Nela četrtek, 14. junij 2007 ob 12:38

kobreti je napisal/a:
9 let za to ?? PREMALO!!!

Tak kak Pepek reče "čreva na plot" san v toten primeri "Jajca naplot".
Fkopiti jih treba!!!



..hehehehehehehehehehehehe......Aplavz Priklon Aplavz Priklon Aplavz

Zvončica nedelja, 17. junij 2007 ob 02:24

Ka se naslova tiče sen mela malo predebele prste pa mi je O vujša.... neje prvič pa ne zodjič.Ka pa se kazni tiče je po kojen samo ena. Ker je dokozano ka se toti betek ne do pozdraviti bi je lepo vse zaprla na nekšo izolirano območje 8pa ne na Goli otok, nekaj malo bole solidnega) te pa bi lepo mogli delati ka bi se prehronili, pa delati ka bi dovali peneze v kakši sklad za pomoč zlorableni deci. Samo dosti dece je tüdi takših ka to doživijo med domočimi stenami....ka pa tisti??? Če komi iz familije potožijo jin tak v glovnen ne vervlejo pa jin je še vse bole teško v živleji....kekokrot se šteje ka je npr. mama držola z svojin dedon namesto ka bi deci pomogala.Slabo

Nela četrtek, 12. julij 2007 ob 17:16

No glih je po blo po televiziji ka so še enega župnika obtožili pedofilije, pa to ormožkega...........pa to te buje Mislec Mislec Mislec keko je tega pri nas, kaj še pa te le po sveti. Haa Haa

Nela četrtek, 12. julij 2007 ob 17:19

http://24ur.com/naslovnica/novice/crnakronika/20070711_3101637.php

prlek1825 petek, 12. september 2008 ob 21:42

[color=#0000FF](2 glasov)
Avtor: MMC RTV SLO
petek, 12. september 2008 ob 13:55
Ormoškemu župniku Albinu Žnidariču, ki je bil obtožen pedofilije, je sodnica dosodila enotno kazen 5 let in šest mesecev zapora.

Marjana Kosi, predsednica senata na okrožnem sodišču na Ptuju, je kazen dosodila na podlagi 182. in 183. člena kazenskega zakonika, in sicer za spolni napad na osebo, mlajšo od 15 let, spolno zlorabo slabotne osebe in za ponavljajoče se kaznivo dejanje. Sodnica je izrekla tudi varnostni ukrep prepovedi opravljanja duhovniške službe, kjer obsojeni prihaja v stik z mladoletniki, še pet let po prestani kazni.

Vse tri oškodovance je sodnica napotila na pravdo, sojenje pa je potekalo za zaprtimi vrati, saj je ena izmed žrtev še mladoletna.
Sodba sicer še ni pravnomočna, odvetnika obsojenega župnika Martin Hebar in Viktor Osim pa sta napovedala pritožbo, ker v sodnem procesu, ki je zaradi zaščite žrtve potekal za zaprtimi vrati, niso zaslišali niti ene izmed prič, ki sta jih predlagala, je poročal Radio Slovenija.



to sploh nemrem vervati ke se dogaja, da nebi človeka pozno bi še reko ke tak pa se točno vidi ke se gre samo za peneze!pa še to od takšnih lidi ki mojo somi z sobom probleme v družini, ke je oča bijo zaprt zato ke je babo v rit nabrco zato ke je bila dol za pi....in tak je tota mati zej tudi zjebala župnika z pomočjo sina! nebi mi bilo krivo ali toti človik je domačin pa skoron sosid pa ga poznam v nulo jega pa rodbino in sem skoron prepričani ke je to laž! zej kdo ne pozna ozadja je resen tak vun spalo ke je kriv, samo da malo veš ozadje ti je vse jasno!

Dejan petek, 12. september 2008 ob 22:52

Ne ven, kej je pri ten resnica pa kej ne, ven pa ka sfoje dece nigdor ne bi dova nekan, gi bi kejkoli veze s cerkvijo melo. To je jasno kak beli den, ka se tan dogajajo takše stvari.

prlek1825 petek, 12. september 2008 ob 23:15

ven ke ne vete ozadja, samo jaz lehko komentiram teko ke vem točno kak je ki poznam čist vse lidi! ke to je v ormoži grotala aktualna tem, ke pred župnik eno 2 leti se je to že pojavlo ampak tisto neje šlo zaradi penez ampak lobusumja na delovnem mesti! in to se med lidmi navleče, celo če se še malo povežejo ke vejo kak gre postopek ke zmrdajo človeka ki ga ne trpijo al pa vejo ke do lehko potegnoli peneze!

