MILAN petek, 10. oktober 2008 ob 17:05

Hihihi
ja bojša bi bila seksualna revolucija kak pa tote nevole.
Moremo pa biti še srečni keko mojo nevol Hrvoti

stajerc13 sobota, 11. oktober 2008 ob 10:29

Finančna kriza je začela udarjati tudi po slovenski avtomobilski industriji. V podjetju Cimos TAM, avtomobilska industrija, so po poročanju Financ, žurnala24 in Kanala A zaradi ohromitve na trgu odpustili 100 delavcev.

Ker se je število naročil zmanjšalo, so morali skrčiti število izmen, delavcem, zaposlenim za določen čas, pa niso mogli podaljšati pogodb o zaposlitvi. Prav tako so odslovili najete delavce.


Hjooj

Jernej sobota, 11. oktober 2008 ob 23:00

...ena svetovna finačna kriza je še bila.....
.ka so se lidje ZDA-ji direktno vö z okne metali okrok leta 1920

...to je pa drüga Hm

Zvončica ponedeljek, 13. oktober 2008 ob 00:37

Ja, skoz okna so se metali bogatoši ke so ćez noč reveži grotali......tak ka se v Sloveniji glih dosti nebi skoz okno vrglo, da je večina bole pri podni pa ma recesijo že .....hja, keko se meni vidi man jo že celo živleje pomalen....Angel

Zvončica sreda, 15. oktober 2008 ob 01:14

Tota vloda v odhodi pa ga na konci totalno biksa....ka se vraga grejo????? Zej do še pre Rupsija za veleposlanika na Dunaj dali.....v penzijo bi ga nej poslail............pa magari na Dunaj.

MHA sreda, 15. oktober 2008 ob 10:26

Türk nesmi popistiti. Teko škode je Janševizen že nareda, pa še le si sfoje lidi nastovla pa jin ploče gor zdigovle. Banda Janšova Strelec

Zvončica četrtek, 16. oktober 2008 ob 01:52

Tučem Hamer Lovec Vudri Bič Boksar Viking Vitez

Jernej četrtek, 16. oktober 2008 ob 08:21

Zvončica je napisal/a:
Tota vloda v odhodi pa ga na konci totalno biksa....ka se vraga grejo????? Zej do še pre Rupsija za veleposlanika na Dunaj dali.....v penzijo bi ga nej poslail............pa magari na Dunaj.

...saj tak hitro delajo veleposlaniki tak daj bi bli penziji Hihihi

MHA četrtek, 16. oktober 2008 ob 11:59

Minister Šturm je tik pred slovesom od ministrskega stolčka s povišico ali pa s službo nagradil številne sodelavke, ki bi ministrstvo sicer morale zapustiti.

Video

Kera vloda je v odhodi, bi se nej san na odhod priprovlala ne pa še jin nekše povišice devle pa ne ven ke fse Butl Gamat ena Strelec

Zvončica petek, 17. oktober 2008 ob 00:35

Toti Karlrk pa ga redno sračka.....malo je žalostno ka se ne zaveda ka zavolo svoje trmarije dela sranje držovi....kakši politik je te to? Privatni? Ali pa je še ne folga spucati šlamparij za soboj?

MHA petek, 17. oktober 2008 ob 11:02

Čüdno ka ga v jegovi stranki ne skinejo z precedniškega mesta.

erof petek, 17. oktober 2008 ob 15:54

Cejtng Tučem

NAŠE PLAČE!

Imamo prekrasnega finančnega ministra Bajuka, ki svoj mandat ocenjuje kot: zelo uspešen predvsem zaradi izpeljane davčne reforme.

Na Forbsovi lestvici smo prikazani kot ovce, ki plačujemo največ davka in prispevkov iz svojih plač na svetu...

Na lestvici je primerjava koliko nam ostane v žepu, če zaslužimo 50.000, 100.000 oz. 1mio ? letno ... komentar verjetno ni potreben.

http://www.forbes.com/2007/05/03/forbes-misery-index-oped-cx_ja_0503misery_slide_2.html?thisSpeed=25000



Lestvica "Most Taxed Nations":

1. Slovenija

2. Belgija

3. Danska

4. Švedska

5. Finska

Zmaga Slovenija Tučem

Dejan petek, 17. oktober 2008 ob 16:13

Adijo pamet. Zalüžiš milijon, vün ne dobiš niti 400 tisoč € Solzec
Nejbojši je Katar. Zaslüžiš milijon, dobiš milijon.

