let po nedolžnem v zaporu, ker so sodniki sodili po reku baba čula baba kazala ! Ko je bil v zaporu je od žalosti umrla njegova žena zato sta se njegova otroka morala sama preživljati.

Martin Uhernik je kar 30 let dokazoval nedolžnost: Izplačali mu bodo vsaj del odškodnine

Martinu Uherniku, ki je v zaporu po krivem preživel kar osem let, bo država izplačala slabih 160.000 evrov

http://www.dnevnik.si/kronika/268666



Kozlam

...kaj vse ta človek tukaj gor piše. Res mu ni pomoči.
Morda pa upa, da bo njegov ljubljeni vodja, če bi se nekoč čisto po naključju izkazalo (beri: če bodo ustavni sodniki vsi člani SDS-a), da je bil po pomoti zaprt, dobil dosmrtni mandat predsednika vlade, pa še predsednika države zraven in seveda kot častni naziv dosmrtni predsednik ustavnega sodišča. Hahaha Hahaha

Ja, če malo prosto citiram A. Einstein, bi moral malo korigirati njegov izrek: Samo dve stvari sta neskončni: vesolje in krpanova neumnost, vendar za prvo nisem popolnoma prepričan!

pa novi nick bi si tudi lahko dal: he is Normal, AB-Normal



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.