petek, 23. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Jernej

Vö vidi kak jurassic park!
Samo resan je tak kak san cüjo ka de pri nami tak kak Brasiliji zugli.
Vroce pa zparno te pa buum des pa nehurje! :nevihta:

MILAN

:alooo:
zej pa resen lehko vsakši vervle ka je ozračje fest zmešano.
Takše stvari so še se ne godile-žalostno.

MHA

Adijo žifci :hjooj: Kak pa je v našen taborsken parki, ne ka bi mi zej tüdi bres hrostof ostali, ki je letos 140 let tabora.

Dejan

Dejan je napisal/a:

Kak je f petek lepo mavrica sfetila

Video dvojna mavrica

Dejan

Dejan je napisal/a:

To sen snema, samo je malo škoda, da sen meja fklopleno funkcijo swapcolor, ka mi je fse bele odtenke zamejalo z rdečo barvo :tiho: Sen kumej na kunci 10 minutnega posnetka bliskavine i grmljavine to vida :hehe: Vači pa sen eno por takših orenk strel gor doba

Video krvove strele

Dejan

MHA je napisal/a:

Adijo žifci :hjooj: Kak pa je v našen taborsken parki, ne ka bi mi zej tüdi bres hrostof ostali, ki je letos 140 let tabora.

Mislin ka je pri nas ne blo nič tak hüdega. Tü pri nas je samo malo dež ša pa črni oblaki so bli. Je šlo hitro mimo, smo meli srečo.

MHA

Tote strele, tote so redne ble :jaaa: :nevihta:

MHA

Poglente na spin, keko krogecof je po Sloveniji narisanih zavolo neurja :hjooj: :nenene: Praf se vidi, kak je neurje potüvalo po Sloveniji.

<u>Spin</u>

MHA

Na RTVSLO je Tine fest dober videjo nareda, neurje v SV Sloveniji, spodi drügi videjo. Nekak mi napre hodi, ka je neke v Slomjaki slikano pa snemano :mislec:

<u>klik</u>

Tü pa je prešjo neurje, ke je blo ne dugo nazej, Ormoška je cela v vodi bila.

<u>klik</u>

MHA

Pri Muri.

Nela

Kej je to Amazonka? Redno se je zdignila.....:riba:

MHA

Ke sen gleja gnes poročila, je Lotmerk kar preci dobro skos priša. Fse od Apač, prek Radgone, Tišine, Sobote, Morofci, tu je fse totalka vničilo, pa dobro ka je šlo mimo Beltincof, vačik bi lehko bres avta osta.:nenene:

MHA

MHA

MHA

Dejan

Tak ka mamo te mi tudi Müro :ribic: :riba:

MHA

Ščovnica pa je čiduže višiša :mislec:

MILAN

:aplavz:
bor tak visoka kak je zej bi mogla stalno biti
te nebi bilo süše,pa ribe bi mele plac.

MHA

Na spodji povezavi lehko vidite video iz lüfta den po neurji. Direkt se vidi na šumi, ki je veter ša :nenene:

<u>Video</u>

Dejan

Pri nas je tüdi tornado vudra. Kumej sen se mekna.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.