MHA nedelja, 19. oktober 2008 ob 14:20

Nešče pač more biti črna ofca. Ubog To je tak pofprečje cele Slovenije, keko bi le mi SV del Slovenije od miljona doba. 200 jürjof san

Zvončica ponedeljek, 20. oktober 2008 ob 00:45

Dobro držova štrika z nami....Hud

stajerc13 torek, 4. november 2008 ob 12:19

Mehano sicer postopoma odpušča delavce že več let zapored, nazadnje letos avgusta, ko je delo izgubilo 16 ljudi.

Direktor Mehana Mauro Vuk je nedavno napovedal, da podjetje čuti vpliv finančne krize in da odpuščanja v prihodnje niso izključena. Zdaj so njegove napovedi postale realnost – odpustili bodo 140 delavcev, saj gre družba v likvidacijo.

Vodstvo za medije ni dosegljivo, s predstavniki sindikatov pa naj bi se po pisanju žurnala24 jutri sestalo glede odpravnin.


Jočeeem Panika

MHA torek, 4. november 2008 ob 13:14

Sen ze glih poslüš po radji, dobro ka je drügi mesec ne Božič... Ne ne ne

Zvončica sreda, 5. november 2008 ob 00:58

Toti Vuk pa je drügo kak vuk na peneze.....je že negda pisalo kakšo svijarijo delajo tan z delavci banda ena....Zodjič je eden ekonomist lepo reka (šlo se je za nizke ploče delavcov) gda so "gospodarstveniki" v en glos tulili ka ploč nemrejo zvišati ka firme grejo te k vragi - pa je odgovorja ka če bi tak bogi bili kak provijo bi firme že zdovno zaprli, ker pa še vseeno ( na račün slabo pločanih delavcov)kapitalist (vodstvo) joko dobro slüži toga nobeden ne naredi.....pa nede ka je ne tak hüdo, pa če bi vodilni malo zmejšali svoje ploče bi bilo za vse zadosta.

stajerc13 sreda, 5. november 2008 ob 10:23

Vsak dan je bolj jasno, da svetovna gospodarska kriza vpliva tudi na poslovanje primorskih podjetij.

Da bi omejili negativne vplive upada naročil na področju pohištvenega okovja, do katerega je prišlo zaradi zmanjšanega povpraševanja po pohištvu in okovju za pohištvo, ter zagotovitve dolgoročne uspešnosti podjetja in skupine TitusPlus, so v družbi Lama Dekani n hčerinskemu podjetju Lama Indes prvim novembrom uvedli 4-dnevni delovni teden. Iz ukrepa je izvzeta hčerinska družba Lama Avtomatizacija, kjer negativnih učinkov ne beležijo.

»Razmere bomo skrbno in tekoče spremljali iz dneva v dan ter se skladno s tem odločali o naših naslednjih korakih. Verjamemo pa, da bomo s trdnimi konkurenčnimi prednostmi, ki temeljijo na inovativnih rešitvah ter odličnih tehnično-proizvodnih in logističnih zmogljivostih, uspešno premostili to težko obdobje ter zagotovili dolgoročno uspešnost podjetja Lama d.d. Dekani in njenih hčerinskih podjetij v okviru skupine TitusPlus,« je ob tem povedal Matthias Welteroth, direktor TitusPlus Evropa.


Mislec Panika

stajerc13 sreda, 19. november 2008 ob 12:46

Italijanski premier se je včeraj mudil v Trstu zaradi vrha Italija - Nemčija. Srečal se je z nemško kanclerko Angelo Merkel, zmanjkalo pa mu je časa za srečanje s predstavniki slovenske manjšine.

Že takoj na začetku si je Berlusconi privoščil šalo v svojem slogu. Ko je Meklova stopila iz avta, pa ji je zaklical: »Ku ku!« in se nenadno pojavil pred njo. »Silvio!« je bilo vse, kar je rekla kanclerka. Berlusconi pa jo je objel in dvakrat poljubil na lica. V državni palači so ju kasneje sprejeli predsednik deželnega odbora Renzo Tondo, tržaški župan Roberto Dipiazza, predsednica pokrajine Maria Teresa Bassa Poropat, tržaški prefekt Giovanni Balsamo in državni podtajnik za okolje Roberto Menia.

Italijanski premier se ni srečal s predsednikoma krovnih organizacij slovenske manjšine, SSO in SKGZ, Dragom štoko in Rudijem Pavšičem. Iz kabineta premiera so sporočili, da ni prišlo do srečanja zaradi prenatrpanega urnika. Predstavnika slovenske manjšine sta Berlusconiju izročila spomenico, v kateri ga opozarjata na katastrofalne posledice predvidenega klestenja državnih sredstev za manjšino. Pozvali so ga tudi naj na celotni avtocestni trasi na goriškem in tržaškem poskrbi za dvojezične napise.



Slabo Strelec Hamer Plova oka Viking Viking



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.