Zvončica sobota, 13. september 2008 ob 00:39

Nobenemi pedofili na čeli ne piše kaj je.....pa moš med jimi strašno ugledne lidi pa na visokih položejih.....še žene dostikrot ne vejo ka so jihovi dedi sprijeni do amena...kak pa bi te farani znali? najbole primerni za spolne zlorabe so glih deca iz neurejenih familij, takših na socialnen podni - ke totin tak nihče iz okolja ne vervle ke so že itak črne ovce. Pedofili si žrtve zbirajo glih tan ke so ziher ka nede nič vün prišlo, če pa že pa so oni itak teko "nad" ka se zanošajo na to ka se jin vervle. Če mene gdo pita bi vse tote betežne osebke zaprla v rest do smrti. Ka neso vredni ka po sveti hodijo - te pa betek ali nagon gor ali dol.

SlovenianDevil sobota, 13. september 2008 ob 12:18

Nela je napisal/a:
Ja za tote satane jaz tudi nebi mela usmiljenja. Ste vidli po poročilih ka so ovega župnika, kaj je nekda pri nas bijo kaplon tudi obtožili pedofilije?? Keko je tega okoli pa se nam niti ne sanja Mislec Mislec Hud Hud Hud boga dečica...... bi pa jin dola najvišjo kazen kaj je možno. Nepa zej, če se jin dokože, kakšna kazen jih čoka? Kaj cerkev te naredi??? Še tak se mi vide, kak da bi se za jih gor vzeli..... Hud Hud Hud Hud

aha to pa je Toni Kmet bijo, toti je eno leto na Cveni mene tudi mejo verouk, jaz sicer proti jemu osebno niman nič, samo či pa je to delo pa bi ga mogli pač zažgati tak kot čarovnice v srednjen veki .....eh no comment drgači pa tote babice so ga mele rade, ker je domu hodjo, pa to...
Tote lidi (či jin lehko tak rečemo) bi mogli za dosti duže zapreti, ali pa javno ožigosati (na čelo jih en znak narediti). Je pa resen, ka se to dogaja zaradi Vatikana, či bi jin dovoljo meti žene, oz. spolne odnose se nebi nad deco sprovlali. Zakej pa se to samo katoliškin župnikon dogaja?

Zvončica nedelja, 14. september 2008 ob 01:08

Pedofilija nema veze z ten ka nesmijo meti normalnih partnerskih odnosov z nasprotnin spolon....pedofili mojo radi deco pa nič drügega...ka pa se onega Tonija tiče pa je (zanimivo) ženske na nekših verskih seansah (v Lotmerki)zaprtega tipa v trans sprovla tak ka je nobena od slušateljic kera je k jemi porkrot šla ne več bila normalna....samo bogo so še vidle pa jega...vrag ve, ve pa je on negda precik divjo živja kak mornar - lehko se je ke kaših fint nafča...ka bi pa on bija ogret za deco pa glih ne bi rekla ka je meja zadosti dela z fanatičnimi babami ke so kapale na jegove kodrčke pa jezik....

prlek1825 nedelja, 14. september 2008 ob 15:13

Zvončica je napisal/a:
Nobenemi pedofili na čeli ne piše kaj je.....pa moš med jimi strašno ugledne lidi pa na visokih položejih.....še žene dostikrot ne vejo ka so jihovi dedi sprijeni do amena...kak pa bi te farani znali? najbole primerni za spolne zlorabe so glih deca iz neurejenih familij, takših na socialnen podni - ke totin tak nihče iz okolja ne vervle ke so že itak črne ovce. Pedofili si žrtve zbirajo glih tan ke so ziher ka nede nič vün prišlo, če pa že pa so oni itak teko "nad" ka se zanošajo na to ka se jin vervle. Če mene gdo pita bi vse tote betežne osebke zaprla v rest do smrti. Ka neso vredni ka po sveti hodijo - te pa betek ali nagon gor ali dol.


jaz dom vse to velati, samo če nebi pozno ne enih pa drugih nebi neke gučo! tota deca sploh neso duševno moteni ampak hodijo pač v posebno šolo samo zaradi mame! ke je čist blesava! po ormoži samo gledi ki de kerega stožla ke de prišla do penez pa socialni problem seveda! ne misliti ke je župnik edina jena žrtev! tu še je v ozadji politika trofenika zato ke sok hodi k meši in se nemre sprijazniti ke neje dobjo volitev pa se tudi na en način tak maščuvle župniki! zake pa te trofenik pomoga pri tem, samo se takšne stvari nedajo v javnost!

sem pa jaz tudi zato ke če se dokože ke se jih zapere za stalno!

samo če veš v par primerih malo ozadje ti je jasno, če pa misliš samo to ke čuješ po medijih pa je premalo ke bi lehko neke obsojo!

prlek1825 nedelja, 14. september 2008 ob 15:16

Je pa resen, ka se to dogaja zaradi Vatikana, či bi jin dovoljo meti žene, oz. spolne odnose se nebi nad deco sprovlali. Zakej pa se to samo katoliškin župnikon dogaja?

oženiti se nesmijo samo z enega preprostega razloga! keko je cerkva pokrola premoženja in kak so zej bogati, te pa če bi meli deco so tu potomci in bi bili ob vse!hehe! neso ovi cigani v vatikani tak hempasti

MHA sreda, 17. september 2008 ob 10:23

Poljaki za kemično kastracijo pedofilov

Varšava - MMC RTV SLO/STA

Poljska razmišlja o obvezni kemični kastraciji obsojenih pedofilov, za katero se je kot za možno rešitev zavzel tudi premier Donald Tusk.

