sobota, 24. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Nela

Glih sem store slike glejala od loni, pa se ugotovila :toja: da smo loni novembra tudi ze sneg meli v Lotmekri! :jaaa:

Nela

17. november 2007

fargo

Snežna odeja naj bo v Prlekiji med 20.12. in 20.01., to bi bilo čisto dovolj.....:juhuhu:

Dejan

Nela je napisal/a:

Glih sem store slike glejala od loni, pa se ugotovila :toja: da smo loni novembra tudi ze sneg meli v Lotmekri! :jaaa:

Jap, Nela. Se ne spotiš srečanja loni? Kak smo sneg metali pa plüžili dol od Milana 17. novembra

Nela

Aja tocno, vis na to pa sem cistak pozobila. :hihihi:

MHA

Dejan, pa še neše ti je avto označa ne? :hihihi:

Dejan

Ja, ka ne bi peš domu odiša.

Od snega pa nega ne düha ne slüha. Fsakši den bole sunce tuče.

MHA

Zej smo res skozik opali, f petek baje pride nova pošilka, te pr nemo skos pali. :mislec: :mraz:

Zvončica

Eh ne bi rekla ka de kej s snega....to je glih tak kak gda poleti gučijo ka de dež. te pa je po celi SLO edino prinas nič od toga.....:zalosten:

Nela

MHA je napisal/a:

Zej smo res skozik opali, f petek baje pride nova pošilka, te pr nemo skos pali. :mislec: :mraz:

Bon van jaz eno posiljko poslola, pa to priporoceno, ka de ja prislo do Lotmerka. :hehe:

Dejan

Nede snega. Bode pa dež. Kunec tedna de topleje. Nemo še se tak hitro kepali.

MILAN

:vuuhuu:
edino z blata lehko delamo kepe,ali pa naredimo blatoborbo

MHA

Blatoborbo ja :pisk: Prvo bi nej snek ša, drügi den pa deš. Mo vidli kak bo. :panika:

MHA

Fsigi gre snek, v Lotmerki pa ledeni deš :hjooj: <u>klik</u>

Zvončica

Ja, meni zej glih drople po šejbi nad glovo....mogoče pa de ponoči kej....če ne pa mo se pač drsali po ledi....

Dejan

Nič od snega. Opet bomo skoz pali. Cela Slovenija ma sneg, mi pa zmržjeni dež. Pheh...

MHA

Ja, opet smo skos opali, fsi mojo puno snega, mi pa san led. :hjooj: F tretje gre rado, morti mo te ke dobili. :pisk:

MHA

Višina snega v cm

Triglav Kredarica 95
Vojsko 40
Rateče Planica 31
Letališče Lesce 29
Katarina nad Lj. 22
Kočevje 18
Ljubljana 17
Let. J.Pučnika Lj. 15
Slovenj Gradec 13
Novo mesto 9
Celje 6
Črnomelj 5
Lisca 5
Let. E.Rusjana MB 3
Lotmerk 3 centi leda :hjooj:

Na zadnje urejal: MHA, dne: sobota, 29. november 2008 ob 14:49

Jernej

3 centi leda??? :postrani:

Nela

Jernej je napisal/a:

3 centi leda??? :postrani:

Hehehehe... :hihihi:

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.