nedelja, 25. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Nela

Hehehe tako je Milan, bi si jagodo lepo razdelili! :hihihi:

prlek1825

meni se vidi ke bi si eno samo lehko delili!

Dejan

Ne črešje pa jagode, fčera smo opet pečene kostaje jeli :hihihi: To je samo v Prlekiji možno

Nela

Dejan ne delej nan luste... vis ka mo se mi dugo na kostaje cakali. :jaaa:

prlek1825

hehe!
kostaji ja!
jaz sem jih glih včera venda negi kilo vkrej vrgo ke so bli v kleti še, ki smo malo pozobli na jih!
no febrara smo jih še pekli te pa smo pozobli ke še so!
pa sem jih včera nejšo pa se nesem opogumjo ke bij jih speko rejši sem jih vrej hitjo!
ke na oko je blo vidiki ke so hin....hehe, no se neke še je blo viditi dobrih samo se nesem obremenjuvo z jimi!

MILAN

:hjooj: kej to so bili friški

prlek1825

hehe!
pod žarnico sem jih gojijo!

Nela

Cuj Dejan tak se zmenimo, dere bos naslednjic po kostaje peko, pa ko de po kaksna jagoda rdeca, nan javi pa mo te prisli se mi, da probamo. Ka nan nes tu prek vec luste z slikami delo. Ok? :juhuhu: :zlotizob:

MHA

kak lehko v takši vročini kostaje ješ?

Nela

To sploh nima veze, hica gor ali dol, se kak bi pasali. :jaaa: Pa malo visjovega vina coj.... :P

Dejan

Letos več nede kostajov, razen potli ovi jesenski. Jagod pa črešen pa de še puno, samo za mene :P

prlek1825

ne ke bode jagod pa črešen še puno, so že!

MHA

Gnes opet kürijo, večer pa so prinas možne nevihte s točo. :hm:

Nela

Pri nas se ze oblaci, ovaci pa je vseeno sparno, pa niksnega lufta nega. Sem pa po porocilih vidla, da so svabi tornadoja meli. :heoa:

Dejan

Včera je blo že fejnih 28 :sladoled:

Zej pa do se od tote sparine venda po začele nevihte pa toča, ... :hm:

MHA

Dejan je napisal/a:

Zej pa do se od tote sparine venda po začele nevihte pa toča, ... :hm:

22. maj 2009
Močne nevihte

V petek zvečer in v noči na soboto bodo predvsem v severovzhodni Sloveniji možne močnejše nevihte, lokalno tudi z viharnim vetrom in točo.

vir: ARSO

Gnes gren v nočno, taka bon lehko avto celo noč na oki meja.

Dejan

Kej, ka boš gleja kak ti ga toča tuče?

Letos bode zgleja opet tak kak loni. Vse de potrlo pa vničilo.

MHA

Odeje bon meja kredik.

prlek1825

ja mislim ke gnes nede toče, ke se je že vse temno pa de se do tečas ohlodlo!
sem pa negi po radiji čujo ke bi okoli 8 nej bila huda vura z točo ke tak provijo vremenkoti!

Dejan

Pret je tü v Lotmerki blo že čist črno, zej pa opet sunce tuče. Zej gre črno z drüge strani.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.