Razpravo o kastraciji pedofilov je prejšnji teden sprožil šokanten primer 45-letnega moškega, ki je šest let v ujetništvu spolno zlorabljal in mučil svojo hčer, danes staro 21 let. Tusk je ob tem dejal, da podpira prisilno kastracijo pedofilov, ne samo kot poseben ukrep, ampak kot del kazni. Sam je dejal, da se zaveda razburjenja, ki ga bo njegova ideja sprožila pri zagovornikih človekovih pravic.


Več si lehko preštejete tü.

MILAN četrtek, 18. september 2008 ob 08:43

Hihihi
fsakšemi pedofili
-gnezdo vižgati
-jejeca potreti s kamnon
-ptiča pa odrezati

kobreti četrtek, 18. september 2008 ob 10:19

to je ta provi recept tak bi trebaloPloskač Morali bi nareti župnikon res tak kak mojo to evangeličanski ka se lehko oženijo pa te bi bija mir, ker bi žena vodila virstvo, pa plenice bi visele na domočen grunti ne pa tak kak zaj ka so po celi vesi!

stajerc13 četrtek, 25. september 2008 ob 10:11

Pobrano iz 24ur.com

'Za vse je kriva ženska'
Chioggia, 24.09.2008.

Italijan je soprogo ujel v postelji z duhovnikom. Cerkev je krivdo zvalila na žensko, češ da je zapeljala nedolžnega župnika.

Mož iz mesteca Chioggia je ostal brez besed, ko je iz službe prišel domov in našel svojo 37-letno ženo v postelji s 53-letnim duhovnikom. Razburjen zaradi prešuštva soproge je župnika, sicer družinskega prijatelja, prijavil škofovskemu uradu, kjer pa ni dobil zadoščenja. Cerkveni dostojanstveniki so namreč za vse okrivili njegovo ženo.

Odgovor škofa Angela Daniela je tako zelo vznemiril 39-letnika, da so morali posredovati celo policisti. ''Vedno sem spoštoval duhovnika, o katerem govorimo, in še naprej ga bom. Dobrega človeka ne moremo soditi zgolj po eni sami napaki,'' je dejal škof. Dodal je, da so župniki vsak dan na preizkušnji, ''kriva pa je ženska, ki je zapeljala nedolžnega italijanskega duhovnika''.

Hjooj Mislec Zid Strelec

Nela četrtek, 25. september 2008 ob 11:44

Hihihi nehce more biti kriv. Nejbojse pa je zenska ja, ki ga je zapelala na grehe. Hjooj

Zvončica četrtek, 25. september 2008 ob 23:18

Tak kak Eva Adama.......po cerkvenen smo ženske tak glovni krivci za vse grehe.....zavolo stroha pred nami so v sredjen veki dosti bogih nedužnih žensk skürili...banda hinavskaZloba Vragec Vrag Vrag smejun Bomba

Nela petek, 26. september 2008 ob 11:36

Ja to pa je res. Jaaa Pa vsaka druga je bila obtozena da je carovnica. Hjooj

Dejan četrtek, 29. januar 2009 ob 18:09

15-letnica tik pred porodom, oče v priporu

Preiskava ozadja zgodbe še poteka

Črna kronika, pred 56 minutami
Maribor - MMC RTV SLO

V mariborsko bolnišnico so v sredo sprejeli 15-letno dekle iz okolice Ptuja s popadki. Oče otroka naj bi bil dekletov oče.

Kot poroča Radio Slovenija, so očeta najstnice policisti že v soboto priprli zaradi suma spolnega napada na osebo, mlajšo od 15 let.

Na mariborskem centru za socialno delo pravijo, da so bili o nosečnosti in spolnemu napadu obveščeni minulo sredo, takoj so se povezali s policisti in v soboto so njenega očeta že pridržali.

Milan Kerin s centra za socialno delo je pohvalil usklajeno delovanje vseh pristojnih služb: "Če ne bi reagirali tako hitro in delo opravili timsko, bi bile posledice lahko še hujše." Poleg tega, pravi Kerin, dobro sodelujejo tudi z družino deklice oz. njeno materjo.

Na policijski upravi Maribor po poročanju Radia Slovenija molčijo, v izjavi za javnost so zapisali le, da kriminalistična preiskava dogodka intenzivno poteka, o vsem pa redno obveščajo tudi pristojno državno tožilstvo.

Radio Slovenija sicer še poroča, da je deklica učenka 9. razreda osnovne šole, a v zadnjem času šole ni obiskovala, saj je oče njo in še dva otroka izpisal iz šole, ki so jo obiskovali do takrat. Druga dva otroka je vpisal v drugo šolo, za 15-letnico pa novi šoli predložil potrdilo, da se šola v tujini.

C. R.


To te buje Hjooj



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.